Novozámčanky II
Ahojte všetky!
dúfam, že sa v tak peknom množstve 😀 budeme stretávať aj naďalej v pokračovaní Novozámčaniek II, lebo admini všetky témy nad 10000 uzamykajú.
Tak vitajte!!!
ja som si bola zuby umyt maleho pozriet sprchu som stihla este pred ordinaciou... 😀
ako sa ma brianko???
catrin hej 😀 seraf kukala som a nemám žiadnu normáliš.. na vššetkých je moja mama alebo chlap.. takže zajtra odfotím a pridám 🙂
dobre tak počkám. Baby ja sa lúčim, môj drahý sa ku mne tak pekne túli, tak mu nebudem neverná s Vami 😉 . Dobrú noc a majte sa.
cau serafi, a pekne sa tulte 🙂)
brianko spi, dnes uz bol ok, len si navykol na ruky, vkuse mi je v patach. horor, musim ho rychlo odnaucit...a vecer bol vyhadzany, tak hned dostal fenistil. ale neviem od coho, nic take nove nejedol 😅
idem aj ja este nieco pokukat v tv a potom sup spat
tak sa majte krasneeeeeeeeee paaaaaaaaaaaaaaa
čaute baby, malý chytil cez víkend vírus od mojej netere.. celú noc mrnčal a ráno o 7mej sa posadil a vyzvracal, odvtedy už zvracal asi 50krát už mu len sliny tečú.. a nepije ani neje ani kvapku, tak mu striekačkou dávam rehydratačný roztok..
bože mne je ho tak lúto, od rána je na rukách a v takej polokome.. slzy mu tečú a je ako pred odpadnutím už som sa vyrevala teraz mi zaspal na rukách pri telke, tak som ho dala do postielky a spí
Riško 😢 Kati a aký to malo priebeh u netery? Koľko trvalo, kým sa z toho dostala? Až mám zimomriavky z toho ako si to opísala ☹
Ahoj Katika, chúďatko Riško, tak by som ho pohladila. Juj, nech sa čím skôr zotaví. Daj mu za nás pusinku.
Seraf ozaj, čítala som, že Darinka spapala kašu a aj jogurt, tak som rada aj za teba. Bielu activiu má aj Maxim veľmi rád, spapá aj dve naraz. A včera zjedol všetku kašu na večer. No musíme sa tu častejšie sťažovať na deti, že nepapajú a potom sa to rozbehne 🙂
😀 asi ano. Vieš ako mi spala vnoci, neuveriteľné niečo, ale ja som mala prsia ako Pamela Anderson. 😀 😀 😀
Dnes idem kúpiť aj iné chute, budem jej to striedať.
Chuda Risko, dufam, ze sa cim skor zotavi. 😔
Ja som este jogurty neskusala, ale nastastie Misulo zatial zlupne vsetko okrem kralika a nestazuje sa. 😅
seraf no super 🙂 Aj Maxim dnes dobre spinkal. Teraz rozmýšľam, že aké všelijaké kašičky sme už skúsili, ale bolo ich veľa, tak keď kúpiš a budú Darinke chutiť, tak daj tip 😉
deina, ja som začala s jogurtom od 9m, ale myslím, že od 8m sa kľudne môže. Aspoň u nás v Novembrovkách začínali baby tak a to tam máme dve pediatričky
ešte som zabudla pochváliť Katikine fotky z oslavy, sú krásne 😵 Aj ja chcem dať Maxovi urobiť tričko alebo skôr niečo na dlhý rukáv, s nápisom Mám 1. rôčik 🙂 A potom, keď bude mať dva, tak Mám 2. rôčky a takto pôjdeme až do 18stky 😀
deina, no môžeš ma nasledovať, dovolím ti, ale bol to môj nápad, tak v takom tričku bude Maxim 😀
katika! chuda risko 😢 dufam ze sa z toho cim skor dostane. my sme to prekonali pred dvomi tyzdnami. dr. nam predpisala 1/2 diazepanu a to pomohlo, upokojil sa mu zaludok. tiez nic nejedol. ale na druhy den uz bolo lepsie... tak drzime palce 😉
mňam, ako si sa opovážila pripáliť rajčinovú polievku?? Moja najoblúbenejšia 😝 Viem si predstaviť ten smrad 🤐 Čo budeš teraz papať? Ja som taká hladná..
no este mame zemiaky s maskom, takze dnes asi bez polievky. a tak som sa na nu tesila 🙄
my mame tiez maso,na prirodno...a ani ja na to nemam chut...
maly mi spinka od 6.30 bol hore pridam sa knemu...,potom musime k dr.pre recept a zajtra na ockovanie....
catrin ta party sa zas posuva...zajtra mam ist aj ja k dr. a neviem aky bude maly po ockovani...,nexcem to riskovat..a teraz aj risko je chorucky,chudacik maly zlaty....tak na bud.tyz.uz dufam,ze budeme zdravy a zorganizujem to uz.....

dufam ze monikin roland necita 😀 😀 😀 😀