icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

ingeborgnicol
28. feb 2013

Baby neblbnite s tymi zubkami?!!!!to vazne?!Mne dnes laktacka vravela ze sa jej vidi ze nasej ide a ja som sa jej pytala ci spadla z ceresne a ako vas tak ciam tak to ja som spadla.
@adel22 no k BKM. Prosim ta napises mi, ako casto a kedy davas cikat? prikalad co vidim ja:
-pred jedlom tesne
-po jedle hned a aj o cca 10minut
-po prebudeni hned ak uz nema teplu plienocku lebo vstanem neskoro 😀 😀 😀 😀 😀
Lebo mne sa zda ze mame este vela nehod. a kolko krat cca do hodiny ide, ked v tej hodine nemate jedlo? cca kazdch 20 minut, ci menej? nejde nam to tak ako som si myslea 🙂 Odchytavam tak asi 10 dnene, co je cca 50%

lucinka58883
28. feb 2013

@jgiovanna504 no tiež si nie som istá či je to zúbok, ale vyzerá tak 🙂 má na hrane aj takú bielu hrčku a keď sa pozriem vyššie trošku tak tam vidno niečo, predpokladám že to je zúbok lebo je aj taká umrnčaná v poslednej dobe, niekde som čítala že sa môže stať aj to niekedy

ingeborgnicol
28. feb 2013

Ja si myslim ze to bude zubok 🙂

slady
28. feb 2013

@ingeborgnicol mojmu zabiarovi isiel prvy v 4 mesiacoch, to som zacala s prikrmami a len som pocula ako mu cinka lyzicka, kuknem bliz a zub 😀

slady
28. feb 2013

a k tym cumlom, ja kolko krat len zdvihnem, osucham a zastuplujem takym, vsak umyvam dlazku tak mame cisto nie? ale ked mi spadne vonku tak umyjem riadne aj jarou, len doma to flakam celkom... tak ale imunitu budujeme nie?

jgiovanna504
28. feb 2013

@lucinka58883 tak ked tam mas uz aj hrcku,tak je to isto,tiez si myslim.ale ja hrcku este necitim,iba to vidim..tak som zvedava ako sa bude dlho predierat...
@slady ja kebyze neumyjem,tak tam ma v ustach este aj hrcu mojich vlasov,pretoze som uz skoro holohlava...tak,ale asi s tym kupovanim novych cumlov aspon prestanem 😀

lucinka58883
28. feb 2013

@jgiovanna504 No to som teda zvedavá ako budeme papať, lebo teraz jej ešte asi nevysvetlím že hrýzť maminu sa nepatrí :D

ivinka77
28. feb 2013

@jgiovanna504
@lucinka58883

treba zobrat malu kavovu lzyicku a zaklopat nou po tom mieste...ked zacinka, tak ide zubok von...ked nie, tak to moze trvat este kludne aj mesiac a viac , kym sa prederie... 🙂 rada starych materi vraj... 🙂

tinasc
28. feb 2013

@jgiovanna504 uuuužžžž? no môj si tiež statočne cumle prsty aj päste ale neviem či to sú zuby... cítiť ich už môže, ale či rastú to neviem, nedá sa mu tam pozrieť 🙂

tinasc
28. feb 2013

@jgiovanna504 tiež ti tak strašne padajú vlasy ako mne? my ich už máme všade, dokonca aj krpec v plienke 😀

jgiovanna504
28. feb 2013

@lucinka58883 joj,ja sa horzne bojim kojenia zo zubami,preto som dufala,ze to pride co najneskor 😝
@ivinka77 zajtra skusim,ale ked som po dasne presla prstom tak som nic necitila..
@tinasc no mne sa tiez neda velakrat pozret,to dnes som jej tam pozerala cely den,preto som to asi zbadala 😀 a vlasy no coment.mne vzdy dost vypadavali,ale teraz ze extrem.a tiez aj v plienke,aj z ust som jej uz vytahovala,v kuse omotany okolo prstov nejaky alebo na cumliku,no fuj,vsade!! 😖

tinasc
28. feb 2013

@jgiovanna504 veru tiež malého stále oberám, čo tam má moje vlasy 😒

jgiovanna504
28. feb 2013

@tinasc ja si idem popozerat asi nejaku parochnu 😀 aspon trosku zmenim imidz 😎

emmka9
1. mar 2013

nam ide tiež asi zubok 😀 prvej vyšiel v 4 mesiacoch.

lucinka58883
1. mar 2013

@ivinka77 Vyskúšam keď sa zobudí 🙂
@jgiovanna504 aj ja bude to určite zaujímavé 🙂 ale tak čo by sme nevydržali pre naše pokladíky 🙂

ingeborgnicol
1. mar 2013

Baby teda aj Vam padaju vlasy? ja som sa rozplakala az v kupelni som mala asi cm vrstvu po umyti z mojich vlasov....a mala ich ma vsade, v lienke, v rukach, o kde sa pozriem. a mam dlhe vlasy, uvazujem ze sa pojdem dat ostrihat pod usi ale neni som si ista ci to urobit. a ked sa cesem az revem aj 4 plne kefy vlasov vyhodm vzdy. Este sa mi aj tkae nieco ako lupiny robi a v zivote som s tym nemala problem. No dnes sa musim aj na ten zubok pozriet.

ivinka77
1. mar 2013

@ingeborgnicol ja som na tom rovnako... normalne ma sem tam chyta taky zachvat, ze ist uplne dohola... to je des... ale snad to po skonceni kojenia prejde... :(

lucinka58883
1. mar 2013

@ivinka77 ešte necinká 🙂 teraz normálne neviem či mám napísať že bohužial alebo chvalabohu 🙂

ingeborgnicol
1. mar 2013

@ivinka77 No je aj otazne ci to ma vyznam, ci nam nebudu padat dalej, ibaze kratke 🙂))))
Kupila som dnes segre kociax Xlander X4, no bola som velmi sklamana na nete vyzeral ovela ovela lepsie, ale co uz, aj tak potesi 😀 😀 😀 😀 😀 Ked stary zbadal u nas doma treti kociar prestal so nou komunikovat a vyhlasil ma ani nepovie radsej za co 😝

ingeborgnicol
1. mar 2013

@lucinka58883 asi chvalabohu ja sa tiez bojim kusania pri didkani, ved oni este nevedia ze robia zle🙂 a znamej sili bradavku, syn jej prekusol a toto si ja neprosim 😝

ingeborgnicol
1. mar 2013

@ivinka77 ja neviem ci po kojeni, ja som si myslela ze je to porodom, po synovi som sa tiez naplakala po umyti vlasov bola plna vana tiez na jeen cm. ale poto so si ich par krat umyla a preslo a toto zacalo ked malicka mala 3 mesiace.

ingeborgnicol
1. mar 2013

@lucinka58883 ty si sa pytala na tie lieky kosti? s ucinkom demperidonu? ak ano tu je viac a ak nie ty, tak potom dfam ze si najde kto to ma najst, ja os strasny polepetko a sklerotik a je nas t vela 🙂
http://dojcenie.wordpress.com/ako-dojcit/domper...

tinasc
1. mar 2013

@ingeborgnicol neuveriteľne mi padajú vlasy... keď si ich umývam, tak som rada, že máme sitko, lebo by som zapchala odtok... vždy vyberám za hrsť vlasov, ešte kým sa prečešem tak idú dole ďalšie vlasy... malý ma vyťahá a tak má plnú ruku mojich vlasov, kade tade ich máme ☹ keď zametám, tak len moje vlasy... no čo už... aj pri staršej som to tak mala, akonáhle mala tri mesiace a to si dobre pamätám, tiež mi tak padali vlasy, že som si myslela, že som chorá 😉 a keďže sa mi rýchlo mastia vlasy a musím si ich často umývať, tak úbytok vlasov je teda značný 😀

lucinka58883
1. mar 2013

@ingeborgnicol asi hej 🙂 to by som teda ani ja bnechcela to zasivanie, neviem a ani nechcem si to predstavit :( a na tie lieky som sa nepytala ja 🙂

ingeborgnicol
1. mar 2013

NO a dnes sme "excelovali vv spanku" vstala o 24.00, 04.00, 05.00, 06.00 A 07.00 CO UZ ostala hore. cize dnes vyskusame zase bez kasicky. Nieco v nej, asi cukry, nuti moje dievcatko vstavat dva krat tolko ako pred tym, niekde je pes zakopany, vyskusame dnes bez kasicky a uvidie. Dokrmim ju po veceri mojim odsatym mlieckom radsej ak bude potrebovat. vcera mi ukazala laktacka ako to mam urobit tak bude sranda, v najhorsom budeme mat liecko aj na strope ale to je jedno ci kasicku alebo mliecko 😀 😀 😀 😀 😀

ingeborgnicol
1. mar 2013

@lucinka58883 aha tak pardon, ale ved niekto si to najde 🙂))

a tu je zaujimavy link s tabulkami na priberanie:
http://dojcenie.wordpress.com/2009/12/10/kolko-...

lucinka58883
1. mar 2013

@ingeborgnicol nič sa nestalo 🙂

ingeborgnicol
1. mar 2013

No a tu je zas nieco k teme rozdielnych prsnikov 🙂
http://dojcenie.wordpress.com/2010/01/02/rozdie...

ingeborgnicol
1. mar 2013

No a moja nedelna chvilka poezie skoncila idem budit potomka 🙂)rezim je rezim 🙂

ivinka77
1. mar 2013

@ingeborgnicol ja mam tiez lavy mensi a menj dava, este po prvej dcerke mi to ostalo...a vobec teda neni pravda, ze sa ten rozdiel upravil a nevidno to... bolo to vidno cele 3 roky od skoncenia prveho kojenia a teraz ked kojim zas, tak sa to zase zvyraznilo... no co uz...asi si po tejto druhej budem lavy cecok vypchavat ponozkami 🙂 🙂 🙂