Novozámčanky II
Ahojte všetky!
dúfam, že sa v tak peknom množstve 😀 budeme stretávať aj naďalej v pokračovaní Novozámčaniek II, lebo admini všetky témy nad 10000 uzamykajú.
Tak vitajte!!!
my sme tiez chceli toto leto ist ale deti nemaju pasy. aj by som im dala zrobit ale kiko este nema po sude a kym mi neni zvereny ani mu pas nemozem dat urobit. tak snad na rok to uz bude ok.
nas bol zapisany do rolandovho pasu a ja som sla na obciansky.p.boli sme letecky...
odporucam s detmi ...nie je tam drahe a my sme boli velmi spokojny 😀
monica, chválim foto, aj keď zase si dosť ďaleko, ale čo už s tebou 🙂
my máme obaja malého zapísaného v pase
čaute 😎 tu som, kukala som na nete nábytok malému
monica má album,odpadnem 😀
a pas si kedy upravíš zlatá moja? 😀 😀 😀
ahojky...
kati si sa pytala,ze ci mi bude za malym smutno,ked nebudem s nim cely den....
hej bude ale uz skusame asi mesiac ho nechavat na cas s niekym sameho bezomna.....a zvlada to v pohode...ked ma nevidi sa vobec nemamka....
a ja sa skor bojim,ze ci ho budu vediet strazit a postarat sa tak jak ja na 100%..myslim papanie,spanie,primerane obliect....a davat mu hlavne jest co nachystam.....a nie bludy.
a ja sa nejako budem musiet nad situaciou povzniest a vychutnavat si chvile s nim este intenzivnejsie vecer.
4.sept.ked vyrataju presni termin...teraz len tak nexcem tam dat nejaky datum to len ja ze zaciatkom jan. 🙂
to vdaka tebe mam album si ma naucila skosit fotky este pridam aj z oslavy...a aj maleho einsteina-riska 😀
beres poplatok za uverejnenie jeho foto??? 😀
monica, čo si to potrebuješ upraviť v pase? 😕
nutka a kto bude zatiaľ s malým? Tiež ide do jasličiek?
kati a vybrala si nejaký nábytok?
moni to ti vyráta 😉
ano beriem poplatok.. 1000sk 1fotka 😀 a odkial máš fotky s Richardesom?
reni ano.. seria mammut 🙂
nutka kedy idete do ikei????????
z oslavy...a vselijake...som len tak cvakala 😀 a aj s brianovej ako sedia medzi dveramy a potom sa nahanaju po 4nozky 🙂 anonymni paprazzi om...to raz este spenazim...risko-novy einstein a jeho foto z oslavy 1 narodenin...autorka:M.M. 🙂
raz to bude na titulnej stranke noveho casu 😀
al.ako risko uci deti v jaslickach... 😀
😀 ano .. alebo ako bije všetky ostatné deti 😔 reni obrn svojho syna a priprav ho na výprask zajtra 😔
uz sme boli v Ikei katus,a isli sme jak cigani domov,brzdy nam odchadzaju a skripali sme celu dialnicu a s otvorenym kufrom..... 😀
a maly bude vsade s so vselikym...my jaslicky nemame na Ohaji...ale na bud.rok sup skolka 😉
katika:mas pravdu,ze mi to vyrata aj zrata...ani ja neviem ako a kedy a on uz duplom...len odhadne a potom mozem cakat,ze kedy...nechame sa prekvapit...prijimame potom stavky 😀
uz mate cyklosedacku niekto???
jaku mame kupit??poradte....
kati,co potrebujes z ikei?
nie ale pojdem s tebou ak budes chciet niekedy cez vikend............ja milujem IKEU!!!!!!!!!!!!! 😀
mame pomaleho kona a tak nemam nerf tu cakat,uz zaspavam pomaly a idem ja hajky bajky......pokojnu noc aj vam.....a cmukyjte drobcov
a vdaka za vinse k meninkam 😉
kati, no možno Riška prsnatá ženská (ja 😀 ) zaujme viacej ako malé decko na zemi a nebude tým pádom Maxa biť 🙂
no moj spal do 6 a pomaly sa chystame do senca som unavena ale slubila som...a od 00.30 do 2.30 sa v kuse prehadzoval a obcas zaplakal....idem caute vecer pridem asi 😀 pekny den 🙂
Na Podzamskej som videla celkom pekny vyber cyklosedaciek. Aj my sme chceli kupit, ale vraj je lepsie pouzivat v Misulovom veku vozik, tak ho zatial nosit nebudeme, neskor. 🙂
Ahojte, no ste sa rozbehli v posledne dni...
K tomu vincisku - ja by som si tiez logla... mame doma otvorene cervene... musim kupit colu a urobit si dobry obrateny strik.
my už spinkáme 😵 Riško má asi na Maxa dobrý vplyv 🙂 Kati, nezaspal ti Riško potom v aute?

v bulgarsku aj s catrin