Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@ingeborgnicol malo kedy zaspinka sam..ale hrajem sa s nim dam mu papat a hrajeme sa dalej, ked si sucha ocka zoberiem ho na ruky resp. prevesim cez pleco a prejdem sa s nim po byte a hmkam mu pritom a zaspi dost skoro. Ulozim a spinka. Zo zaciatku mal problem spat v spalni v postielke cez den. Kupili sme tu cestovnu postielku a mame ju v obyvacke a tam spinkal cez den. Ale uz teraz spi aj v spalni. 🙂
@ingeborgnicol este som nekupila. Zatial mi len mama doniesla svoju staru, ktoru pouzivala este v 80-tych rokoch. Ale skusali sme a funguje. Ale si zlata, ze by si mi pozicala.
@lucinda310
@petuska55
diki baby, ved ja sa tiez snazim pravidla dodrziavat, predtym nam to fungovalo, potom prisla svokra, bejby a koniec 🙂 ale spat uz sme sa zase naucili chodit poslusne, aj dupat uz prestal, no dnes som zase musela po nom hlas zvysovat v obchode joooooj kym ma posluchol, nerv, ale co uz, no u nas ocko nula bodov, ked chce aby maly nieco spravil obrati sa na mna ze povedz mu, lebo jeho krpec neposlucha, a vzdy sa na mna obrati s takymi vecami o ktorych vie, ze ho maly nastopercent neposluchne... on si s nim absolutne neporadi a potom sa este tvari ze ved to je ok, aspon bude mat nas syn vlastnu hlavu, parada! 😠 takze u nas treba posluchat maminu bo ocino je maky.
@ingeborgnicol moja dnes spravila to iste, ale vdakabohu doobeda, cez obed si pospala riadne aj s ciapkou cez oci 🙂
No ja som dala spinkat dovnutra, nepomohlo ani nosenie, ani hranie, ani hladkanie a teraz placeme, uz od 0á.00 uvidime co z toho bude, ako sa poznam dam ju o 9.00 do satky aspon hodinu nech pospinka, lebo je dnes o 07.00 hore.
Baby kašičkárky. No vcera sme nedali kasicku na veceru a viete co? Spinkala tak ako pred tym, ziadne budenie o 24.00, ale pekne potiahla ako pred kasickami a to od 19.00 do 03.30, poto este raz o 05.00 a eto vsjo. Cize kasicky sa u nas uz nekonaju, evidentne ich nepotrebuje. ak zacne prilis skoro vsstavat tak je jasne ze je hladna a vratime sa k nim zatial ee, pekne mliecko a este sme podali aj trosku cez poharik, vcera sme sa s laktackou naucili. dobra vec. na zasytenie a bez flasky, cize sa budeme prisavat dalej 😎
@slady to s tou ciapkou uz ich davate aj zaspavat?nedaju si ich dole? moja zakazdym
No uspala som ju. 😎 VZala som ju ako babatinko ked bola do zavinovacky a kyvala som ju cez celu izb ako cigana, dobre mi z perinky nevypadla, ale oci mala velke tak som Vas pocuvla sup ho ciapka cez oci a hajame, dorazila sa s palcom v puse len uvidime dokedy 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@ingeborgnicol krasne papucky, skoda ze nehackujem ani nestrikujem 🙂 no ja ju davam zaspat aj s ciapkou a necha si ju, bo v tej kombineze tak vysoko ani ruky nedvihne 😀 a vacsinou je tak akurat unavena tak sa chvilku pohneva a potom zaspi na dlho.
ja sa idem sprchnut a uvidime ci stihnem aj povysavat, uzatvarajte stavky 😀
@slady No ja tipujem ze nestihnes, jedna k 300.
a v akej kombineze? myslis v overali? ja myslim dnu v postielke 😝
No moja dala uz 15 minut čéčé....
čaute kočky, no dnešná noc... zaspal až o 22.00 aj to sa ešte zobudil netuším prečo... 2x kŕmenie a budíček o 5.00 😕 no teda... o 9.00 som ho uspala skoro nasilu 🙂 (medzitým schrupol pol hodku) odvykol si od večerného spania a ja vidím že je unavený a chcel by spať, ale včera ani na rukách, ani v lehátku, hladkala som ho v posteli, jednoducho do 22.00 tie očiská nezatvoril... ☹
@slady bože prečo sú chlapi takí, alebo aj ostatní, že sa obracajú na mamu, keď decko neposlúcha že povedz mu? mňa to tak neskutočne vytáča, keď mi mužík alebo minule aj svokor, že povedz jej... tak som zahlásila, však povedzte jej vy, zakážte jej to... ja nemienim byť iba ja tá zlá... dokelu na výchovu sú dvaja...
@ingeborgnicol aj ja tak koľkorazy uspávam, div že mi z rúk nevypadne, ale niekedy sa inak nedá... nakoniec drobec spí už vyše hodinu... my stále máme overal... a v kočíku...
@tinasc No ja som ju normalka oblecenu a v zavinovacke a sup do postielky ale iba 40minut dala a potom bola zla az do terza juj to nie je dobre. naobed pojde teraz normalne s chlapom klasika kociar kym ma neporazi 😀 😀 😀 😀 a vola sa to alibizmus a ja zakazdym poviem"povedz jej sam takisto ti usta narastli ako mne" 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@tinasc pocuj a to v overali ho tak uspavas na rukach div ze ti nevypadne a potom das do kociara? ci to ked je v postielke?
@ingeborgnicol vyhrala si, som len vypla vodu v sprche a uz som pocula rev 😀
@ingeborgnicol no ved tiez uz to tak praktizujem, povedz mu ty a konec, ale on to vravi mne lebo sa boji, ze jeho neposluchne a co potom s nim spravi? 😀 aspon ja som si to tak zanalyzovala 🙂
Tak drobec spinká na balkoniku, obed navarený, drahý ide dnes večer preč na záťah z roboty, tak budem tahať sma s detvákmi a to večeri bývajú fajne 😒
Ja som rada, že spáva na balkone cez den a nemusím vačšinou ani kočíkovať, doma by tolko nepotiahol.
Caute baby, ja som uz na nervy, dnes v noci bola az 8 krat hore ☹ dala som jej len cucnut a spala dalej, ale ja nie ☹ preco sa stale nevie naucít na cumel, takto jej robim ja pojazdny cumel :-/
Vase deti, ktore tiez nechcu dudel dobre spinkaju ?
@alyze Ak ta to potesi ani moja nechce cumel ani pocut a ani ho nevie cumlat. ale ona vstava 2x, maximalne 3x za noc, tebe vobec nezavidim. aspon spinka s tebou aby si nemusela vstavat?
Mna tiez porazi, nevie preco mam maniu vsetko zdokonalovat. Od 16tej osm ju uspavla. Najprv v satke, potom v kociari, nakoniec v vaku. A nic. Tak som skusila zase poslednu sancu na rukach a JAsne ze zaspala, ale teraz, tak mi zase pokakala rezim nacisto. Takze asi sa budem spoliehat na moj overeny kociar, podla toho kolko da teraz spanku.
Juj to bol den zla bola jak cert zaspala aj doobedu aj poobede ukolisanim na rukach v tej zavinovacke sice hned, ale na rovnch 40 minut. to je des. a aj s ciapkou cez oci 😝 zajtra sa asi vratim k staremu zlatemu kociku kym tu mam chlapa
@ingeborgnicol skus pozriet na sashe.sk tam su rozne baby co ti dokazu take urobit 🙂
@emmka9 juj, zlatunky 🙂
@alyze moja nechce cumlik, ale odkedy objavila palcek, uspava sa nim... spinka celkom pekne (klop,klop), cez den sice len po polhodinach, ale v noci vacsinou od cca 20.30 do 3.30, niekedy aj dlhsie... ak sa zacne preberat, hlavne tesne po polnoci, len jej na chvilku jemne pridrzim rucky a spi dalej, nevyberam ju z postielky pokial velmi neplace... nepomohlo by aj tvojej len ju upokojit bez cucania? alebo ti velmi place a inac sa neukludni?

:'( tak moj krpcek zas bojkotuje prso. Cely den je vesely, ale ked mame kojit tak reeeeeev. Jedine co ma napada, ze mam ovulaciu inak neviem... Presne toto robil predtym ako som dostala mrchu...pomoooooooc!