Novozámčanky II
Ahojte všetky!
dúfam, že sa v tak peknom množstve 😀 budeme stretávať aj naďalej v pokračovaní Novozámčaniek II, lebo admini všetky témy nad 10000 uzamykajú.
Tak vitajte!!!
aj ja by som bola radšej, keby som rodila normálne. Veď som im hovorila, že nevadí, že mám zlomené rebrá, ja to zvládnem 😀 Ale primár bol zásadne proti. A keď hovoril ako by som tým ohrozila dieťa, tak som neváhala. Veď aj tak mal na mále, s tým jeho apgar 1 😔
a aká bude detská?
reni so zlomenými rebrami- no to by bola riadna hlúposť 🤐
hlavne že je ok.. a ešte taký vydarený 😵 😵 😵
bude taká že na jednej stene sestra namaluje pirátsku mapu a ostatné také pieskové
už vieš ktorý nábytok je ten mamut?
vtedy som pozerala mamuta, páčil sa mi, ale presne teraz neviem už 🤐 Ale bol pekný, si pamätám, že som si to vtedy povedala 🙂
hej, hlavne, že je ok a aj ja s rebrami aj so všetkým. Jedna jazva hore dole, veď ešte budú dve na prsiach 😅 😀
že dve.. v mojom prípade 8 🤐
a bol dnes prvý den v jasličkách-nových a páčilo sa mu 😵
katika-super vyber...ako vzdy 😀 nadhernu izbicku bude mat
renika-ja by som bola za...katika tehotna 😀 ...kocikovali by sme spolu...no ale roli este surodenca asi nie...,este poriadne nechodi.,aj ked robi pokroky uz za 2 ruky ked ho drzim tak chodi doteraz si len sadal...uz celkom pevne stoji 😀 sa tesim...
a aj nad tym som rozmyslala,ze on mal asi nepametam sa presne okolo 5-6 mesiacov ked sme boli u neurologicky a on uz vtedy pevne stal...ona mi zakazala aby maly stal,ze vobec nema stat 😕 ze prv sa ma naucit poriadne sediet...a podla mna tam som spravila ja chybu ...som ju posluchla a nedovolila som m u stat....a odvtedy potom zlenivel..... ☹
a renika teraz kocikuje risko roliho.... 😀
dufam,ze zacne chodit kym sa narodi druhe babo
deina-ani my sme dlho dlho zubky nemali..prvy mu visiel 7.aug.a 23.mal rok...aj ja som sa bala ze bude bezzuby 😉
dík 😉 aj mne sa velmi páči, také milé detské to je 😵
ty tiež nevymýšlaj, možme kočíkovať, ale Riška.. alebo skôr my budeme kávičkovať a Riško bude kočíkovať Roliho a malého 😀
moni, Roli je ako kráľ, každý ho tuším len vyváža, minule si písala, že ho niesol Brianko 🙂 To Maxa nemá kto kočíkať 🙄
kati, kedy prídete? Prečo išiel Riško do druhých jasličiek? 😕 To koľko ich je v NZ?
my máme 4 zuby, dlho sme mali len spodné dva a teraz vyšli naraz predné horné
Katika: sedačku mám už v smere jazdy. Aj na dovolenku sme tak šli a tak som pri tom aj zostala.
Spálňu sme dali tmavo fialovú s bledofialovou.
reni, lebo sa mi prvé nepozdávali 😉
sú dvoje súkromné a jedny mestské
kedy máme prísť???
vav, až toľko jasiel je v NZ, to som nevedela. Aj tie prvé boli súkromné? Môže byť veľký rozdiel medzi súkromnými a súkromnými? 😕 Koľko sa tam platí?
aj my máme sedačku v smere jazdy, tak sa mu páči oveľa viac 🙂
kati, podľa toho ako spinká Riško, tak prídite. Aj minule si prišla, keď sa zobudil. S takými malými deťmi sa ešte nedá vypočítať, že kedy máš trúbiť pred bránou 😀
može veru.. v prvých sa o neho nezaujímali.. žiadne otázky aké má zvyky a podobne.. a že ho mám priniesť o 10tej ked chodia von, aby nereval a podobne..
a strkali im cumlíky aby čušali
v druhých sa pýtajú, vyjdu v ústrety vo všetkom..
neviem kedy vstane, lebo ho učím spať len raz.. ale ak bude už o 10tej kričať buvať buvať, tak ho dám vtedy.. dám vedieť 😉
ok, tak prídite ako vám to bude vychádzať 🙂
to fakt sú také rozdiely? Som myslela, že keď súkromné, tak kvalitné a na úrovni. Že cumle, aby neplakali 😲 Maxim cez deň nevie čo je cumeľ a Riško tiež nie. A kde sú tieto jasle?
tieto kam teraz chodí sú na Slovenskej 🙂
ved práve tým ma naštvali.. Riško cez den nikdy nemal cumel a ani nebude 🙄
a cenovo je veľký rozdiel? Riško je už úplne v pohode od nemocky? Kedy začneš chodiť do školy?
dosť velký, ale čo mám robiť 😅
zdravotne je úplne ok, ale je mamičkár.. furt vykrikuje maminkaaaa 😅
od pondelka sa začína škola, ale nechce sa mi tam
ja idem v utorok
Riško hovorí maminka 😵 😵 😵 ? Jeeeeeej, kedy sa toho dočkám ja? U nás len mama mama mama
ja mám v pondelok zápis a najbližší víkend je už škola 😝
cavte...
no rad sa vyvaza a tesi sa tomu ked ho tak kocikuju.... 🙂
nam vysiel prvy zub hore 😀
tak kavickovat 😀 roli sa anuci chodit ....a risko dohliadne na maleho 🙂 on je taky sikovny,mudry....,a pojdu kocikovat maleho-Daniela-asi (zatial jedine meno na kt.sme sa dohodli:Daniel....) 😀
moni, dnes vám vyšiel? Gratulujem 🙂 Čo meno pre bábätko, ako ste pokročili s výberom?
katika, to musí byť zlaté, jaaaaaj 😵 Keď vydrží v jasliach a neplače, tak je už v pohode a postupne sa odmamičkári 🙂
nie dnes...,prepac asi som to zle napisala7.8.a na jeho prve narodky druhy.... 😀

reni že ťa huba nebolí 😀
ja som rada že som nerodila cs.. mna už po dvoch týždnoch nič nebolelo a teraz ani neviem že som rodila.. nebyť toho mini stvorenia, čo furt jačí a veľkého brucha, čo nechce ísť preč 😝
ja sa dnes idem stretnúť s maliarom a dohodnúť na farbách.. ale vela roboty mu nedám, kedže mne sa páčia biele steny 😎 iba v obyvke jedna a v spálni jedna a detská budú farebné