Novozámčanky II
Ahojte všetky!
dúfam, že sa v tak peknom množstve 😀 budeme stretávať aj naďalej v pokračovaní Novozámčaniek II, lebo admini všetky témy nad 10000 uzamykajú.
Tak vitajte!!!
monica
no dievčence,to moc optimisticky neznie že teraz to je dobré a potom keď porodím to bude horšieeeee 😅 😅 😅 To je také strašné mať to bábo už vonkuuu? 😅
Muriel...krom toho že se nevyspíš pár měsícu, život se ti změní, všechno bude jiné než předtím....tak se nic nemění 😀 😀
Ale ne, mít miminko je ten nejhezčí pocit na světě a když k tobě přijde a obejme tě, tak to je uplně ten nejkrásnější pocit na světě 🙂
dnes som videla tvojho muža operovať psíka 😔 ☹ chudatko havík, nevieš čo mu bolo????
možeš sa ho opýtať, či si rátajú peniaze za každý ster, čo robia fenke??? lebo mne známy vraveli, že im len jeden rátali a nám už 3 😝 to je už fakt moc 😝
ahoooooooooooj kto tu????????????
mala zaspala za tri minuty 😀 asi jej tych 10 minut dneska nestacilo 😀
moni ani ja by som si uz k druhemu porodu nevolala doktora lebo sice tam stanko chodil kazde dve hodiny k porodu prisiel az tesne ku koncu a uz ma len zasival 😅
kati ano pozname sa s charlie 😉 a uz sa tesim aj na teba a risula 😵 😵 😵 aky ste mali inac den???
odkial odkial? 😀
seraf ja sa to snažím zistiť už druhý den a nik neodpovedá
no ale asi ja a eri - stálice 😀
ja by som si tiež neplatila dr k druhému!!!
eri teším sa na vás!!!
den? fajn- až na zubiská blbé, mal z nich zvýšenú teplotu 😝
snad bude zajtra ok!
no boli sme spolu v sobotu s catrin vonku ale poznam ju odtialto virtualne a v sobotu som ju spoznala osobne 😵 je to super ziena a ja charlotte 😵 byvaju na skok od nas a aspon mam s kym pokecat a samozrejme tesim sa aj na kazdy stvrtok na vas ....
a ty kedyze prides s risulkom???????????????????
😉 😉 😉
tvrdošovce a palárikovo sú blízko? 😲 to som nevedela 😅
ahhaaaaaaaaa ozaj 😀
ano je zlatá a charlottka je krásna.. aj ked moja posledná spomienka na nu je ako kaká na námestí 😀 😀 😀 😀 zlatá!
ja? keď ma pozveš 😀
ja som ťa už pozvala!
v sobotu ak možme 😅 😀
boli ste s catrin??? ja som tiež chcela 😔 ale mne sa pokazil mobil a bol úplne zamrznutý 😝 ani čítať, ani volať, nič
a ked som vypla a zapla zamrzol znovu 🙄 celý je pototo.. aj ked nastavím tapetu do minuty mi zmizne 🙄
ja som sa tesila ze pojdes aj ty a bola som smutna ked si tam nebola 😒
jasne ze mozes v sobotu 😵 😵 😵 a co dobre mam napiect????????co si len rozkazes 😵 😵 😵
inac aj nam vysli stvorky minule a mala bola hrooooooooozne zla chudak mala 😒
hej čítala som, chuda rebe 😨
ja som veru chcela ísť.. kam ste šli? Ako bolo? musíme zorganizovať niečo a pojdeme všetky 😵
napiecť? hmmmmmm k tebe budem asi často chodiť na návštevu 😀 😀 😀
ale milujem hocičo krémové s jemným cestom 😅 😀 fuj aká nenáročná som 😀
tak sa zajtra dohodneme v mc
inak som chcela, že ak tam pojdeme len my a vy, tak by ste mohli dojsť miesto mc ku nám 😵 preto som sa pýtala, či ide ešte niekto 🙂
no mna bere charlie lebo sme sa dohodli ze raz ju zoberem my a raz ona nas 🙂
aby sme nesli zbytocne dvoma autami
a ja si to u teba potom vynahradim niekedy 😀 ty sa len neboj 😀
uz mi minule muz hovoril ze si ide dat folie na auto a ze ma zobere zatial k tebe 😵
no dufam ze pojdu aj ostatne baby a nebudeme tam len stale ty ,ja tinus a cat 😉
ja si zajtra rano vsetko porobim dufam ze budem stihat lebo sa mi minul nugat a nevedela som dnes robit 🙄 🙄 🙄
no nic asi si uz isla spat tak ti zelam pokojnu noc a aby ti ju risko celu prespinkal 🙂
a ja ostatnym maminam takisto a idem aj ja buvat 😝 😔
uz sa tesiiiiiiim na zajtra cmuk 😵 😵 😵
Ahoj, tolik komplimentu na sebe jsem si početla 😀 😀 to potěší.
Muriel já jsem s Palárikova . A ano palárikovo a tvrdošovce jsou od sebe nějakých 6 km, pět minut jízdy autem, super.
Já jsem dala malou spát, ale zatím si tam na něco stěžuje a povídá, ta uvidím kdy zaspí ale určitě to do tří stihneme.
Serafi, dojdi i ty do MC. Malou jsem nahovořila na tu houpačku tam, asi ji bude okupovat celou dobu.
charlinka
to fakt? aj ja som z Palárikova,síce pôvodom nie ale zopár rokov tu už trčím! 😀 😀 😀 A kde bývate?
To je fajn Muriel. Já tu v palárikově nepoznám ani žádnou maminku ani těhulku, ty jsi první 🙂 Já bydlím asi tři ulice od kaštiela, ještě před cergátem. A kde ty???
Ok budem sa snažiť prísť aj s kamoškou. Dúfam, že tam budete všetky. Tak zatiaľ pa.
ahojte...
vypadla nam nejako bezdrotova siet, tak som nemala net.sice mala, ale nechcelo sa mi napajat kable cez pevnu :(
pekne ste sa rozpisali... ja som dnes rano rozmyslala nad tym ze kam som chcela poobede ist a trubka ma nenapadlo ze do mc.este aj vcera som sa o tom s mamou rozpravala 😅
takze aj my prideme. brian spi, tak hadam do tej tretej sa zobudi 🙂
vcera cely den nespal, potom sme boli na hadzanej, a vecer ako by ho z retazi odtrhli, ani za svet nechcel spat 😕 az o desiatej s velkym placom zaspal
muriel, ja som rodila u stanka, a mozem len chvalit...
skoda kati, mohla si ist v sobotu s nami... ale neva, nabuduce pojdeme vsetky " 😀

cavte 😎
muriel-presne tak ako katika pise vychutnavaj si kym mozes,ze si este tehu a babo je v brusku....
ja som prveho rodila u renckovej-max.spokojna 😵 a nemala som nikoho vybaveneho,aj tak pride dr.az k porodu sa to podla mna zda zbytocne,ale kazdeho osobna vec....pri tebe po cely cas su sestricky lekar ta pride pozriet cca.kazde 2 hod.inac po cely cas si odkazana sama na seba ked mas bolesti popripade na sestricku kt.ma sluzbu a je ochotna...
pri druhom som mala smolarika-tiez dobry dr.ale nakoniec to skoncilo sekciou...smolarik a pan primar....
deina-tiez som rozmislala nad tym ze kupim kocik a babyskate(to je ten stupienok)....