Novozámčanky II
Ahojte všetky!
dúfam, že sa v tak peknom množstve 😀 budeme stretávať aj naďalej v pokračovaní Novozámčaniek II, lebo admini všetky témy nad 10000 uzamykajú.
Tak vitajte!!!
Renika, Viki by už velmi chcela chodiť, ale sama ešte nevie. Keď ju pustím, s takou radosťou sa ku mne rozbehne, len ešte neudrží rovnováhu. No a odkedy prišla na to, že chodiť sa dá aj bez chodítka, už tam velmi nechce byť, tak ju musíme držať a chodiť s ňou po celom dome 😖
Ja tiez riadne a to som ani nedosla do 9.mesiaca. 🙂 Katika, aj tvoje brusko si pamatam, take paradne na fotke z Balatonu. 😀
klaudi, no tak to verím, že nestíhaš. Kamoška tiež takto chodí celé dni a koľkokrát povie, že taaaak by som upratovala a robila, ale dieťa mi nedovolí. Ja s ním za ruky zatiaľ nechodím. On cupitá okolo nábytku a ide mu to super. Tak len čakám, kedy sa bude pýtať, že chce chodiť za ručičky
🙂 No tak to já jsem měla takové břicho, že ještě v UK v sedmém měsíci se mě ptali, jestli nemám už po termínu 😀 😀
baby dobru noc...idem spat som unavena.... 🙂
katika,rano sa ozvem a dohodneme sa 😀
Aj Viki mala 3100g keď sa narodila, no a pred mesiacom vážila 6650g a mala 72cm. Som zvedavá, kolko bude vážiť teraz v stredu.
reni, 2750, skoro si trafila 😉
klaudi vitaj, aj som ta zabudla privitat 😅
mne brian v choditku uz ani nevie chodit. minule som ho tam dala a cudoval sa ze kde je 😀
Nasho krpca ideme vazit v piatok, ale ked mal 7 mesiacov, mal 72 cm a 8690g. No dobre, nie? 😅
Tak naozaj siedmy mesiac. 🙂 Myslela som, ze to bol uz posledny mesiac.
ano ale len staré Riškove veci a naše letné, už vyťahujem jesenné.. dávam do krabíc aby sa lahšie sťahovalo 🙂
idem aj ja tak dobru vsetkym.... moni a uzdravte sa! tento tyzden ak bude rolimu lepsie tak by sme sa stavili

3100g. Viem, že aj Brian bol drobček. Dobre si pamätám? 2890g 😕 tak nejako, nie?