Novozámčanky II
Ahojte všetky!
dúfam, že sa v tak peknom množstve 😀 budeme stretávať aj naďalej v pokračovaní Novozámčaniek II, lebo admini všetky témy nad 10000 uzamykajú.
Tak vitajte!!!
seraf aj Riško len tak "súložil" s podlahou asi mesiac a ked mal okolo 8 mes začal loziť.. teraz sa učí chodiť.. celkom mu to ide 🙂
ja s Maxom vôbec za ruky nechodím. Keď sa mu chce chodiť, príde k nábytku a môže, nech sa páči 🙂
serafinka, vieš čo znamená, keď pozývaš???? 😠 Už ťa niekto niekedy pozval? 😀 Ja týmto pádom neprídem, aby si vedela!! 😀
budúci týždeň máme 8 mesiacov, som zvedavá kedy skončí so súložením , u nás ale nie s podlahou, ale s postelou a prejde k lozeniu. Ked ju dám do chodítka, tak mi lieta po celom byte a otvára skrine a šuflíky 😒 , čo bude keď začne loziť sama .... neviem neviem
Dnes som jej chcela spraviť radosť keď už má tie meniny, že som priniesla vaničku do obyvačky na koberec, obklopila ju hračkami a nech sa kupká. No keď som išla už po druhé vedro vody tak tú vodu čo bola vo vaničke mi vyliala na koberec. 😖 tak teraz suším na balkóne.
ešte teraz sa na tom smejem, že aká je šikovná, keď aj príde ku košu na prádlo a začne vyhadzovať šaty, ale po čase mi to asi jedno nebude, keď všade kam sa pozriem bude spúšť.
no nechci vedieť ako to vypadá u nás 🙄 a prádlo tiež vyhadzuje.. a oblúbené má, že otvorí skrinku pod umyvadlom a otvorí wcko a všetko z tej skrinky do neho hádže 🙄 🙄 🙄 minule som tak lovila make up a celý sa rozmočil 🙄
v septembri 🙂
aj u nás je spúšť, kvety som všetky ale všetky dala preč, nemám už ani jeden na zemi ☹ Šuflíky tiež už objavil, no je to veselé, odkedy začal loziť ...
kati, pri takom šibalovi sa ako chceš presťahovať? Riško ti aspoň pomôže s balením 🙂 Len mu vysvetli, že to je ako keby wc 😉
nálev sa už varí, kým vychladne bude pol noc a potom môžem ísť spinkať 🙄 Aj vy zaľahnete až okolo polnoci vždy? Ja sa skôr do postele nikdy nedostanem
ja sa skôr ako polnoc tiež do postele nedostanem. Ale už by som mala ísť fakt žehliť. Tak dohodnite to stretko a ak to bude v chilli skúsime prísť. 😉
Dobrú noc.
ja chodím spať 22.30.. pevný režim no čo.. reni prejde tak 5krokov aj sám, ale ešte sa bojí.. tak chodí za jeden prst 🙂
som sa sprchovala..
ako sa chcem presťahovať? jednoducho.. Riško ide do jasličiek 😀
máš odpustené, hygiena nadovšetko 😉 Rišiak je šikovný, tak už len pár dní a ani jeden prst nebude potrebovať 🙂 Do jasličiek?? 😲 A kam? Som myslela, že v NZ ani nie sú jasle.. Ale bude to pre teba veľká pomoc, budeš môcť baliť a upratovať, dobre si to vymyslela. Len ja by som sa bála ako by si zvykol Max, vychovávam si z neho celkom slušného mamičkára 😅 Koľko sa platí v takých jasliach a na koľko hodín vezmú dieťa?
ešte som zabudla, dobrú noc všetkým 🙂
katika a krásna žena z teba bude a dožiješ sa dlhého veku - to som čítala, že tak skončia ľudia, ktorý idú dennodenne spinkať v rovnakom čase 😎
dobré ráno. Tak zatiaľ k dr. nemusíme ísť. Volala som jej a mám dávať repíkové teplé obklady a framykoinovú mastičku. Ak mu to praskne, tak super a ak nie, tak tam zostane hrčka. Potom by sme museli ísť na očné a asi operačne by sa to riešilo ☹
ahojte.
katika a ake okna robite? co mam nasim povedat? 🙂
ja som mala horucu noc, bolo super. aj prekvapenie bolo 😀 😀
ked vam deti vyhadzu skrine, sufliky a vsetko co sa vyhadzat da, tak co urobite? poviete im, ze sa to nesmie alebo to nechate len tak? kiko mi to robi aj 100krat denne a uz ma to veru nebavi upratovat . take nervy na to mam a uz aj dostal na zadok a stale to robi akoby nevedel, ze to nesmie. a pritom to dobre vie 😠

😝 to by bolo drahé stretko, ale môže byť