Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
a vahou sme mierne pod priemerom ale kadit na to, aspon bude stihla po mamicke 😀
a zuby su este daleko predaleko u nas, aspon dufam, bo ma niekedy po kojeni riadne "stipe", ked sa napapa a potom uz sa len tak z prce "zahryzne", jooj to som potom zla!
POtomok nakrmeny aspon milio krat cvycikany a buble v postielke. Aj Vase maju take "hnevajuce sa zvuky" v poslednej dobe?
Ivinka si ma potesila ze tie cecky tak ostane.....chystajme teda ponozky. Ale inak mne zabralo ze ho ponukam stale ako prvy aj pri odsavani ho uprednostnujem. Uvidime, teraz buem odsavat menej ked nedavam kasicku.
@ingeborgnicol
@ivinka77
mne sa to po prvom upravilo do povodneho stavu, co je ze lavy trosku vacsi, ale nie tak aby to bolo vidno cez pulover ako to bolo pocas kojenia, ale ja nosim malu velkost vsetkeho tak mozno aj to pomohlo... teraz som to mala zase fest vyrazne ale ako som uz spominaa krmit stale z maleho najprv pomohlo a zatial ok... takze ja som ten opacny pripad mne sa po kojeni vsetko naspat scvrklo do normalu 🙂
po kojeni rpzumej po odsavani, lebo vsak nekojila som vtedy.
@lucinka58883
@ivinka77 ani mne este necinka.to mozno este aj potrva,co? ale myslim,ze to bude ono..
@tinasc presne ako ty s tymi vlasmi,este aj mastne..ale nie az teraz ked ma tri mesiace,ale furt... ☹
@ingeborgnicol ja som si aj vlasy podstrihla,lebo som mala poskodene konce,ale nic to nepomohlo,cize isto nedavaj ak iba kvoli tomu padaniu :D ale ak tuzis po zmene,tak do toho 😉 ja nad tym uvazujem..
@ingeborgnicol no aj mojam si už pekne kecala, a teraz nejako prestala a iba stale ako keby vrcala alebo neviem ako to mam nazvat 🙂 ze neviem ci mam ist ku nej lebo nieco chce alebo sa len zabava 🙂
ahojte, tak drobec práve zaspal na balkone, od včera zmenil spánok, vydrží hore cca 2 hodky a kusok, takže potom spinká dlhšie, ale zas večer po 2 a pol hodke je KO a ani nemusím moc uspávať 🙂
Malý tiež kecal vela a potom mal utlm asi 2 týždne a zas sa rozkecal.
Strihy sú pekné, akurát na mna trošku krátke a moc cik cak 🙂 , ale tiež sa plánujem dať ostrihat bo konce mám strašne zničené a vlasy tiež padajú, ale niečo tek ako v zadu kratšie a v predu dlhšie tak cca po plecia.
ivinka77 - jak keby ste si z oka vypadli. 😉
@ ingeborgnicol mna si sa pytala, ci neskusam costi, ale mne to nikto nechce predpisat tu, takze neskusam a uz ani senovku a som na tom rovnako, takze mi tie lieky nepomahali, stale dojcim aj prikrmujem ako si mala pyta
inak dnes to vyzera na dalsi balkonovy rekord... zatial 4 hodky a 11 minut 🙂 nechapem...
nieco taketo ale v zadu uplne kratucke, netrcalo to pod usami 🙂 zeby zeby? uaa chlop by sa so mnou nebavil este mesiac 😀
http://diyushop.com/short-pixie-haircuts/short-...
Dnes som sa rozhodla nevarit a dám si chleba vo vajci 😵 , zajtra si dám špenátik s vajíčkom aj s krpatou.
ivinka 77 - riadne ti tahá, ty jej fakt dávaš nejaké opijáty 😀 , inak dnes je hrozný den aspon tu v Martine, ja som ako mechom praštená a to mám aj kávu za sebou.
ja dnes cely den periem 🙂 PERIEM!! v PRACKE!! a strasne si to uzivam 😀
dievčata vám sa už podarilo zhodiť na váhu pred pôrodom? ja si nemam co obliect ja este stale tehotenske oblecenie nosim:(
no ja mám stále +2,5 kg, a tie nie a nie zhodit, zhodila som už 12,5 kg tak nejak samo to šlo, tieto zvyšné mám v bruchu 😀
akurat som sa dnes rano vazila, ze pokukam co a ako a este mi 2.5kg tiez ostalo. Ale to verim, ze kojenim pojde dole, musi. Minuly tyzden som sa aj do cvicenia pustila, ale tento tyzden zatial nic. Tak uz mi len prechadzky ostavaju.
inak ten moj krpec by sa len po rukach vlacil. Nejaky je umrncany poslednu dobu. A stale ma musi mat na ociach lebo inak rev neskutocny. Ja ani na zachod nemozem ist ☹

@ingeborgnicol mne pri malom zacali padat okolo 4 mesiaca a tiez hrozne, teraz zatial nic ale cakam kazdym dnom 😀