Novozámčanky II
Ahojte všetky!
dúfam, že sa v tak peknom množstve 😀 budeme stretávať aj naďalej v pokračovaní Novozámčaniek II, lebo admini všetky témy nad 10000 uzamykajú.
Tak vitajte!!!
Ahojte, tak my sme po ockovaní - celkom v poho zatial - maly ani velmi neplakal. Bola som autom a kedze nemame klimu tak tam bol taky priserny hic... a to moje drobca ani nefrnklo. A to ma este zaskocilo, ze Andovska je z jednej strany uzatvorena, tak som sa musela vratit - no dnes som si trochu pojazdila okolo nemocnice 😀 😝
Ozaj, pouzivate tie gely na dasienka? Ja by som chcela malemu nejaky kupit - chudacik tak si ich trie prstekmi... ktory odporucate?
A do Chilli sa pokusime dokotulat - to bude riadna prechadzka!!! Neviem, kde to presne je, ale snad trafim...Keby daco, tak zavolam Katike - dufam, ze ta pride, alebo nie?
katika, tak sa zastavte pre mna zajtra, OK???
a klaudi ide tiez?
kto este pride??
cavte tak ja som ta monica... 🙂 ja pridem s malym zajtra ak sa bude stretko konat...
catrin...zatial bez foto,nedari sa mi tam nejak dajaku pichnut...co brian...denis?roland xcel jeho tel.c do irska,ze mu zavola obcas... 🙂
brian je zivy, nestiham za nim 😀 no a denis.... vsak vies, to je na dlho, vsak zajtra ti porozpravam... a dam aj cislo 😵
neviem ako to budem stihat,kym sa vychystame, asi ja pridem rovno do chilli od nas je to dost daleko,ale uvidim rano...dam vediet ak stihame zastavime sa 🙂
ahojte, tak vidím, že fajn partia sa už schádza na zajtrajšie stretko a my zase budeme chýbať ☹
monica vitaj, čo si skôr nepísala? dosť dho si už registrovaná na koňovi 🙂
ok, tak sa rano ozyvame.... kati,tak mi zazvon aspon ty rano, ked pojdes, mozme ist spolu. takze pre vsetky, stretko o 10.00 -- 10.30 v chilli 😉 dufam, ze nebude prsat 😀 😅
reni šak dojdite.. 🙂 čau moni.. no ako myslíš..inak je to dosť skoro o 10,00.. to my niekedy ešte spíme 😅 klaudi chce prísť- teraz mi volala, ale že je to aj pre nu velmi skoro
hm kati, s takým umrnčaným deckom radšej zostanem radšej doma...Dnes spal za celý deň 45min!!! Neviem či ho bolí to oko alebo zub, horúčku nemá. Natriem mu oko a hneď si to celé zotrie, pri každom teplom obklade spustí plač. S tými obkladmi ho inak tak vytočím, že radšej začne plakať už keď ma vidí, že sa blížím s niečím v ruke 🙄
reni, vieš aký je Riško? už druhý den takmer non stop reve 🙄 reže sa mu 9ty zub a mám podozrenie na stoličku.. no strašný je 😝 ale nebudem kvoli tomu trčať doma..
ty máš furt výhovorku 🙄
ahoj katika...aj my kym tam prideme bude aj 10.30-11...kym sa vychistam maleho nalozim do kocika...uz sa mu tlaci 2 zubok dost bol umrncany poobede,ale zvladli sme to 😀 pred 8 zaspinkal,ale uz raz zaplakal,chudacik moj
katika..mne vyvolavali porod,dali mi tu zazracnu tabletku na vyvolanie bolesti a medzytim sa risko narodil 🙂
Rišiak tiež teraz zaplakal 😝
monica počula moje hysterické výstupy pri porode 😔
reni čestne prehlasuješ, že ak prídeš, o Maxa máš postarané.. a aj ho oplujem
bola v nemocke 😀 spýtaj sa mna, ked jej to tolko trvá 😀
Riško mal práve další záchvat plaču.. a úplne si škriabe ústa 😔
kati, ok, beriem ťa za slovo, zajtra máš na starosti 2 deti 😉
a monica tiež porodila takého macka?
monicin bol menší.. tuším 3800g, ale teraz je väčší 🙂
beriem to... ani nebudeš vedieť že Maximko existuje 🙂

takze chilli zajtra, piatok o 10h?