Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@evamarcel ja som taka, ja mozem zrat a nepriberiem velmi, teda aspon zatial, verim ze vekom sa mi to trochu spomali, ja som na sladkostiach ziva.. aj ked je pravda ze teraz si to strazim nie kvoli vahe ale kvoli detom - chcem ist pozitivnym prikladom... aj ked dnes mame na obed orechovy kolacisko 😀 neodolala som.
a som stastna dnes z mojho krpca, sa konecne trochu sprava, mam zavazok skusit chlapov styl vychovy bez toho aby som mu dala po riti ked uz to nezvladam, zatial sa drzim - no funguje to len ked ma naladu na to aby si nechal vysvetlit... ako napriklad dnes 😀
vy co mate viac deti, aky vychovny styl praktizujete? bo ja si niekedy neviem dat rady a je to trochu strasidelne...
@evamarcel jednoducho. zacala som jest az teraz ako beriem tie lieky na kojenie, tak so zatial PRIBRALA 10kil od porodu 🙂)))))))))
@slady no mi fungujeme tiez vselijako, ja niekedy pekne a pocuva a niekedy uz vrestim lebo som uz taka vycerpana z jedneho aj z druheho ze az... a potom lutujem lebo bitka a krik je vraj zlyhanie rodica, v pestunke co tu chodila na markize vraveli ze presne stanovene pravidla a stat si za slovom...u mna sa to osvedcilo pri spani mojho maleho co som myslela ze sa v zivote nenauci sam zaspavat a pozri teraz mi pekne spinka vecer aj cez obed...to je ulava po troch rokoch neustaleho uspavania a lezania pri nom a davania ruky a cumlov a kadeco...
@ingeborgnicol moja tak si urcite tenucka potrebujes pribrat, inac ak budes moct posli mi tu knihu a dost ja ti ju pekne vratim ale rada by som vediet ako vychovne metody pouzivaju francuzi
@ingeborgnicol tak nech sa sestre kocik paci a hlavne babatku sa dobre lezka 🙂
@ingeborgnicol Jaaaaj🙂 toto ti neporadim🙂 Ja sa vo vacsine pripadov spolieham na casovy interval, cca tych 30 min....ale fakt je to take diskutabilne...mne uz sa zacala v noci pocuravat opica skorica...lebo ona sa moc nebudi, iba tak ze daj didku a pritom spi....a ked ju aj rozbalim a na nocnik dam, tak mi tam v poslednej dobe spinka....:( cize akosi odkedy som v SR, sa mi pocura aj v noci....a to sme uz mali sucho niekolko dni posebe /myslim v noci/ :( asi zmena prostredia alebo co....ale celkovo sa mi tu narusil rezim.....takze kazdy den spi inak ...ach jaj🙂
No vacsinou, ked dam napapat,,,,tak az tak do hodinky to je vidno, ze castejsie cura....niekedy uz ani neviem kedy curala a len tak ked zamrnci vyskusame a ide to von🙂 uz tak schvalne cakam na tie signaly🙂 ale rano to zostava kazdy den, ze sa vycura a potom 3x po 20min..a potom hned uz aj ide spat na 45min🙂 a napr. dnes pred prechadzkou necurala vyse hodiny...tak sme cakali na madonu, kedy si ulavi🙂 a dockali sme sa!!!
Pomohla som?
Caute baby 🙂 dnes som mala den debil :@ najskor ma mala zobudila 03:20 potom som isla na poradnu, kde sme boli objednany na 12:30 ked sme prisli dnu, tak sok plna cakaren chorych deti !
Tak sme sa preobjednali na15.03 dufam ze sme tam nic nechytili:-/
Nechapem preco nema pediatricka, vyhradeny cas pre babatka ako poradnu !
No a este k tomu vsetkemu sa nam pokazilo auto, takze sme museli ist busom, sak som si ani listok nevedela vypitat 😀😀😀
@adel22 Jasne ze si pmohla 🙂 No nasej je neskoro kazdych 20 minut opici jednej niekedy mam pocit, ze ju tam treba nechat sediet cely den .. 😀 😀 😀 😀 lebo ona potvora jedna chodi napriklad rano kazdych 10minut a aj tak jej dam medzitym dole pampersku a prask ono je tam aj tak nacurane kedy to stiha????? a dava tvoja signaly? nasa dava, len nie vzdy to je na tom, niekedy sa ta opica s umsevom cez celu tvar a bez mihnutia oka zcura ako lion....aj ked vecsinou dava to musim uznat.
MAla som zas raz opet jeden z mojich genialnych napadov. Naucit moju dcerku zaspat dnu. Mozno by sa mi to aj bolo podarilo lebo som jej dala poriadne nadidkat, podla vsej rady ciapka na nos a spinkat uloila....no a potom sa mi prebrala o 5minut lebo sa pokakala, no cista zrada....tak ju nosi chlap teraz vo vaku a za chvilku po nom nieco hodim nech prestane, lebo jej uz skonci cas na spanie 😎 😝
@ingeborgnicol JA som rada, ze moj maly spi doma cez den aj po tri hodinky. Pospala som si s nim dnes poobede konecne aj ja a on este spinka dalej. Skoda, ze tvoja bambulka nevie doma spinkat cez den. Ale je velmi peknucka. 🙂
@evamarcel ja mam este +2kg,od otehotnenia,ale este pred tehotenstvom som pribrala 5kg 😠 presne odotoho casu ako sme sa snazili o bejby..mam 58kg,co nie je az tak vela,keby ze tiez nie som taka mlandraava cela,vsade nejaky ovis,radsej tie kila mat a peknu postavu ako keby idu dolu a ostanem aj tak taka mlandrava 😠
@ingeborgnicol moja treti den praktizuje LEN polhodinove spanky...tak 4-5x.dokonca ani v kociku..ale zase lepsie sa v noci uz vyspi...
@slady pravidla, pravidla, pravidla;)....pomaha nam aj kalendarik kde lepime dobre body a zle..vzdy na konci mesiaca za dobre spravanie ideme na vylet🙂.....vzdy ratam do 3 🙂 osvedcene🙂
slady - aj u nás sa ráta do troch a tiež sme prísny na pravidlá, ked sa niečo povie tak to tak musí byť a malá vie že s nami nepohne. Ale ked sa narodil malý tak sa to trošku pokazilo, ale už sme spiatky a poslúcha v celku - hlavne ocinka na slovo, bo ten je nekompromisný.
Sladkosti žerem asi mesiac /do 2,5 mesiaca malého som si nedala nič sladké/ a akurát dnes som si povedala že dosť, bo z nich mám to brucho. Som zvedavá či vydržím
@evamarcel Moja no to asi tazko, som chuducka, ved ti pisem ze mam o 10 kil viac....mam milion kil. Ked som otehotnela mala som 75 (inak to na mne nebolo vidno bola som celkom stihla) a ked som prisla z porodnice tak som mala 75 😀 😀 😀 😀 ale potom prisli tabletky na mliecko co su vlastne tabletky na travenie a ja zeriem jak hovado a to doslovne a som pribrala od vtedy 10 kil, cize mam 85 a teraz so fakt uz TUCNA a smejem sa lebo nikdy som nebola. ale akonahle vynecham tabletky tak sice okamzite nezeriem, ale ani mliecko nemam 😎 ☹ ☹ ☹ ☹
@ivka228 Kupila si uz zehlicku? mala som doa jednu nahradnu chces? teda ak ju najdem.
@mata884 Dakujem za pochvalu. Juj co ja by som dala za spanok dnu. Ona by mozno uz aj zaspala, ale na to kakanie upozornovala, lebo sa pokakala jak naschval 🙂 a ako ho uspavas cez den? ci len polozis a on sa hra kym zaspinka?
@mata884 uvidime co sestra na kociarik zajtra jej ho nesiem 🙂

@evamarcel ja uz mam vahu ako pred tehotenstvom...