Okres Levice 2. Pridajte sa!
zacinam novu temu okresu levice, lebo vraj moze byt v jednej len 10tisic prispevkov, tak vitajte kocky 😉
konečne sa nám podarilo otehotnieť , my sme včera prešli do mesta a potom pri hrade do tesca a ešte sme aj nakúpili v tescu a pekne peši išiel mladý pán, a nebol vôbec unavený lebo ked sme prišli domov ešte lietal aj doma...
pokým sme mali kočík tak v ňom sedel a nechcelo sa mu peši chodiť ale teraz prejde viac ako ja ...
Ahojte, nás čaká teraz zápis do škôlky v LV, viete niekto poradiť? Je tu niekto z vás s dieťatkom, ktoré tiež pôjde do škôlky? Ďakujem za každú odpoveď 🙂
My sme sa už zapisali skor,v novembri Lebo nie su volné miesta asppon tu v meste-hviezdoska,tekovska,okruzna🙂 ...musíš list do školky ale ráno okolo pol osmej, Lebo inak je také zastihnut riaditelky 🙂 oni ta zapisu do ppradovnika a daju ti formular ktory vyplnis a zoberies svojej pediatricke ...a potom ho zanesies naspat odovzdat do skkollky...oficialny zápis je niekedy v Marci myslím,ale nic sa nestane ked si to vybavis skor 🙂
@emulienka7777 no ty uz nechudni a zacni pomaly priberat 🙂 aby bola citronka kao sa patri 🙂
presne tak, do madarskej zapis nehrozi🙂 ja skor zakam kedy sa deticky z madarskej skolky vystahuju a konecne budeme moct ist my do skolky🙂 zapis je od 1.3., no pamatam si ze vlani som bola hned prvy den zapisu v skolke asi okolo deviatej a uz som bola piata v poradi:( ale je to asi individualne v zavislosti od skolky
@mata.i aspon taketo stresy mi odpadnu a to ze nebudem mat skolku hned pod oknom, ma netrapi 😉
@emulienka7777 to je vyborne, takze s chutou do toho 😉 myslim do naberania kileciek 😉
desszi ja som sa pomylila, chcela som napisat ze tam naval nehrozi🙂
aj mne je jedno ako daleko to budem mat skolku no chcela by som aby matko chodil sem na tekovsku, akurat zajtra mame prve stretnutie novoprijatych skolkarov🙂
danielle - neviem ktora skolka je zla a ktora je dobra, takto to nehodnotim, skor som si pozerala ktora skolka co ponuka, napriklad ake kruzky, tuto na tekovskej je dost velky zaujem, je to hokejova skolka
@emulienka7777 super, tak to sa tesim, len nejakosa nemame ani kedy stretnut ☹
baby na kruzky sa neorientujte, aj tak ich mali skolkari nebudu mat... a aj tak su v podstate vsetky skolky rovnake, kazda ma kruzky, kazda dobre a horsie ucitelky, dolezite je, aby si ti nasi drobci dobre zvykli a boli spokojní 🙂
danielle - nevadi,ktovie akým smerom sa dcérka bude uberať🙂
moja sestra hrá závodne hokej🙂
mne je tiež jedno či je alebo nie je hokejová, aj keď to považujem za výhodu, lebo Maťka baví veľmi hokej, skôr však ide o to že to mám cca 100 metrov od domu
@mata.i keď neberiem do úvahy T. Vansovej, tak na Google Maps mám najbližšiu Dopravnú a potom Okružnú.
A ako je to, keď dieťatko príde v polovici šk. roku, nemáte s tým niekto skúsenosti? Bojím sa toho, že už budú vytvorené kamarátstva a moje zlatíčko príde až koncom februára... Prišlo niektoré z vašich detí neskôr do škôlky ako v septembri? Ako to znášalo? Ja viem, že každé dieťa je iné, ale aj tak by ma to zaujímalo 🙂
ahojte dievcence 😉 robite niektora danove?mala by som zaujem o polozkvite,Dakujem...
Ahojte. Neviem, ci sa to tu uz preberalo, chcela by som sa opytat, ci je v LV nejake cvicenie pre tehotne (joga, pilates, atd) a od ktoreho tt. nemyslim ta predporodna priprava, ale normalne cvicenie pocas celeho tehu.
Dakujem a zelam vam krasny den 🙂
Ahojte neviete mi poradiť či v LV niektora baba nerobí živicove nechty fiberglas technika? Dik

@emulienka7777 ano? no ale ako vidim, coskoro zase budete mat 😉 a ako zvladate peskovanie? ak mam byt uprimna, kocik mame hlavne kvoli nakupom 😝 neviem ako budeme nakupovat bez kocika, som si zvykla 😅