icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

petuska55
23. feb 2013

Ivivka77- ja ju aj chválim, len ked mal malý koliky, tak celý den to bolo len o nom, však furt plačkal, teraz je to už lepšie a ked ho dám spat na balkon cez obed tak sa snažím venovať malej, aj manžel s nou chodil celú zimu lyžovať, korčulovať, neviem prečo to tak berie. Dúfam že sa to upraví čoskoro.
Ty si bola riadne číslo 😀

ivinka77
23. feb 2013

@petuska55 neboooooj to sa spravi...uvidis... ona casom pochopi, ze ju stale lubis rovnako...
no a cislo som ja stale 🙂 a mam pocit, ze to ostava v genoch 🙂 lebo tie dve budu tiez riadne cisla...teda Teri uz je...a Viki uvidime... 🙂

ivinka77
23. feb 2013

@petuska55 a mozno je to trosku aj tym, ze bracha berie ako konkurenciu... ze keby mala segru ako nasa, tak by ju mozno brala viac ako partacku a nie ako niekoho, kto ju ohrozuje v citoch k maminke 🙂 ktovie... kazdopadne myslim, ze to chce len cas... nebooooooj 😅

ingeborgnicol
23. feb 2013

Baby segra je otvorena na4 prsty a pichli jej epidural uz.neviete ako dlho to moze este trvat od teraz?

ivinka77
23. feb 2013

@ingeborgnicol ja som cisarakova, takze nemam sajn... ale kocka, co bola so mnou na cakacke, tak bola na 4 prsty a do hodinky isla !

ivinka77
23. feb 2013

@ingeborgnicol poslusne hlasim prosim pekne momentalne 2 zemlicky so syrom, horcicou a domacou oravskou slaninou... normalna som ??? ☹ ☹ ☹ 23.40 hod. uff

ingeborgnicol
23. feb 2013

Si ja som teraz mazanec s maslom,celu polku.no hodka,to by slo,ale to je malo asi...

slady
24. feb 2013

@ivinka77 hehe, keby sa mi chcelo tak tu nenariekam 😀 ale uz nebudem, slubujem 🙂

slady
24. feb 2013

@ingeborgnicol no co, uz mate?? ja som prisla do spitalu na tri centi, a trvalo to 6 hodin, ale mne 1. nepraskli poriedne obaly, cize lekari si mysleli ze mi odtiekla voda uplne a ona odtiekla len ciastocne, cize to tam trochu zavadzalo - cize to dlhsie trvalo, a 2. nemala som synteticky oxitocin, cize to dlhsie trvalo, takze verim, ze ako to tu pisem tak uz mate krasneho valibuka na svete 🙂

alyze
autor
24. feb 2013

@slady ale dobre ranko, uz hore ? My sme dnes vdrzali spinkat do 03:20 no nejako nam to nejde ☹ tak ci tak

alyze
autor
24. feb 2013

Ale ja aspon nemusim pracovat 😉

alyze
autor
24. feb 2013

@ingeborgnicol dobre ranko, tak ako ? Uz je nasvete ? 🙂

slady
24. feb 2013

@alyze ja mam brutalnu chut uvarit si kavu momentalne a pocitkat si nejaku dobru knihu 😀

mata884
24. feb 2013

no taku bolest hrdla aku mam teraz som este nemala. STIPE, BOLI. Och. Este ze malicky bol v noci super. Este ma aj seklo v krku. Cista kalika. :( . Na nervy.

lucinka58883
24. feb 2013

@ivinka77 nie teraz sme sa presťahovali na dedinu do domu ale nejakých 10 minú od ZH

slady
24. feb 2013

@mata884 ☹ ojoj skore uzdravenie!

slady
24. feb 2013

@mata884 orpb si cibulovy sirup - nakrajanu cibulu zalejes dvoma lyzicami medu alebo aj cukru aj nemas, a po hodinke po lyzickach konzumujes sem tam 🙂 je to sice na kasel ale mne pomohol aj s hrdlom tyzden dozadu 🙂

mata884
24. feb 2013

@slady dik..skusim, lebo to hrozne boli. Uz som si davala kadeco, ale nic akosi nepomaha. Maly sa na mna usmieva a caka, ze kedy sa ku nemu ozvem, ale ja som ticho, lebo ta bolset mi nedovoli velmi nieco povedat. :( .

A nas Matejko ma dnes svoje prveeeeeee meniny. Gratulujeme a veeeelmi lubime 🙂

mata884
24. feb 2013

@ingeborgnicol no uz nam napis ci uz je babo na svete 🙂 . Od stastia si urcite zaspala. 🙂 .

slady
24. feb 2013

HOTOVO!!! len toľko som chcela 🙂

slady
24. feb 2013

@mata884 blahoželám, my sme už mali a ja som ich skoro prešvihla lebo máme škótsky kalendár 😀

mata884
24. feb 2013

@slady dakujemeeee

mirkov
24. feb 2013

dobre ranko. Tak nas krpcek zacal robit trosku bordel okolo pol siestej koly brusku. Za polhodinku ho manzel uspal a kedy sme sa zobudili? Teraaaaaz! 😀. Len som zvedava ako nam to rezim dnes narusi...

mirkov
24. feb 2013

@mata884 gratulujem, moc pekne meno 🙂

ivinka77
24. feb 2013

@lucinka58883 lebo ja mam zo ZH chlapa, tak tam chodime do casto a v Trnavke maju svokrovci chalupu...kde na dedine ste ?

ivinka77
24. feb 2013

@mata884 kraaasne meninky !!!
@slady sikulka !!! a mas to z krku !!!

ivinka77
24. feb 2013

@ingeborgnicol no akooooooooooo ???

lucinka58883
24. feb 2013

@ivinka77 jáj 🙂 no my sme na Dolnej Vsi, to je smerom na Kremnicu neviem či poznáš

tinasc
24. feb 2013

@ivinka77 to máš super, mne keby takto malý spal, tak nič na to nemením 🙂 a tiež dávam malého neskôr spať, lebo mi tiež vyhovuje, že uložím najprv staršiu a potom je to s malým jednoduchšie 🙂

slecnalu
24. feb 2013

Ste tu aj niektora z KE? 🙂