Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@mata884 ja viem ze vyzera ako chlapcek ☹ ale vola sa Dominika...a dakujeme 🙂
Baby, tie co skusate kasicky, kde krmite babatka ? Ja zatial v autosedacke, ved este nemoze sediet v stolicke ci ?🙂.
@ingeborgnicol presne ja to tak robim, ked sa hneva ze netece tak prestiredam aj styri krat prsniky a ide to 🙂 a moja vydrzi na decke sa hrat so zavesenymi vecami nad nou ale lehatko nema tak rada ako tu decku, tam sa nudi.
@ivinka77 tak nech vam to takto super vydrzi ,co najdlhsie 🙂..ja sa nestazujem,keby ze mi tiez lepsie spinka, ale nevadi,ved nemozme chciet od nich vsetko naraz... 😅
@evamarcel pocuj a ked ju tolko nosis na rukach, preco ju nenosis v satke, alebo v manduce? ved to by bolo idealne pre teba aj pre malinke.
@slady no my behame kade tade. mame tu hojdacku dnes uz lepsie bolo napadlo mi ze nezapnem hojdanie a isla sa rozkokosit od radosti. Potom mame ten kosik a na nom je taky maly kolotoc, ten ma strasne rada, tam vydrzi cca pol hodku. a potom mame postielku v spalnicke a tam mame kolotoc co ide s 8mimi pesnickami a automaticky sa predlzuje kym nevypneme. a tam aj hodku vydrzi. a decky mame dve. jedna je deka s hrackami tu velmi nemusi a druhu mame hrazdicku s hrackami a tu nad nu zavesim kamkolvek a tu ma rada, ale stale sa niecim tresne po cele 🙂))
@lili235111 prepaaaaaaac 🙂 ... potom som rozmyslala ci som dobre trafila, ale ako vidim, tak nie.
@slady TU mame aspokty nasej herne 🙂 a hojdacku som uz poslala. A kym vsetko obeham uz je aj prec celodenny jej vony cas. aj ak medzi jednotlivymi spankami nevydrzi hore viac ako hodinu hodinu a pol. Vybavili sme sa ked nam nespala, ze co ked sa bude chciet aspon hrat 🙂)) dnes mam asi fotockovy den.
@alyze krmili sme najprv v stolicke a potom na kolenach som prisla na to ze je to rychlejsie ked vypluvala 🙂 a pouzivali sme misku kde naspodku je tepla voda a udrzi teplotu
@ingeborgnicol ty mas 8 izbovy byt zeno ? kam tie dzady vsetky davas ??? 🙂 🙂 🙂
@mata884 to nic ....stava sa 😀
@lili235111 Dominike zelam vsetko najlepsie 🙂 je to sikovnica podla toho co pises 🙂 my sme mali 4 mesiace vcera, no zatial z toho nezvladame skoro nic... 😕 ale sak to pride 😉 😀
@ingeborgnicol s tym palcekom mi je to doverne zname 😀 a normalne mam teraz chut nabehnut do obchodu a nakupit malej cacky-hracky, bo po tvojich fotkach mam pocit ze ich zdaleka nemame dost 😀 😀 😀 zlatunka je tvoja mala 🙂
@ivkasendy dakujeme 🙂 no co sa tyka sikovnosti je...sle len ked sa jej chce....na brusku ked ma drzat hlavku ma nervy...proste robi len to co sa jej paci...a ked snou sedima avam juodgrgnut tak niekedy ma take nervy ze sa postavi a stoji...a dodatocne vsetko naj prajeme 😉
@ivkasendy dakujem ti. ale to je len pre moju lenivost aby som ju mala kam pohadzovat ked sa mi nechce, alebo nemozem malej venovat 🙂 a aj mu mi nadava ze mame !plny dom dzadov" 🙂))) ale malicka sa s tym vie tak pekne vyhrat, oplati sa mi to. aj ked zdaleka nevyuzijeme vsetko 🙂 najviac naoaj ten kolotoc na postielke.
@ivinka77 no teraz si zareagovala ako moj muz 🙂))))aj on mi za tie "dzady " nadava. ale to ze sa na nich malicka v kuse vyhraje ho uz nezaujima 🙂)))) a ja som spokojna. a ona sa nenudi.
@lili235111 Krasne babatinko a ake velke. Aj my uz mame 4 mesiaciky a ledva mame 6 kil 🙂 je nadherna.Dievcatko? dobre som pochopila?
@ingeborgnicol mas pravdu. Ja som rada, ze mame pre deti tie hracie deky, hojdacky a kolotoce atd. cely den mu to menim. A raz sme v obyvacke, raz v detskej, alebo v spalni a malemu sa to paci, lebo vidi nieco ine a ja zatial mozem varit, alebo akotak upratat. 🙂
@ingeborgnicol mam satku ale to ju nosim po vonku ked je take pekne pocasie nechce sa mi byt dnu a maly tiez len po vonku by chodil...ale dnu je vacsinou na rukach...alebo v klokanke
@ingeborgnicol super, to máte... hrazdu máme aj my a rozmýšľam, že kúpime tú hraciu deku na zem, aby sa drobec trošku aj pootáčal, pocvičil si... kolotoč nad postieľkou tiež máme, len hojdu nie 🙂
@ingeborgnicol ano dievcatko Dominika....dakujeme
baby neviete mi poradit v com moze byt problem: dcera zakazdym ked ju naobliekam do kombinezy a dam do kocika alebo vajicka strasne place. nerozumiem aky ma s tym problem... a celkovo ani v kociku sa jej nepaci, akonahle zastaneme tak reve a niekedy si poreve aj ked sme v pohybe. je to teda dost na figu ☹ moze jej vadit šušťavá kombineza? alebo jej je teplo?

@lili235111 Zlaty, riadna buchticka 🙂