icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

ivinka77
5. mar 2013

@slady joooj skoda, ja som bola v ikea dnes...akurat som sa vratila,,,,sme mohli dat rande sakraaaaaaa !!!

ivinka77
5. mar 2013

tak aj ja teda pridavam to moje rozkosniatko vyhukaneeeeeeeeee 🙂

mirkov
5. mar 2013

@ingeborgnicol 🙂 my sme mali 3 favoritov na meno a to Michal, Matej a nakoniec to vyhral Branko, ale vsetky sa mi pacia. Michelle pre dievcatko je super, take netradicno tradicnev 😉

adel22
5. mar 2013

Tak dnes konecne kakala....od piatku, no nezvycajne....nastastie to skoncilo v nocniku🙂 Inak zacina pekne blabotat....ta krasne, nahlas, ale stale miminkovsky....je to sranda🙂 Tesim sa z toho moc....🙂

ingeborgnicol ako ide BKM?

alyze: vsetko ok? mate sa fajne?

slady: kedy ides na letecky vylet?

mirkov
5. mar 2013

A dakujem v mene Branciho za komplimenty 🙂. Musim uznat, ze medzi chalanmi ma velku konkurenciu pre tie krasavice co su tu. 😀

mirkov
5. mar 2013

@alyze my sme ani nebalili, v porodnici povedali, ze to uz netreba a na kontrole mal vsetko v poriadku...
Inak ti prajem dobru noc, budem na teba mysliet, nech sa dobre vyhajate.

mirkov
5. mar 2013

@ivinka77 drzte sa zajtra, daj vediet ako ste zvladli...

ivinka77
5. mar 2013

@mirkov jasnee dam vediet... ideme poobede... tak vecer sa ozvem...dufam, ze to bude oki,...

slady
5. mar 2013

@adel22 ideme koncom marca, teším sa jak fras, už nech sme tam a svokra vyvára, aj Wilču sa teší, len dúfam že tam nebude príliš hnusné počasie, čo je dosť vysoká šanca že hídam aj bude 😀

aj ja dám fotku teda, keď už sa tu okukujeme navzájom

slady
5. mar 2013

v lehátku, ako inak 🙂

slady
5. mar 2013

@mirkov branko je super meno! pekne originalne 🙂

ivinka77
5. mar 2013

ozaj baby aku velkost nosite ??? lebo my uz 68 tak som z toho celkom dost v soku... ze nejak skoro....

slady
5. mar 2013

a ešte jednu s oboma detiskami 🙂 moja sa ešte vlezie do 0-3 mesiacov, v látkovej plienke už ťažšie ale v pamperske v pohodičke, je to krpaňa 🙂

ivinka77
5. mar 2013

@slady uuuuuuuuplnaaaaaaa supermama !!! 😉

ivkasendy
5. mar 2013

juj, az teraz som vsetko docitala... dievcata, vsetky mate nadherne deturence 🙂

MY SME DNES MALI 4 MESIACE 😎 tretina roka za nami, ach jo... 😅 🙂 Lubim ta, Mimulienka moja 😉 😲 😀

ivkasendy
5. mar 2013

k tomu obleceniu, jasne ze 68, sak to je na 3-6 mesiacov, tak to sedi, nie? 😉 a najvyssi cas mi zacat dokupovat 74 a 80, lebo my velmi rychlo rastieme, tak aby bolo v lete co nosit 😎

mata884
6. mar 2013

Nam je uz velkost 68 mala. Nosime uz 74. Teplacky este sem tam 68-ky. Matej je proste valibuk. 😀

alyze
autor
6. mar 2013

Fuha, tak ja tiez uz budem musiet ist nanakupy 😀 zatial nosime 62 ale taky tyzden tomu davam a uz nam to nebude sediet 😉

mirkov
6. mar 2013

Uplna depka dnes, ja uz nevladzem s tym kojenim. Mam vesele dieta, pokial ho nenutim nakojit sa!!
Jedine co zabera je ked pri kojeni chodim, alebo skacem na fitlopte aby sa neodtahoval a neplakal. Kto tu odsava mliecko?
Kolko a za aku dobu sa vam podari odsat?

alyze
autor
6. mar 2013

@mirkov ako ste sa vyspali vy ? My zasa takto : uspala som ju o 20:30 prve kojenie bolo o 21:45,23:45,01:15,02:30,04:00,05:30 a od 06:30 sme hore ☹ ja to nechapem, ved cez den papa kazde dve hodinky, uz som z toho vycerpana, ucime sa aj papat kasicky, ale zatial dame tak jednu lyzicku, co to stale vypluva😲 no treba vydrzat😉

alyze
autor
6. mar 2013

@adel22 ahojcek, mame sa super, teda az na ten spanok ☹ ale berem to sportovo, sak som sa pred tym naspala dost 😀 a inak aj ta nasa uz riadne vykecava😉

tinasc
6. mar 2013

babyyyy.... dnes od 1.50 koniec spaniaaaaa..... čo sa to deje? však cez deň toľko nespí aby nebol unavený, tak neviem ...

tinasc
6. mar 2013

@alyze ja som nebalila...

tinasc
6. mar 2013

@mirkov krásny a aké má rifle 🙂

tinasc
6. mar 2013

@ivinka77 my máme tiež 68 😀 miestami niekedy aj 74 záleží od strihu...

tinasc
6. mar 2013

@mata884 koľko malý váži?

tinasc
6. mar 2013

jaaaaj kočky krásne deťúrence máte, veru krásne pokladíky 🙂

mata884
6. mar 2013

@tinasc na poslednej poradni mal 3mesiace a dva dni a 6740g

tinasc
6. mar 2013

@mata884 môj mal tiež ako 3 mesačný a 3 dni na poslednej poradni 6850g 😀 som zvedavá koľko to bude najbližšie 🙂

evamarcel
6. mar 2013

Dievčatá to aj vam deti vydrzia byt bdele v takom pohodovom stave zhruba hodinku? LEbo moja sa musi nosit ked chcem aby vydrzala do hodiny a pol az dvoch