Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
Baby- hlasim sa zo SR🙂 ale svokra ma akusi zalepenu klavvesnicu od dzusiku...tak sa nejdem rozpisovat🙂 sak mam aj dovolenku teraz🙂🙂🙂jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
Zdravim!
@anavi85 ja mám od prírody mliečka málo, ale keby som nebrala homeopatiká, nepila senovku a benedikt, a vineu, tak som po dvoch týždňoch v ťahu.Takže mne pomáha toto. A to kojím len z jedného prsu. Niekedy musím aj ja dať nutrilon, ale je to len 60 ml týždenne v priemere. Takže pre mňa je to super. Držím palčeky. A ešte hlavne pravidelne jedz. Ja ked vynechám obed alebo večeru tak to hned cítim na mliečku.
@ingeborgnicol to mne si sľúbila, no a čítam si ten tvoj odkaz a ja robím všetko to, ale je tam proste menej mliečka. Uvidíme do kedy to vydrží, niekedy sa mi aj samo spustí, tak že mám malý flačik, ale ked ho dám na cicku, tak mám pocit, že to čo tam bolo, vytieklo do podprdy.
Tú knihu som si už stiahla z ulozto a mám ju asi do polovice prečítanú. No včera som malého nechala samého a po 20 minutách som to nevydržala. Bála som sa oňho, kedže stráááááááááášne plakal. Až sa celý triasol. Tak som to ukončila a povedala som si, že ved až tak zlé to predtým nebolo 🙂 🙂 🙂 Ale viem, že dnes ho tak nedám. Skúsim to ked to bude už naozaj nevyhnutné. Asi som zlyhala a som riadny slaboch. 😢 😢 😢
dievcata drzite sa toho rezimu podla G.F? Pomaha to na noc menej sa deti budia? Lebo ja mozem povedat ze dnesnu noc som mala dobru ale to som kojila 4krat. tam sa pise ze uz by sa malo kojit iba o 22,30.
Baby co idete podla Giny Ford, kedy dojcite naposledy pred vecernym ulozenim na spanok, a kedy sa vam zobudia drobci na dojcenie potom? Alebo vam uz prespia celu noc?
My sa dojcime cca kazde 3 hodiny a potom mi vychadza dojcenie az na 20.00.
@slavusal inac dievcata ta kniha je dobra ale treba si aj vsimnut prve prejavy ospalosti lebo ak ich presvihneme dieta place zbytocne- vraj nase deti vydrzia byt bdele zhruba do 2hod. moja je uz unavena po 1,5h place zbytocne. vid. stranka
http://weissbluthmetoda.wordpress.com/
@mirkov no mne to nevychadza ani s ukladanim na denny spanok mala sa zobudi o 6tej alebo este pred a do 9ju neudrzim byt bdelu ona zaspi ked ju nosim po rukach takze mivydrzi max. 2 hod. a potom prvy spanok mi vyjde na 8 a vsetko sa mi kadejako posuva a ja vstavam v noci aspon tuto noc kazde 2,5hod. ...takze sme boli 4krat kojeny ale uz sme boli hore aj niekolkookrat....tak tiez chcem vediet ci to spanie cez den len max.3hod. je pravda ze sa dieta nebudi v noci?
@evamarcel ja idem podla Zorky Slobodovej - chodime spat o deviatej rano na 30min, potom okolo 11 na tri hodinky a potom okolo 4 na 30 min, potom o 7 vecer uz do postielky a budí sa na kŕmenie ako kedy, niekedy o druhej, piatej a o siedmej az osmej vstava alebo sa zobudi o jedenastej ked idem ja spat a potom prespi az do piatej v kuse a vstava o siedmej-osmej, alebo prespi od siedmej do tej piatej. vcera bola vynimka lebo ja glupa som si nevsimla ze uz je unavena a presvihla som to po obede som ju nedala spinkat a potom bola vecer mrzuta. inak nam to ide skvele zatial podla nej, odporucam 😀
@mirkov no ja by som ho skusila nakojit este pred spanim o 19tej to by uz mohol nieco vypit ked papal pred 2 hodkami. a tak ti vstava o 7 ze vsetko vychadza a to aj vie spinkat cez obed 2hodky vkuse lebo moja mala len po 45min. spinka obcas sa podari aj dlhsie a ked je v kociku tak prespi aj 2 hodiny.
nam cez den pomaha capica cez oci, mam taku co jej stale spadne na oci tak jej ju davam na obednajsi spanok a s capicou po nos mi prespi tie tri hodky 😀
@ingeborgnicol ooooooooo dakujem 😀
Ahojte baby ... čítam, že píšete o spinkaní ... my cez deň spinkáme po kažkom jedení cca 10 minút a keď ideme von tak vyspi v kočiaru 3 hodinky a večer zaspinká o 20:30 a budím ju ráno o 8:30 na jedenie.
Máte už za sebou očkovanie?? My by sme mali ísť zajtra ale rozmýšľam, že to odložím, lebo minulý týždeň bol manžel chorý ja len nachladená. Malú som držala čo najďalej od nás. Ale posledné dni je nespokojná, sa mi zdá ako keby mala teplotu. Keď jej zmeriam tak na čele má dotykový v priemere okolo 37°C a v dupe normálnu.
Ešte som sa chcela opýtať akú majú vaše detičky stolicu a ako často. My máme väčšinou raz za tri - štyri dni riednu zeleno hnedú ale teraz mala tri dni za sebou skôr žltko zelenú s "bielimi guľkami".
ja som krava nebeska, sa tu vychvalujem ako super spime a zakrikla som to jak fras, dnes zle nedobre...
a pokazila sa mi pracka, mam tu stoh pinavych plienok a musela som prejst na papierove a tieto idem prat v rukach - tot moj program na densny vecer, kurnik sopes!!
inak, co si vym kocky myslite o tomto: som sa dnes doktorky pytala ze ked si ja doplnam denne Dvit tak ci musim aj tak davat vigantol ked uz dostava Dcko v mojom mlieku a ta sa so mnou ani nebavila len rychlo povedala ANO a nic, ziadne zdovodnenie, vysvetlenie, a ja vravim ze ved ale ja jej ho davam v mlieku nie? a ona len to musite davat a konec. ??
No k tomu rezimu.ja nebudim o 22.30 a ked spi cez den podla rezimu tak v noci vstavala prvy krat 2.20,alebo 3.20 a potom kazde dve hodky y o 8rano ju budim.a krmim naposledy o 19.30,ale my este po kojeni teraz davame kasicku.odkedy ju davame vstavsame prvy krat o 4rano cca
@kaculiatko88 my kakame tiez tak raz za 3-4 dni a povacsine zlteeeeeeee horcicoveeeee 🙂

@ivinka77 rada pocujem, ja som toto mala tiez, ja mam pocit ze najlepsie som sa citila pezprostredne potom ako som si dala grepfruit 😀 to som mala pokoj na pol dna od sopla, teda neviem ci to bola pricinna suvislost alebo len casova naslednost, hehe, ale tak to bolo.