Novozámčanky II
Ahojte všetky!
dúfam, že sa v tak peknom množstve 😀 budeme stretávať aj naďalej v pokračovaní Novozámčaniek II, lebo admini všetky témy nad 10000 uzamykajú.
Tak vitajte!!!
ahojte...
charli ja som prisla domov az po piatej, no bola sranda, na druhy den denis vsetko vedel co bolo, lebo tam mal kamarata 😅 🙂 😀
moni, tak to mozme dat aj na stvrtok. mozem ta hodit k dr. a malych zoberaem alebo ta pockame v aute a potom mozte ist k nam 🙂)) co ty na to? len sedacku musis vybrat potom z auta vasho.
kati, aj brianko mal zachvat asi okolo 00.08 🙂 ani za svet echcel zaspat. tak sme sa prechadzali po byte a potom zaspinkal. a tiez spava v poslednej dobe tak do 9 - 9.30 😉
idem kuknut tie deti, no ale dopredu sa bojim tej 200kilovej 😲 a to 8rocne co ma 50kg, tolko nemam ani ja >))
aj my chceme na mikulasa 🙂
no super moni, ty si sikula...
takze tam urcite pojdeme,,,, kedy je vlastne 6.teho? ani neviem
no uz som kukla 🙂 takze v sobotu ideme... kto ide este?
dnes som stretla serafik=nku v dm/ke...ta mala darinka je taka krasna... prekrasne oci ma 😉
Ahoj. jen na té stránce je napsané 6.12.2007 😀
že by jejich překlep??
My bychom taky šli na mikuláše, snad něco bude ve městě.
Cat měli bychom to brzo zopakovat. já ted jedu na tři dny do vídně ale o víkendu bych i šla. se mi zalíbilo se jít takhle pobavit.
Ahojte, my sme dnes boli plavat... a robili sme taku novu vec, ze maleho dnes instruktorka svacla do vody, skoro mi oci vypadli z jamok... no a ked som ho vylovila, tak maly v poho-poho... len kukal, ze jaka nuda... 😀 😀 😀 😝
Keby mna niekto tak treskne do vody, asi by som sa inak tvarila.... a to je moj Matko dost protestny typ!!!
Ked hovorite o tych velkych detoch, s nami chodi plavat jedna malinkaa... narodila sa vtedy ako matko, papa normalne, je kojena a dokrmovana, spapa plnu davku kase - to nasmu baculkovi robim len zo 100ml zatial. A este stale nosi velkost 56 a plienky len c. 2, lebo trojky su jej velke! Ale zlatunka je taka mini... 😵 😵 😵
ides za katkou?? tak si to uzi
no mohli by sme aj nabuduce vyrazit.. potom bude denis doma, tak ak pojdem tak s nim ale pripojit sa mozes hocikedy 😉
to som si nevsimla tan datum...ale spoluziaci maju ten bar v milleniu tak im zavolam zajtra a upresnim, ci to nie je preklep
😀 no určitě dělat křena 😀
Jedu za Katkou a za Beyzou, se těším. Pujdu na shopping, dokoupím vánoční dárky, které jsem ještě nestihla. A těším se i na vánoční víden, musí to tam být krásné v týhle době.
cat-al.skus tam zavolat...min.rok ak sa dobre pametam 6.12 bolo v pia.al.vo stv.asi to bude len preklep....
Křen 😀 😀 1. to je to co se jí k pečenému prasátku a pálí to (chren)
2. v češtině dělat někomu křena znamená že jsi třetí (páte) kolo u vozu 😀 Jako že tam budeš překážet 🙂
no myslela som na chren 😀 u nas sa hovori ze budes drzat sviecku 😀 ale my urcite nepojdeme len dvaja. on tam urcite bude mat kamosov a ja zas sama pri nich jak kontrolor 😀 😅 😕
aha...tak to som si nevsimla...medzytim som si pozerala nasu pozvanku na nete kt.mi roland z prace preposlal na toho mikulasa...... a sa mi tie 2 poplietli.....ale ze by tam dali,nechali staru z min roka???...moze byt....prepacte datum som si nevsimla 😅 ....skuste tam zavolat....
ja to zistim zajtra
moni ved vam supnem aj brianka k rolandovi do roboty 🙂 aspon sa zabavite 🙂
ok ja som za 😀 ak sa bude dat...bude to dakde na nam.(nebude to vonku,ale v nejakej hale)tam kde je panorama........."kovak"ci co tu brble roland....tam to ma byt...
cat-to ti dam vediet...roli tiez v poslednej dobe spi do 9.......,ale mozno pojdem sama bez roliho.....,lebo nieco trepala sestricka ze budem musie hnd aj do nemocky na ultraz.,a kym sa vychistame k dr.kym tam koncim....to pomaly roli pojde zas spat...este stale chodi medzi 1-1.30,aj ked vstane o 9....
asi najlepsie by bolo sa tak dohodnut,ze ked koncim a bude rozumni cas tak by sme prisli....,ze by som ti zavolala az ked skoncime u dr.
čaves 😎 som v škole 😝
moni si to riadne poplietla 😀 ale aj v augustovkách hádzali linky na mikuláša 2007 😀
monaaaaaaaaaaaaaa.. zmen si ten profil, lebo má vááážne vytáčaš 😠
tinusi aj riško mal rád ked ho praskli do vody 😀 v januari s ním pojdem párkrát plávať aj ja 😵
kati-uz to tam je 😀 .ale to je podla maminky...tato s tym nejak nesuhlasi 😠 ...cat mu nasadila chrobaka do hlavy...Marco.....

a dnes po dlhom case v nasom panelaku nikto poobede nevrta,nabuchoce....tak hadam si oddychnem...
tak zatial a pekny den 🙂