Novozámčanky II
Ahojte všetky!
dúfam, že sa v tak peknom množstve 😀 budeme stretávať aj naďalej v pokračovaní Novozámčaniek II, lebo admini všetky témy nad 10000 uzamykajú.
Tak vitajte!!!
a rýchlo idem prispievať kade tade po témach, keď sa ti nepáči Leonard, tak ani počet príspevkov sa ti nemusí
reni my mame asi rovnaky vkus mne sa tiez paci meno leonard,lenze teraz vybera vsetko duri ☹ ☹ ☹ 😖 😖 😖
aj edinu vybral on,ja by som dala bud Romanu,alebo Kamilu....takze leonardam my este musi schvalit 😉
jaaj a este som zabudla napisat ze edinu si vybral zo serialu poistovna stastia (pacila sa mu ta sekretarka a aj jej meno 🙄 🙄 🙄 😠 )
moni,kati dobre ste to napisali je to Edina 😉
ozaj reni tesim sa ze torta chutila,,,moni ok ozvi sa pocitam s tebou a uz redukujem objednavky lebo mam toho vela a o energiu ma obera ten maly cloviecik ☹
jaaj kocky a aby som nezabudla od januara idem experimentovat s chutami,,,,
idem objednavat nove prichute (plnky) hlavne jogurtovo slahackove so vselijakym ovocim a k cokoladovym kremom visnove dresingy ze vraj to dobre chuti 😝 😝 😝
taak som zvedava na ohlasy 😉 🙂
áno rozohnila Katika 😀
ale erika ma podržala, fakt máme rovnaký vkus 😕 Však aj Rebuš keby bola chalan, tak je Maxim a veľmi sa mi páči Romana, viacej ako Kamila. A Leonard a Rebeka by boli vkusné mená pre deti 🙂
a na torty sa teším a zase sa prežeriem 🤐 😝
eri-ok diky zatial a do konca tyz.ti dam vediet 🙂
a podla mna sa kazdemu paci nieco ine...ci uz ide o mnea al.....vsak to je jedno.... 🙂
Moni, ale náhoda je, že poznám strašne ale strašne veľa Moník a všetky sú úplne úžasné 🙂 Neviem či meno robí človeka alebo čo 😎
nám dali rodičia mená Roland, Renata, Róbert 🙂
reni!!! moni je mama roka!!! vsetko stiha a je uzasna....vzdy ma upratane, o malych je postarane, navarene!!! no proste manzelka a matka roka!!! 🙂
torta je super, a aj ta nasa bola chutovo vynikajuca, eri ty si sikula!
mne sa paci tiez leonard, ako leo 🙂
hej kati leo ja som do toho mena zblaznena 🙂 ale aj oliver sa mi paci 😉
hej hej moni je uzasna a vzdy taka kludna 🙂 moni to by si mam mohla naucit 😀
reni typicky slovenske mena 😵
reni mne sa páči, že ste všetci boli na R 😵 a aj manžel je na R 😵 len Maxík nie 😀
ja mám úplne iný vkus na mená ako vy ako vidím 🙂 no ale aspon na Richardovi sme sa zhodli zatial so všetkými 🙂
aj Katky sú úžasné 😀 😀 😀 že Cat? 😀
Ja som zatial stratla samých dobrých Richardov klop klop
a inak aj moj muž mal byť Monika 😀
jasne katky su uzasne 😉 😉 😉 duri moj muz mal byt katka 😉 😉 😉 svokra by ti o tom porozpraval pribeh 😀
kocky tesite sa s krpcami na mikulasa????ozaj neviete ci bude mikulas v piatok v akvarku????lebo sa tam nieco chysta 🙂
kati, no aj Maxim mohol byť na R, rozmýšľala som nad Romulusom 😀 žartujem 😀 😀
môj muž mal byť Ignác
eri, idem s tebou na Mikiho keď bude 😵
Reny Romulus a druhý Rémus 😀 😀 😀
A som velmi rada, že Tvoj muž je Richard 😀 😀
a miki bude v nedelu aj v materskom centre 😉
Erika, tak pekné meno mal mať 😀
my ideme tiez s detmi v ned na mikulasa(osram)do kina mier sa tesimmmmmmmmm 😵 😵 😵
babyyyyy, aj my chceme ísť na Mikuláša!!!
tak kde idete katika a eri?
Moni, to je pre zamestnancov, že?
Romulus a Rémus sú pre cigáňov 🤐 🤐
videli ste dnes v správach aký humus odpratávali na Luníku v Košiciach? bleee
Renulík, my budeme mať program pre deti v Dudinciach.. celý víkend tam budeme a príde tam ujo nám zahrať Mikuláša a donesie aj darčeky 🙂
reni-ano pre zamestnancov 🙂 a dostanu aj darceky..bude tam mikulas aj anjel... 😀
hm kati, sme chceli ísť s vami ☹ Tak si to tam užite 🙂
babyyy, ešte sa vás chcem spýtať na predkožku drobcov...dr. kázala od 2 rokov sťahovať, sťahujete? Ide to?
nam to kazala od narodenia(len tak jemne pri kazdom kupani).......ale roli mal stym problem uz raz sme boli uz aj u urologa a strhli mu celu kozu auuu som revala ako blazon ☹
vzdy im to tak jemen pri kupani troska popotahujem 😅 ci ako to mam napisat 🙂
reni ja si to este pozistujem a ozvem sa ti ...ale mal by byt ak nie v piatok tak v sobotu 🙂
my ideme s malou do skolky na mikulasa aj sme jej kupovali taku mikulassku ciapku lebo vsetky deti budu mat.
v sobotu bude milkulas tu v dedine aj ten jej donesie darcek 😉 ale v piatok ideme na 100 % do akvarka na trampolinu a bolo by dobre keby bol aj mikulas 😉 .
reni pooooodte s maimkom 😵 😵 😵 😵
reny, nám nejde stiahnuť 😝 a malý to neznášanak 🙄 dáva mi ruku preč, že ho to šteklí🙄 som zvedavá ako povie ženám o 20 rokov, že ho to šteklí, nech ho tam nechytajúmuž 🙄
inak doktorkin muž je urolog, tak k nemu posiela.. ale nedaj sa tam poslať!!! Nech mu to nestiahnu nasilu!!! Ono sa to uvolní postupne.
škoda veru.. by som aj ja rada videla vás.. sa nevieme stretnúť nikdy
😝
ahojte, baby tak keď zistíte niečo o mikuláši v NZ napr. v aquarku tak dajte vedieť, chcela by som ísť s Dadkou trošku von, nech má pekný deň.
ahojte...
nas tiez poslali k urologovi, ale ze len nech sa na to pozrie a vyjadri sa. a som zvedava ako si to potom brian da pozriet, kedze mne vrieska a nedovoli ani za svet! 🙂
zajtra ma byt mikulas v millenium hale, ale neviem ci bude rozdavat aj darceky, asi pojdeme kuknut, a mozno kukneme aj do akvarka ci tam nic nie je 🙂
cat-a neboli ho to???
je to individualne,ale jasom davala pozo r na jedneho chlapceka kt.to vobec nerobili a zrastla mu koza a museli mu to narezat...
a zas jednemu tiez zrastla a strhli cele ked mal 3 roky....
a mozno sa to uvolni aj same...to neviem.....
podla mna to treba sťahovať do troch rokov.. a ak by sa náhodou dovtedy neuvolnilo, dať strhnúť.. ale to ich strašne bolí a nevedia potom pár dní cikať 😔 a na to ja nemám srdce.. radšej mu to budem postupne dávať dole sama

renika ty máš super počet príspevkov 😀
No dobre, že je Maxim Maxim 🤐 😅 😀