Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@ingeborgnicol 🙂 my sme mali 3 favoritov na meno a to Michal, Matej a nakoniec to vyhral Branko, ale vsetky sa mi pacia. Michelle pre dievcatko je super, take netradicno tradicnev 😉
Tak dnes konecne kakala....od piatku, no nezvycajne....nastastie to skoncilo v nocniku🙂 Inak zacina pekne blabotat....ta krasne, nahlas, ale stale miminkovsky....je to sranda🙂 Tesim sa z toho moc....🙂
ingeborgnicol ako ide BKM?
alyze: vsetko ok? mate sa fajne?
slady: kedy ides na letecky vylet?
A dakujem v mene Branciho za komplimenty 🙂. Musim uznat, ze medzi chalanmi ma velku konkurenciu pre tie krasavice co su tu. 😀
v lehátku, ako inak 🙂
ozaj baby aku velkost nosite ??? lebo my uz 68 tak som z toho celkom dost v soku... ze nejak skoro....
juj, az teraz som vsetko docitala... dievcata, vsetky mate nadherne deturence 🙂
MY SME DNES MALI 4 MESIACE 😎 tretina roka za nami, ach jo... 😅 🙂 Lubim ta, Mimulienka moja 😉 😲 😀
k tomu obleceniu, jasne ze 68, sak to je na 3-6 mesiacov, tak to sedi, nie? 😉 a najvyssi cas mi zacat dokupovat 74 a 80, lebo my velmi rychlo rastieme, tak aby bolo v lete co nosit 😎
Nam je uz velkost 68 mala. Nosime uz 74. Teplacky este sem tam 68-ky. Matej je proste valibuk. 😀
Fuha, tak ja tiez uz budem musiet ist nanakupy 😀 zatial nosime 62 ale taky tyzden tomu davam a uz nam to nebude sediet 😉
Uplna depka dnes, ja uz nevladzem s tym kojenim. Mam vesele dieta, pokial ho nenutim nakojit sa!!
Jedine co zabera je ked pri kojeni chodim, alebo skacem na fitlopte aby sa neodtahoval a neplakal. Kto tu odsava mliecko?
Kolko a za aku dobu sa vam podari odsat?
@mirkov ako ste sa vyspali vy ? My zasa takto : uspala som ju o 20:30 prve kojenie bolo o 21:45,23:45,01:15,02:30,04:00,05:30 a od 06:30 sme hore ☹ ja to nechapem, ved cez den papa kazde dve hodinky, uz som z toho vycerpana, ucime sa aj papat kasicky, ale zatial dame tak jednu lyzicku, co to stale vypluva😲 no treba vydrzat😉
babyyyy.... dnes od 1.50 koniec spaniaaaaa..... čo sa to deje? však cez deň toľko nespí aby nebol unavený, tak neviem ...
jaaaaj kočky krásne deťúrence máte, veru krásne pokladíky 🙂
Dievčatá to aj vam deti vydrzia byt bdele v takom pohodovom stave zhruba hodinku? LEbo moja sa musi nosit ked chcem aby vydrzala do hodiny a pol az dvoch

@slady joooj skoda, ja som bola v ikea dnes...akurat som sa vratila,,,,sme mohli dat rande sakraaaaaaa !!!