Novozámčanky II
Ahojte všetky!
dúfam, že sa v tak peknom množstve 😀 budeme stretávať aj naďalej v pokračovaní Novozámčaniek II, lebo admini všetky témy nad 10000 uzamykajú.
Tak vitajte!!!
Prsi, to je des. 😠 Ja musim ist von s krpcom, inak mi vecer nezaspi... musi sa vybehat a len hrmi a hrmi...
K vam to este len pride, ide to na zapad. 😉 Taky obrovsky cierny mrak, kukam tu nan uz 10 minut a nic, strasne pomaly ide a nie a nie sa vyprsat a ja chcem ist voooooon!!!
my sme teraz vstali, doobeda som bola v NZ a vyhliadla som si jedny šaty na promócie a idem asi pre ne o chvíľu, keď sa Maxim napapá..čo som nikdy nemyslela, že ja dám na seba, tak teraz som si vybrala ružové šaty 😅
chcela som, aby si mi ich išla vyhovoriť 😅
reni neodporúčam!!!!! Tu je búrka, že dovidenia!!!!!!! 😲 Ked prestane dojdi.. rada poradím, ale toto faktiš nie - neprejdeš meter aby si nezmokla úplne 😝
čo neodporúčaš? Ružové šaty?
tá búrka rýchlo prejde, tu trvala asi 10 minút, stašne lialo a teraz sú už suché cesty, chodník
musím ísť, lebo ona ich predá, keď neprídem ☹
caute konecne pri pc 🙂
baby to pocasie mi ide ale poriadne na nervy 😠 😠
cakam na draheho a vyrazame do bojnic dufam ze zajtra uz nebude prsat 😖
deina gratulujem k chlapcekovi a ja chcem chalana 😅
kati potom ked dojdeme domov sa ti ozvem 😵
drzte palce nech mame supis pocasie 😝
No neviem, Reni, u nas leje uz polhodinu a az teraz sa to trosku ukludnuje, ale ciernava jak hrom nad mestom je este stale... Kde si kukala saty? 🙂 Nahodou ti podla mna ruzova pojde.
nie šaty, ale počasie.. ak prestane, tak dojdem do mesta.. a kam? 🙂 ja musím aj tak na poštu poslať prihlášku 😎
eriiiiii, ahoj 😵 držím palce 😉
Eri, drzim palce. 🙂 A dakujem.
Zase leje, ja odpadnem. Stojim tu pri okne a stvem sa. 😀 Uz to zacalo vyzerat nadejne a nic. Ozaj, moj otec si vraj vyrazil na motorke, nastastie len niekam po stk. 😀
baby, tak ja idem, ale fakt len do toho obchodu a späť a bez malého, keďže je v NZ tak ako píšete..
Teraz akoby sa to trosku skludnilo... ale radsej len rychlo ist vybavit a spat, lebo ktovie, co to este spravi. 😝
Inak akurat nam tu pred oknami v tom najvacsom lejaku presiel chlapik bez dazdnika a s barlou a klidek, akoby sa nechumelilo. 😀
u nás búrka fakt prešla za 10 min a obloha je krásna belasá
no neviem neviem, že každá farba
eri, do Bojníc? Do ZOO? Tak držím palce!
som už dávno niečo také nezažila
reni ešte počkaj!
Lebo toto je katastrofa!!!!!!!! A aké sú šaty? dlhé? A cena? Kde si ich našla nech sa idem aj ja inšpirovať 😀
tak držím palce nech dojdeš ok 😔 nech sa ti auto neutopí 😔
písala mi teraz kamarátka, že jej spravili kyret 😔 😔 😔 mala zamlčaný potrat 😔 😔 😔 mi je tak lúúúto 😔
To je smutne. 😔
Katika, teraz si to celkom aj tak uzivam - sa nejako nestresujem, ani neviem preco. Nie ako pri Miskovi. 😅 Mozno preto, ze beriem lieky a povedala som si, ze bude vsetko vporiadku. A nepracujem pritom, no parada.

Renulik načo ideš do NZ? 🙂 my sme už vstali!
tinus to je zlaté 😀
inak aj maxikovi by sa zišiel súrodenec a nedopraješ mu 😀 reni reni 😀 😝