Novozámčanky II
Ahojte všetky!
dúfam, že sa v tak peknom množstve 😀 budeme stretávať aj naďalej v pokračovaní Novozámčaniek II, lebo admini všetky témy nad 10000 uzamykajú.
Tak vitajte!!!
Misko sa narodil o 13.35h, takze som uz oddychovala. 🙂 Strasne vela som esemeskovala, najma so sestrou, ked mi sestricka poutierala oci. Bola tam taka zlata sestricka, ze chudatko, take mate zlepene oci, nic nevidite... no a nemohla som spat, tak som esemeskovala.
reni hodila som par do albumu ale je ich ovela viac len ich mam v dokumentoch ......inac robim hlavne s marcipanom a tymi jedlymi oplatkami.....a co je najdolezitejsie ziadny margarin ale prave maslo a domaci vareny krem nad parou 🙂 vsak sa opytaj klaudi na chute....
toho kohutika sme mali aj my ale ani ja som ho nevedela nikde zohnat ☹
Nie, Smolarik s Bezakovou, asi najma Smolarik, na toho si pamatam, ako tam stal nado mnou.
Neviem najst toho kohuta... 😠
ericica, tie sú krásne, všetky. Ja by som ani jednu nevedela urobiť 😅 Tá svadobná je veľmi veľmi pekná a ten melón to si ako urobila??? 😕 Pekné! Rozmýšľam, že kedy budeme najbližšie oslavovať a čo.. 🙂
deina, Maxim je 13:25 🙂 Ja som nemala zlepené oči, to prečo si mala?
Bezákovú mám veľmi rada, bola ku mne veľmi milá, keď chodila na vizitu 🙂 A bola pri mne, keď som sa preberala 😅 To už nebol pre ňu až taký zážitok..potom mi to opisovala na vizite 🤐
ja som mala vyvolavany.ako prvorodicka som isla do neznameho tak som tam chcela mat svojho dr....tak sme si dohodli termin dva dni pred povodnym terminom a tak sa mala narodila 7.7.07. 🙂 a ako por.as.som chytila Kalmanovu takze to bolo cele uzasne 😵 az na ten personal na novorodeneckom tam som mala 4 dni stresy....
Preco, co si robila? U mna bola len sestricka, ked som sa prebrala - celkom to slo, spoluziacka hovorila, ze ju to vtedy strasne bolelo, mna ani nie, len som si myslela, ze som este stale na sale a ze este nezacali.
Ten melon vyzera uzasne!
ten melon bol este jeden ako polka ale o nieco mensi....to je klasicka okruhla torta len vytvarovana.....aspon sa niecim zamestnam ked som sama doma.....cez den som s malou a ked spi tak robim 🙂 ale niekedy uz idem zosaliet od toho stereotypu...manzel na cestach a ja sama doma 🙄
preto to materske centrum 🙂 taaak kto sa prida????aspon si hlavu vyvetram 😀 aj ked mala je niekedy ako cert 🤐
a zabudla som tam hodit prsicka zenske a aj cele telo zenske od stehien az po krk len v nohavickach 😅 😅 😅
Ja by som sla, krpec je dost imunny, si myslim, dufam... 🙂 Mozno nahovorim aj kamosku. Len neviem, ako tam "dosoferujem", reklamujeme kocik, tak mame pozicany od kamosky nejaky ARO - hrozne, neviem s nim jazdit. 😨
Erica, to si mala ukazat!
Idem si aj ja lahnut, lebo ked sa krpec opat o siestej zobudi, neviem, kto ho bude zabavat... Dobru noc. 🙂
Kedy by sa tam slo?
deina poooooood.....uz som sa davno nevykecala ☹ a ja sa asi budem teperit busom lebo vodicak na mna este lne caka aj na ten ma suri muzik ja sa strasne bojim 😖 ale musim ist vsak aj pediatricku mam v NZ tak ked je daky problem tak dako sa tam musim dostat no nie 🙂 neviete mi povedat cislo na Gondolu aby som sa zo zastavky dostala k centru???
čaute 😎 aj ja sa pridám ak možem do toho mc 🙂 chystala som sa tam aj tak a ked tam budem ešte niekoho poznať o to lepšie 🙂
na gondolu neviem 😔
a deina 😀 😀 😀 😀 😀 😀 si perfektná na tej fotke z detstva 😀 😀 😀
mišulko je nádherný!
aj rebeka, stihla som omrknúť 😵
ozaj včera sme boli pozrieť modrého žraloka bábo a strašne je zlatučký 🙂 na spapanie. a aký vonavý 😵 a mala som ho na rukách dosť dlho a Riško to celkom zvládal, doknca ho občas prišiel aj pohladkať 😵
cau kati 😉 si ho pekne uspala a vecer nie a nie zatvorit ocka 😅 nabuduce ta zavolam a možes ho prist uspavat 😝
kika 😀 rada prídem 😵 😵 😵 ked to nie je moje, rada rozmaznám 😀
deina, neviem, kedy sú tam???

takže ste ho objednávali z netu? Ak by si našla, hoď link prosím ťa 🙂
čo si robila takto pred rokom? kedy ti robili cs o koľkej?