icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

mata884
24. feb 2013

@mirkov dakujeme 🙂

mata884
24. feb 2013

@slecnalu jaaaaaaaaaa 🙂

slecnalu
24. feb 2013

@mata884 jeeej super a odkiaľ? Nemám s kým kocikovat 😀

slady
24. feb 2013

@ingeborgnicol no vsak uz nenapinaj 🙂

mata884
24. feb 2013

@slecnalu terasa a ty?

slecnalu
24. feb 2013

@mata884 ťahanovce.... Tak asi nic z toho :-/

evamarcel
24. feb 2013

@slady ahoj ja mam tiez taky rozdiel deti a tiez moj drobec sam ani obliect ani cikat ani kakat upozornujem kazdu chvilku, ale urobili sme pokrok naucil sa zaspavat sam cez obed a vecer normalne som z toho velmi stastna .

slady
24. feb 2013

@evamarcel jej to mas super, moj uz pobede nespava vyse pol roka... :-/ no a vecer je to este stale boj, teraz je zvyknuty s ockom chodit takze je to radost, ale posledny tyzden mi chodil spinkat pekne, sme na dobrej ceste 🙂

ingeborgnicol
24. feb 2013

BAby ja este pride, ale aspon v skratke. Viliam sa narodil rano o 05.20. DO vtedy sa mamka trapila riadnym porodom, aj sa otvorila na 9 palcov, ale malicky nezostupil tak ju u z netrapili a urobili cisarsky. 4050g a 52cm, bol velmi velky.

ingeborgnicol
24. feb 2013

@slecnalu ja so z ke pri HM Tescu 😝

ingeborgnicol
24. feb 2013

Viluško sestrin takto som si ho pomojkala, uz dlho som nedrzala babatinko 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

slady
24. feb 2013

@ingeborgnicol jeeej, gratulujem! to je nadhera, ja som dnes chystala plienky pre kamosku co uz su nam male tak som si pospominala aka bola mala maluskava 😀 inak, ze pekne meno ze odkazujem 😉

ingeborgnicol
24. feb 2013

Hej aj mne to s tym menom napadlo......ako mozu byt nejake plienky male, to vyrabate na mieru, ci?prepac, my nie sme latkovy tak som mimo ....ja idem skin to skin, potom kupat, potom cicat, potom sa kasickovat a spat. Michelle, nie ja 😎

slady
24. feb 2013

@ingeborgnicol no nie plienky ale tie vrchne nepremokave nohavicky - robia sa aj jednovelkostne co zmensis pomocou patentiek ale vacsinou su rozne velkosti, zorah uz potrebuje trosken vacsie ako ked sa narodila, jak pampersky, tiez uz nedavas dvojky ale trojky... 🙂

janulka_s
24. feb 2013

@ingeborgnicol ze sa pripajam ku gratulaciam, krasnucky je

tinasc
24. feb 2013

@ingeborgnicol gratulujeme sestre k chlapčekovi 🙂 a že veľký? môj sa narodil 4410 a 52 cm a prirodzene... a tiež bol vysoko... 🙂

ivinka77
24. feb 2013

@ingeborgnicol jeeeejo fesaaaaaak !!! gratulujem veeeeeeelmi !!! to mate supis, ze budete segry spolu na materskej a to je jej prve, ci ako ?

alyze
autor
24. feb 2013

@ingeborgnicol aj ja sa pripajam ku gratulacii 🙂

slavusal
24. feb 2013

joooj baby, ja som zase pár strán pozadu, mali sme perný víkend. v piatok zabíjačka, v sobotu návšteva - jedna, druhá a nedeľa kus v kľude. No a medzitým hrooooooooooooooooozné noci a budíčky od piatej rána. 🙂 🙂 🙂

slavusal
24. feb 2013

@ingeborgnicol práve čítam tú knihu o spaní. Musím súrne niečo - alebo všetko ? - zmeniť, lebo je to neúnosné. Podľa tej knihy robím kopu chýb. Mám pocit, že od zajtra sa do toho pustím. Pravidelný režim počas dňa, pravidelné jedenie atď. Som úplne nanič. Mám z toho nornálne depku. Len ja nie som ani trošku trpezlivá, tak sa strašne bojím ako to zvládnem. 😠 😠 😠 Neznesiem, ked mi malý čo len chvíľočku plače. Hned sa zlostím, nadávam a potom to znovu ide oveľa horšie. Keby nebolo môjho manželíka - úplný flegmatik - tak asi si niečo spravím. Prosím držte mi palce, nech sa do toho pustím a hlavne nech vydržím to murkanie a plač. Som na pochybách, či to zvládnem, ale niečo urobiť musím. Krásny večer Vám prajem. 😉 😉 😉

alyze
autor
24. feb 2013

@slavusal ahoj, ja som to tiez skusala podla tej knihy, vsetko islo tak jak ma, ale ten nocny spanok, je u nas proste strateny, tak dnes skusam dat malu spat neskor a snad nebude vstavat o 03:20 😒 lebo tiez budem za chvylku sediva 😠

ingeborgnicol
24. feb 2013

@slavusal no musis byt pevne presvedcena a malicky nemoze citit ze ma nad tebou prevahu 🙂)))oni vedia kade tahat motuziky 🙂))))) a spokojne si ten rezim aj uprav ako vam vyhovuje, alejednorazovo, nie kazdy den inak. my tiez mame spanky pomenene a jeme ako pride tiez nie podla nich, ,to je na moj vkus velmi, velmi malo papkania, takto by sme prisli o mlieko, musime kojit viacej, chyba tam poobednajsi spanok a jedno jedenie minimalne. Myslim rezim podla Giny Ford, alebo tu knihu Vsetky deti vedia spat?

ingeborgnicol
24. feb 2013

@slavusal aha knihu tak to ano...tak ci tam ak sa do toho pustis drzim palceky!

ingeborgnicol
24. feb 2013

Baby dakujem za gratulacie, no na moj vkus je velky, lebo dcerka bola predcasniatko cize sme isli s vahou 2500G DOMENKOV A SYNATOR PRED DYOSAURAMI BOL TIEZ VELKY MAL 1000g.

@tinasc fuha to mas teda poriadneho valibuka doma, neuveritelne!

ingeborgnicol
24. feb 2013

@ivinka77 Hej my budeme obe naraz na materskej, len ona sa bude musiet skvor vratit do prace tak neviem ako dlho bude

ivinka77
24. feb 2013

@ingeborgnicol aha a segra je mladsia ??? to maju prve ?

ingeborgnicol
24. feb 2013

@ivinka77 jou ona je mladsia, citim sa ako keby som rodila ja. my sme vlemi prepojene. Pred par rokmi nam umreli rodicia a aj starsia sestra co sme mali, aj nasi stari rodicia. cize sme na tomto svete ostali same dve a jej zomrel aj manzel prvy. tak ma teraz druheho a prve dietatko. Ona ma 30rokov a ja mam 39

ivinka77
24. feb 2013

@ingeborgnicol jeeezisi tolko nestasta na 1 rodinu, des !!! :( to ma mrzi....

alyze
autor
24. feb 2013

@ivinka77 mala ti uz spi ?

alyze
autor
24. feb 2013

@ingeborgnicol aj mna to mrzi, mate to tazke v zivote, tolko nestastia ☹