icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

slady
26. feb 2013

@ivinka77 rada pocujem, ja som toto mala tiez, ja mam pocit ze najlepsie som sa citila pezprostredne potom ako som si dala grepfruit 😀 to som mala pokoj na pol dna od sopla, teda neviem ci to bola pricinna suvislost alebo len casova naslednost, hehe, ale tak to bolo.

adel22
26. feb 2013

Baby- hlasim sa zo SR🙂 ale svokra ma akusi zalepenu klavvesnicu od dzusiku...tak sa nejdem rozpisovat🙂 sak mam aj dovolenku teraz🙂🙂🙂jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj

Zdravim!

slavusal
26. feb 2013

@anavi85 ja mám od prírody mliečka málo, ale keby som nebrala homeopatiká, nepila senovku a benedikt, a vineu, tak som po dvoch týždňoch v ťahu.Takže mne pomáha toto. A to kojím len z jedného prsu. Niekedy musím aj ja dať nutrilon, ale je to len 60 ml týždenne v priemere. Takže pre mňa je to super. Držím palčeky. A ešte hlavne pravidelne jedz. Ja ked vynechám obed alebo večeru tak to hned cítim na mliečku.

slavusal
26. feb 2013

@ingeborgnicol to mne si sľúbila, no a čítam si ten tvoj odkaz a ja robím všetko to, ale je tam proste menej mliečka. Uvidíme do kedy to vydrží, niekedy sa mi aj samo spustí, tak že mám malý flačik, ale ked ho dám na cicku, tak mám pocit, že to čo tam bolo, vytieklo do podprdy.
Tú knihu som si už stiahla z ulozto a mám ju asi do polovice prečítanú. No včera som malého nechala samého a po 20 minutách som to nevydržala. Bála som sa oňho, kedže stráááááááááášne plakal. Až sa celý triasol. Tak som to ukončila a povedala som si, že ved až tak zlé to predtým nebolo 🙂 🙂 🙂 Ale viem, že dnes ho tak nedám. Skúsim to ked to bude už naozaj nevyhnutné. Asi som zlyhala a som riadny slaboch. 😢 😢 😢

evamarcel
26. feb 2013

dievcata drzite sa toho rezimu podla G.F? Pomaha to na noc menej sa deti budia? Lebo ja mozem povedat ze dnesnu noc som mala dobru ale to som kojila 4krat. tam sa pise ze uz by sa malo kojit iba o 22,30.

mirkov
26. feb 2013

Baby co idete podla Giny Ford, kedy dojcite naposledy pred vecernym ulozenim na spanok, a kedy sa vam zobudia drobci na dojcenie potom? Alebo vam uz prespia celu noc?
My sa dojcime cca kazde 3 hodiny a potom mi vychadza dojcenie az na 20.00.

evamarcel
26. feb 2013

@slavusal inac dievcata ta kniha je dobra ale treba si aj vsimnut prve prejavy ospalosti lebo ak ich presvihneme dieta place zbytocne- vraj nase deti vydrzia byt bdele zhruba do 2hod. moja je uz unavena po 1,5h place zbytocne. vid. stranka
http://weissbluthmetoda.wordpress.com/

evamarcel
26. feb 2013

@mirkov no mne to nevychadza ani s ukladanim na denny spanok mala sa zobudi o 6tej alebo este pred a do 9ju neudrzim byt bdelu ona zaspi ked ju nosim po rukach takze mivydrzi max. 2 hod. a potom prvy spanok mi vyjde na 8 a vsetko sa mi kadejako posuva a ja vstavam v noci aspon tuto noc kazde 2,5hod. ...takze sme boli 4krat kojeny ale uz sme boli hore aj niekolkookrat....tak tiez chcem vediet ci to spanie cez den len max.3hod. je pravda ze sa dieta nebudi v noci?

slady
26. feb 2013

@evamarcel ja idem podla Zorky Slobodovej - chodime spat o deviatej rano na 30min, potom okolo 11 na tri hodinky a potom okolo 4 na 30 min, potom o 7 vecer uz do postielky a budí sa na kŕmenie ako kedy, niekedy o druhej, piatej a o siedmej az osmej vstava alebo sa zobudi o jedenastej ked idem ja spat a potom prespi az do piatej v kuse a vstava o siedmej-osmej, alebo prespi od siedmej do tej piatej. vcera bola vynimka lebo ja glupa som si nevsimla ze uz je unavena a presvihla som to po obede som ju nedala spinkat a potom bola vecer mrzuta. inak nam to ide skvele zatial podla nej, odporucam 😀

mirkov
26. feb 2013

@evamarcel nam to cez den vychadza takmer presne, problem je, ze ak mam maleho dat spat o siedmej, naposledy papa okolo piatej, a to mi pride dlho cakat do 22.30.
Inak vcera papal okolo pol jedenastej a potom o tretej v noci a potom az rano o pol osmej. Ale cela noc nehrozi ☹

slady
26. feb 2013

@adel22 no uz som rozmyslala ze de si 🙂

evamarcel
26. feb 2013

@slady a kde najdem jej rezim je na nete? ja by som tiez chcela len dvakrat za noc vstavat a my sa tak casto budime uz min. mesiac

evamarcel
26. feb 2013

@mirkov no ja by som ho skusila nakojit este pred spanim o 19tej to by uz mohol nieco vypit ked papal pred 2 hodkami. a tak ti vstava o 7 ze vsetko vychadza a to aj vie spinkat cez obed 2hodky vkuse lebo moja mala len po 45min. spinka obcas sa podari aj dlhsie a ked je v kociku tak prespi aj 2 hodiny.

evamarcel
26. feb 2013

@slady a ako dlho ti vydrzi byt mala v bdelom stave lebo moja je uz po 1,5hod. unavena nosenim na rukach ju podrzim 2 hodiny ale uz zaspava aj na rukach

ivinka77
26. feb 2013

@slady no pekne rastiete... paradicka...

slady
26. feb 2013

@evamarcel to bol vtip, zorka slobodova je moja dcera 😉 rezim som ti popisala a krmim ju ked pyta + tesne pred spanim vecer 🙂

mirkov
26. feb 2013

@evamarcel cez obed spinka 2 hodky, ale iba v kociku na balkone. Inak tiez vydrzi iba45min v postielke

ivinka77
26. feb 2013

@mirkov my spime tiez len v kociku cez den....v postielke rekord 11 minut 🙂

slady
26. feb 2013

nam cez den pomaha capica cez oci, mam taku co jej stale spadne na oci tak jej ju davam na obednajsi spanok a s capicou po nos mi prespi tie tri hodky 😀

slady
26. feb 2013

@evamarcel ja neviem, ale dlho nie, take dve hodky a menej, vecer potiahne kusok dlhsie pred spanim.

emmka9
26. feb 2013

@ingeborgnicol ooooooooo dakujem 😀

ivinka77
26. feb 2013

@slady my tiez ficime s ciapkou az po nos... len neviem, co budem robit, ked bude teplo a fusak budeme musiet odlozit... som zvedava, ci aj nadalej bude v kociari athat 4 hodky ako teraz alebo si potom zacnem hlavu trieskat 🙂

ivinka77
26. feb 2013

to moje sikovne decko ide v mojich slapajach... takto ma dnes odfotilo 🙂

kaculiatko88
26. feb 2013

Ahojte baby ... čítam, že píšete o spinkaní ... my cez deň spinkáme po kažkom jedení cca 10 minút a keď ideme von tak vyspi v kočiaru 3 hodinky a večer zaspinká o 20:30 a budím ju ráno o 8:30 na jedenie.

Máte už za sebou očkovanie?? My by sme mali ísť zajtra ale rozmýšľam, že to odložím, lebo minulý týždeň bol manžel chorý ja len nachladená. Malú som držala čo najďalej od nás. Ale posledné dni je nespokojná, sa mi zdá ako keby mala teplotu. Keď jej zmeriam tak na čele má dotykový v priemere okolo 37°C a v dupe normálnu.

Ešte som sa chcela opýtať akú majú vaše detičky stolicu a ako často. My máme väčšinou raz za tri - štyri dni riednu zeleno hnedú ale teraz mala tri dni za sebou skôr žltko zelenú s "bielimi guľkami".

slady
26. feb 2013

ja som krava nebeska, sa tu vychvalujem ako super spime a zakrikla som to jak fras, dnes zle nedobre...

slady
26. feb 2013

a pokazila sa mi pracka, mam tu stoh pinavych plienok a musela som prejst na papierove a tieto idem prat v rukach - tot moj program na densny vecer, kurnik sopes!!

slady
26. feb 2013

inak, co si vym kocky myslite o tomto: som sa dnes doktorky pytala ze ked si ja doplnam denne Dvit tak ci musim aj tak davat vigantol ked uz dostava Dcko v mojom mlieku a ta sa so mnou ani nebavila len rychlo povedala ANO a nic, ziadne zdovodnenie, vysvetlenie, a ja vravim ze ved ale ja jej ho davam v mlieku nie? a ona len to musite davat a konec. ??

slady
26. feb 2013

@salome123 a z kade si zo stredu?

ingeborgnicol
26. feb 2013

No k tomu rezimu.ja nebudim o 22.30 a ked spi cez den podla rezimu tak v noci vstavala prvy krat 2.20,alebo 3.20 a potom kazde dve hodky y o 8rano ju budim.a krmim naposledy o 19.30,ale my este po kojeni teraz davame kasicku.odkedy ju davame vstavsame prvy krat o 4rano cca

ivinka77
26. feb 2013

@kaculiatko88 my kakame tiez tak raz za 3-4 dni a povacsine zlteeeeeeee horcicoveeeee 🙂