icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

alyze
autor
24. feb 2013

My sme ju uspali, pred chvylkou, tak dufam ze nebudem zasa hore tretej 😉

alyze
autor
24. feb 2013

Ozaj baby, aj vaše ratolesti tak výskajú a škriekajú, no tu našu to neuveriteľne baví, až ma boli hlava a musela som si dať vatu do uši 😀

slady
24. feb 2013

@ingeborgnicol tak fajn ze mate jedna druhu a ze vam to takto pekne spolu vyslo 🙂

ivinka77
24. feb 2013

@alyze jj uz drichmu davno obe, okupkane, vyvonane... fesandy 🙂

ingeborgnicol
24. feb 2013

@alyze ako set ju uspali dnes?

Dakujem Vam, no my sme v pohodke uz skoro, len niekedy je smutno, napriklad teraz ked je taka udalost v rodine stale si hovorime co by povedali rodicia a co sestricka nasa a tak....ona nam po smrti ostatnych este nahradzala rodicov.....isty cas.....no co uz zivot prinasa aj smutne pribehy 🙂 ale zato my dve to nejak rozsirime. Ja bez matriosky uz asi nie, nechavam to na sestru, ale snad aj moje dve deturence nieco poriesia 🙂))Aj ked sme malicka rodina tak o to viac drzime pri sebe a flakaju sa s nami aj sestry nebohej manzel a ich dve decka, 20 a 22 rocne stale 🙂))

ingeborgnicol
24. feb 2013

@alyze MOja nie, ale zase ked place tak tak, akokeby ju rezali, dobreze mi usi neodtrhne 🙂))ale ne sa v tomto obdoi strasne paci, ako sa zacinaju rehotat a smiat, aj vase? tak nahlas myslim....dnes pprvy krat ona...a zase ked chce kakat a piskat tak tiez skrici tak silno ze si usi chytam, alebo ak nieco nechce.....

ivkasendy
24. feb 2013

@ingeborgnicol tak ja sa tiez dodatocne pripajam ku gratulaciam pre tvoju segricku 😉 nam to vychadza podobne - moja segra ma termin zajtra a tiez ma mat chlapceka, tak uvidime aky bude velky a kedy to vlastne na nu pride 🙂

ivkasendy
24. feb 2013

@alyze aj moja obcas tak zvyskne ked chce na seba upozornit, dnes som sa az normalne zlakla ked tak nahlas znicoho nic vydala ten zvuk 😀 furt lepsie nez plac... 😀

ingeborgnicol
24. feb 2013

@ivkasendy Juj no tak to je skvele aj vy budete spolu na materskej 🙂))))velmi drzi palceky aby mamka mala vela mliecka a vela spanku!

emmka9
24. feb 2013

..

emmka9
24. feb 2013

šimonko🙂

ivkasendy
24. feb 2013

clovek si odskoci na nakup a najde dieta v tomto... babka mala silnu potrebu vyskusat malej retro dupacky spred 100 rokov (samozrejme vyprate) 😀

mata884
25. feb 2013

@emmka9 a usmev je kde? 🙂 zlaty je

mirkov
25. feb 2013

@alyze my robime huhuhu, a smejeme sa 🙂. Sem tam zavresti ale to je sam prekvapeny co to z neho vyslo 😀.

slady
25. feb 2013

@ivkasendy hahá to je jake smisne 🙂 zlatee

slady
25. feb 2013

no moja nevyska len tak "rozprava" a strasne vela... 😀 to bude ukecane!

slavusal
25. feb 2013

@mata884 no s tým chrápaním to je aj u nás tak. 🙂 🙂 🙂 ja mám tú výhodu nevýhodu, že počujem aj nepočuteľné.proste dokonalý sluch a ide to už na nervy.čím horšie vidím - 4 dioptria - tak tým lepšie počujem.a náš tatik už vyše roka spí bez nás v obývačke, čo mi je strašne ľúto, ale nepomôžem si. ☹ ☹ ☹

alyze
autor
25. feb 2013

Haloooo, tak s tej nasej bude nejaka spevacka, alebo co, lebo od rana mi tu vyvreskuje a naramne sa jej to paci 😀

alyze
autor
25. feb 2013

Vcera sme malinku uspali o 21:00, ja som isla za nou o 22:00 a vstali sme o 07:00, uplne super, teda neratam asi 6 nocnych kojeni, ale nevadi 😉

ingeborgnicol
25. feb 2013

Ahoj.
@emmka9
@ivkasendy mate krasne deticky 🙂)) a Emka si kocica 🙂 ani nie ako cerstva maminka 🙂 a Ivka tie retrodupacky nemaju chybu, ja osm nasla tiez take co uzked sme pred 19rokmi pre syna dostali boli retro 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Dnesne spanie a papkanie - 19.00 - 04.00-rychle papkanie zaspinkala hned a potom az o 07.40 papkanie a uz som ju nechala hore 😝 😝 😝 😝 pecka

ingeborgnicol
25. feb 2013

So spanim prekonava aj mojho syna, on mal od narodenia rovnaky rezim, on chodil spavat o 19.00 a vstaval o 24.00 a 05.00 a potom o 06.00 bol uz nacisto hore ona je lepsia v tomto, dakujem Bohu.

mata884
25. feb 2013

@ingeborgnicol super spanie..gratulujem.. nech to malickej vydrzi 🙂

tinasc
25. feb 2013

@slavusal nič si nevyčítaj, ani my nejdeme podľa režimu, lebo sa to nedá, ak by som dala malého spať o 19.00 tak máme nočnú ako hrom... takže ho dávam spať ako potrebuje, lebo niekedy je za hodinu od zobudenia taký urevaný a unavený, že ho jednoducho musím dať spať... a niekedy som aj rada, ak mi zaspí aj o 18.00 lebo aspoň sa môžem venovať staršej a niečo s ňou porobiť do školy a tak... všetko sa zmení k lepšiemu mám skúsenosti od staršej, že ten režim sa upravil akonáhle začala vyvíjať aj inú aktivitu ako ležanie na chrbte 🙂 🙂 🙂 ale držím palce pri menení režimu, nech sa vám darí 🙂

tinasc
25. feb 2013

@ingeborgnicol juuuj tak to ma mrzí, čo ste si prežili, veru nečudujem sa, že ste na seba tak naviazané...

tinasc
25. feb 2013

@alyze joj áno, výska, brble, kričí a hlavne ho baví kloktať si slinky 😀 na to sa nesmierne baví 🙂

anavi85
25. feb 2013

Ahojte, prosím vás, už ste boli niektoré na očkovaní? nás to čaká, ale máme mierne soplíky, kvôli staršiemu synčekovi, tak musíme počkať na úplné zdravie...a ešte som sa chcela opýtať: ako podporujete tvorbu mliečka?mám pocit , že ho mám málo...pijem čaj pre kojacie matky, odporučili mi rascovú polievku, ale to je pre mňa des 😝

tinasc
25. feb 2013

@ivkasendy takéto vecičky som mala aj ja, ale som ich povyraďovala 🙂

tinasc
25. feb 2013

@ingeborgnicol super spanie 🙂

tinasc
25. feb 2013

@anavi85 my už máme prvé očkovanie za sebou, znášal to veľmi dobre, až som bola prekvapená, čakala som teploty a tak... ale našťastie nič klop, klop... ideme na preočkovanie 19.3. 🙂

slecnalu
25. feb 2013

@anavi85 skus si spravit vajickovu polievku s rascou 😉 inak mne velmi pomaha spanok, vtedy sa mi tvorí najviac mlieka... Skus si zdriemnut aj cez den aspon na dve hodinky 😉