Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
Baby segra je otvorena na4 prsty a pichli jej epidural uz.neviete ako dlho to moze este trvat od teraz?
@ingeborgnicol ja som cisarakova, takze nemam sajn... ale kocka, co bola so mnou na cakacke, tak bola na 4 prsty a do hodinky isla !
@ingeborgnicol poslusne hlasim prosim pekne momentalne 2 zemlicky so syrom, horcicou a domacou oravskou slaninou... normalna som ??? ☹ ☹ ☹ 23.40 hod. uff
Si ja som teraz mazanec s maslom,celu polku.no hodka,to by slo,ale to je malo asi...
@ingeborgnicol no co, uz mate?? ja som prisla do spitalu na tri centi, a trvalo to 6 hodin, ale mne 1. nepraskli poriedne obaly, cize lekari si mysleli ze mi odtiekla voda uplne a ona odtiekla len ciastocne, cize to tam trochu zavadzalo - cize to dlhsie trvalo, a 2. nemala som synteticky oxitocin, cize to dlhsie trvalo, takze verim, ze ako to tu pisem tak uz mate krasneho valibuka na svete 🙂
Ale ja aspon nemusim pracovat 😉
@ingeborgnicol dobre ranko, tak ako ? Uz je nasvete ? 🙂
no taku bolest hrdla aku mam teraz som este nemala. STIPE, BOLI. Och. Este ze malicky bol v noci super. Este ma aj seklo v krku. Cista kalika. :( . Na nervy.
@ivinka77 nie teraz sme sa presťahovali na dedinu do domu ale nejakých 10 minú od ZH
@slady dik..skusim, lebo to hrozne boli. Uz som si davala kadeco, ale nic akosi nepomaha. Maly sa na mna usmieva a caka, ze kedy sa ku nemu ozvem, ale ja som ticho, lebo ta bolset mi nedovoli velmi nieco povedat. :( .
A nas Matejko ma dnes svoje prveeeeeee meniny. Gratulujeme a veeeelmi lubime 🙂
@ingeborgnicol no uz nam napis ci uz je babo na svete 🙂 . Od stastia si urcite zaspala. 🙂 .
HOTOVO!!! len toľko som chcela 🙂
dobre ranko. Tak nas krpcek zacal robit trosku bordel okolo pol siestej koly brusku. Za polhodinku ho manzel uspal a kedy sme sa zobudili? Teraaaaaz! 😀. Len som zvedava ako nam to rezim dnes narusi...
@lucinka58883 lebo ja mam zo ZH chlapa, tak tam chodime do casto a v Trnavke maju svokrovci chalupu...kde na dedine ste ?
@ingeborgnicol no akooooooooooo ???
@ivinka77 jáj 🙂 no my sme na Dolnej Vsi, to je smerom na Kremnicu neviem či poznáš
Ste tu aj niektora z KE? 🙂

Ivivka77- ja ju aj chválim, len ked mal malý koliky, tak celý den to bolo len o nom, však furt plačkal, teraz je to už lepšie a ked ho dám spat na balkon cez obed tak sa snažím venovať malej, aj manžel s nou chodil celú zimu lyžovať, korčulovať, neviem prečo to tak berie. Dúfam že sa to upraví čoskoro.
Ty si bola riadne číslo 😀