icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

ivinka77
7. mar 2013

@salome123 ja som mala vcera aj predvcerom tiez problem s overalom... doteraz spavala 4 hodky doobedu aj poobede v kuse jak zarezana a zrazu 2 dni prd...stale sa budila, nespokojna bola, mrncala ....a dnes som si vsimla, ze som jej uz 2 dni dala taky novy tensi overal, hunaty, ako zajacik, ktory ma vzadu ''chvostik'' taku dost tvrdu gulicku nasitu...asi ju to tlacilo presne v strede chrbatika... tak som to dnes odstrihla a je pokoj...taka uz druhu hodinku 🙂

ivinka77
7. mar 2013

@ingeborgnicol to nebolo v zlom 🙂 len som v soku ze toho tolko mate 🙂 ale je mi jasne, ze po tych trabloch pre michelle aj modre z neba... 🙂 tak si to len vychutnavaj... 🙂

ivinka77
7. mar 2013

moje dnesne kukadlo 🙂 pekny den vam baby !!!

slady
7. mar 2013

@ingeborgnicol no taku tu s hrazdickou moja miluje, tu ju nemame u babky tak som hrazdicka ja, dnes hrkam od rana s hrackami co tu mam 😀 vcera v IKEA bolo super, som pokupila hovadin xy, wilko od rana vari plysovu zeleninku v hrnci a tesi sa jak maly z toho, kto by to bol nanho povedal 🙂 fasa jednodetny den vcera 🙂

slady
7. mar 2013

@ivinka77 zlatunka, uz ju normalne spoznam ze aka to je ivkina este skor nez si kuknem hore kto to sem supol 🙂

ivinka77
7. mar 2013

@slady a co si pokupial v ikea ? ja som Viki kupila toho macka maleho plysoveho s cervenym srdieckom na hrudi...strasne nanho ziape a vadi sa s nim 🙂 bohova je 🙂

mirkov
7. mar 2013

@ivinka77 ja idem dnes o druhej 😖

petuska55
7. mar 2013

ahojte, tak malý sa hrá na dečke a pojde na balkon, dnes je otras počasie, také na spanie. Poobede pojdeme po sestričku do škôlky bo ocko je na služobke, dúfam že nebude pršať.
Malý si už viac kontroluje ručičky, tak aj spanie sa nám polepšilo, nebudia ho už tolko ked s nimi šibrinkuje.
Inak ja musím furt dávať cumel do úst ak chcem aby sa malý pohral s hračkami bo ináč ma prsty až niekdy v žalúdku. 😒

petuska55
7. mar 2013

Tým čo idú na štepenie držím palec, my máme 28.3 už druhú dávku objednanú.

slady
7. mar 2013

@ivinka77 ja som malej toho hada - hrkalku, to ma akurat do rucicky, bo nemala taku co obciahne poriadne 🙂 http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/7019... a este pohariky na neskor: http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/8002... a wilkovi plysovu zeleninku http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/1018...
a prstove babky http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/1015... tak sa tu vytesujeme 🙂 varime polievocku a zvieratka papkaju a tak 😀 a samozrejme isla som tam kvoli tym stolcekom plastovym http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/6010... bo taketo sikovne som inde nevedela zohnat no a kedze som sa nevedela zastavit tak som si este kde tu nejaky ten gyc do bytiku kupila a tesim sa dom ked to vsetko na stareho vybalim tak sa odstahuje 😀

slady
7. mar 2013

a mne dnes drahy poslal velmi zaujimavy clanok o prirodzenom zavadzani prikrmov - v skratke islo o "novy" sposob zavadzania prikrmov, kedy sa okolo pol roka zacnu zavadzat prikrmy ale nie tak ako to robime my - ze sa pridava po jednom a vsetko sa to mixuje a podava na lyzicke, ale da sa normalne to co papaju ostatni na tanierik a necha sa babatko nech to skuma prstekmi a dava si to same do pusiny, samozrejme len take zdrave vecicky, zemiakovu kasu, varenu mrkvu, zeleninku - ale v normalnom skupenstve alebo len trochu popucene, a takym sposobom si vraj trenuju koordinaciu, viacej ich to bavi ked si to mozu ohmatkat, povyberat ci chcu, popripade ich ponuknut aj z maminho taniera, ucia sa na tuhe jedlo pomalsie ale maju neskor lepsi vztah k jedlu (neodmietaju nove jedla, radi maju nove chute, su "dobrodruznejsie" v jedeni) samozrejme ze im hned nedas sniclu ale take primerane veci 🙂 tak som zvedava, ked bude zaba na to zrela tak budeme experimentovat 🙂 uz sa tesim 🙂 a aspon aj my zacneme jest zdravsie 🙂

slady
7. mar 2013
alyze
autor
7. mar 2013

@slady paredne hracky si pokupila 😉

ivinka77
7. mar 2013

@slady podla mna supis napad...aj ked ja som pri teri nemala absolutne problem s jedenim, no ktovie, aka bude viki...

alyze
autor
7. mar 2013

@ivinka77 aj ja poznam Vikinku, ani nemusim citat, kto to sem dal 😀 tie kukadla su nadherne, no je to kocka 😉

janulka_s
7. mar 2013

@slady Ja uz davam malej olizovat jablcko, ked si ocistim na stvrtky a tvari sa, ze jej to chuti, ona olize a ja potom spapam. Chystam sa nabuduce skusit mrkvicku, ale taku fajnu trhovu, takze si este pockam na trhovnikov...nech to ma aj nejaku chut 😉

evamarcel
7. mar 2013

dievcata je tu este taka okrem ingeborgnicol ktorá sa riadi rezimom podla G.F. moja mala dnes dost vela cez den spi tak by ma zaujimalo ci je to pravda s tym dennym spankom musi byt max.3 hodiny dokopy aby spala dobre v noci? Ja mam taky problem ze mala sa cez den vobec skoro nechce kojit ale v noci papa dlho a vela a rano sa pokaka jak lion🙂

slady
7. mar 2013

@janulka_s tiez som jej dala minule trosku pooblizovat jablcko, chutilo 🙂

slady
7. mar 2013

@evamarcel moja podobne, cez den len trosku pocucka a v noci si da aj za troch a rano dava supy 🙂

slady
7. mar 2013

@alyze Wilko sice ocakaval vlak ale tych ma uz tolko ze sa s nimi hadzat moze 😀

ivinka77
7. mar 2013

@slady
@alyze dakujem baby... no my sme vetci taki okati modri 🙂
@janulka_s my uz tiez mame aj mrkvu za sebou 🙂

ivinka77
7. mar 2013

ak sa chcete pobavit, tak kuknite 🙂 http://www.facebook.com/video/video.php?v=10151...
🙂 🙂 🙂

ivinka77
7. mar 2013

@evamarcel my spime cez den cca 7-8 hodin a v noci cca 8-9 hodin , takze podla mna pravidlo na to, kolko a ako spat neexistuje...kazde babo je ine...my mame nastastie sipkovu ruzenku... ale podla mna, ked mas raz dietatko, ktore zle spi, tak mozes robit cokolvek, nikdy z neho spachtos nebude...si myslim...

ivinka77
7. mar 2013

odpadneeeeeeeeeeeem mame 22 stupnov v tieni 🙂

mata884
7. mar 2013

@ivinka77 jeeej..aj ja chcem tolko stupnov 🙂

ivinka77
7. mar 2013

@mata884 pride to aj k vam...tak o mesiac 🙂 🙂 🙂

mirkov
7. mar 2013

@ivinka77 som sa nasmiala, dobra dvojka! 😀

ivinka77
7. mar 2013

@mirkov ako ste zvladli ockovanie ?

mirkov
7. mar 2013

@ivinka77 maly bol zlaty, cely cas sa usmieval, ked mu dali injekciu tak zareval, ale hned sa upokojil a zatial vsetko vyzera super, tak to tak snad ostane...nech to nezakriknem... 🙂

ivinka77
7. mar 2013

@mirkov skveleeeeee !!! 🙂