icon

Okres Levice 2. Pridajte sa!

alzbetabenkova
13. jún 2009

zacinam novu temu okresu levice, lebo vraj moze byt v jednej len 10tisic prispevkov, tak vitajte kocky 😉

alzbetabenkova
autor
14. júl 2009

no, upratane, maly spiii,ozehlila som asi sto veci a som fuuu ako pes, no ale to s tepla, inak sa nudim, cakam kym pride tato,pojdeme pozret na cankov,vraj nam dosla vana,potom s krpcom von
tinka 🙂 😉 😎 😀 😝 😅 😕 🤐 😵
jarulka,nabuduuuuce

bzucinka2
14. júl 2009

tinka a ty co si zajac zajac? 😀 a ja nie som srsen ale vcielka 😀 😀 😀

bzucinka2
14. júl 2009

sss ja sedim za pc, ale predtym som bola vonku hladat pracku a skoro som skapala 😝

sss204
14. júl 2009

boze baby na skapanie vonku 😝 😝 😝 😝 😝

desszi
14. júl 2009

ahojte,
tiez som tu len na skok, kazdu chvilku ma prist navsteva....
teda vonku je fakt hic, nastastie nozky este nemam opuchnute, rychlo odklopem... 😅
bzuci posluchla som ta, petko dovaril, donutil ma trosku oddychovat, bola som uplne vycerpana, aj som si poplakala, uz je lepsie, asi hodinku som si zdriemla, ale som z toho otapena 🙄 kupili ste pracku? aj my sme s nou mali problem, hucala ako traktor ked cerpadlo vytlacalo vodu, dali sme to opravit,lebo pri drobcovi by som v nej nemohla prat, malinky by urcite nespal.
dievcata asi je normalne ze sme tu menej, viac sme/ste vonku s babatkami v tomto krasnom pocasi, aj okolo domu je v lete vzdy nejaka praca....ved ked zaprsi, kazda tu budeme konikovat 🙂

ejusaaa
14. júl 2009

Ahojte,ztak maly je vyslany von,Peto siel na nocnu,idem sa dat troska do poriadku,vlasy umyt a taka,ale sa mi nechceeeeeeee 😝 ,jaj som sa doslova prezrala kapustovej polievky,no mam dost..Deszi,ku koncu som si aj ja poplakala,to je uz tak,ze uz chces mat vsétko za sebou a drobca pri sebe 🙂 ,aspon ze Ti tie nohy neopuchaju..no kazdopadne,uz to vydrzis,uz len chviiiiiiiiiilu 🙂

ejusaaa
14. júl 2009

Bzuci,preco je Tinka zajac? 😀

cipsinka
14. júl 2009

ahojte 🙂

ejusaaa
14. júl 2009

Ahoj,zrovna som na Teba myslela co si este v praci a tak 😀

ejusaaa
14. júl 2009

Cipsi nevies po rusky nahodou? 😲 🙂

cipsinka
14. júl 2009

ejus nie uz nie som v praci a po rusky tak to ani nahodou 😅 😅 😅 😅 som sa s rustinou nikdy nestretla 😅 😅 😅

cipsinka
14. júl 2009

vcera som bola taka nejaka unavena kedze som spala len pat hodin,ze som prisla z prace uvarila veceru a zalahla do postele 😅 😅 😅 tak som tu ani nepozerala 😉

ejusaaa
14. júl 2009

Ja len tak potrebovala som nieco prelozit hned 😀 jaj aj ja by som teraz najradsej zvalila do postele,ale este treba uprataaaaaat 🙂

cipsinka
14. júl 2009

no aj ja tu mam teraz ako po bombe lebo sme jedlsi s drahym on mal dnes volno tak tu bolo upratane a teraz hruuuza 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 Pozeram,ze mate horucavy nam tu dnes skoro cely den prsi ale mne to akosi nevadi aspon sa dobre dycha a fajn spi,uz som si akosi po tych dvoch rokoch na to zvykla 😝 😝 😝 😝 😀 😀 😀 😀 😀

ejusaaa
14. júl 2009

Jaj vsak co by som ja dala za dazd,ja neznaaaaaaaaasam leto 😝 ,no musim vydrzat 😉

cipsinka
14. júl 2009

ejus ak mam byt uprimna tak ani ja neznasam brutalne teplo,clovek sa iba poti a je nervozny ale tropicke teplo mam rada ked som na dovolenke to patri k tomu ale byt v panelaku a potit sa v tych horucavach 😝 😝 😝 😝 😝 😝 ja som sa asi v IRL mala narodit som stvorena pre toto pocko.A musim povedat,ze nam tento rok a ani tak vela neprsi ako zvyklo predtym,celkom fan pocko mame 😉 😉 😉

ejusaaa
14. júl 2009

Ved to,horucavy,cinzak,aj v nom je teplo,ale vonku este horsie,fakt som sa tesila na leto kvoli prechadzkam ale o com to je,bud skoro rano,alebo teraz a cely den trcat doma..taka jar by bodla aspon na pol roka 😀

cipsinka
14. júl 2009

veru cez den sa s mimcom moc v tych tropoch neda chodit iba skoro rano alebo podvecer 😉 😉 😉 a jar je uuuzasne obdobie na kocikovanie.Ja keby to bolo mozne by som hrozne chcela porodit v marci taky pekny mesiac 😉 😉 😉 aj drahy sa mi vtedy narodil a potom budem mat dva mesiacek kludneho kocikovania kym pridu tropy 😉 😉 😉 😀 😀 😀 😀 ale tak zas na ORave to nevyva az take katastrofalne tam je asi o 5 stupnov vzdy chladnejsie,ale casto budeme chodit do LV a tam pokapeme ako muchy 😝 😝 😝 😝 😅 😅 😅 😅 😅

ejusaaa
14. júl 2009

Tak sa posnazte nech vam to na marec aj vyjde 😉 Cipsi,jem teraz cipsy 😀 ,fakt 😀

cipsinka
14. júl 2009

ejus tak dobru chut 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Nooooooooo sice keby teraz otehotniem tak to vychadza na marec,nie?? 😅 😅 😅 😕 😕 😕 😕

cipsinka
14. júl 2009

ale zas teraz mam super pracu tak by som ju nechcela stratit aj ked ako tehotna by som tam mohla v pohodicke pracovat nie je to nic narocne ale keby v IRL bola starostlivost o tehotne na trosku lepsej urovni tak mozno do nejakeho tt co este mozme vkrocit do lietadla by sme tu ostali ale takto nie,ved prvy ultrazvuk je v 18tt 😅 😅 😅 😅 a kvoli peniazom nebudem riskovat zdravie mojho mimina 😵 😵 😵 😵

ejusaaa
14. júl 2009

presne tak cipsi,teraz by vam to vyslo 😀 ,no vsak aj babo raz pride 🙂 Tam je prvy ultrazvuk v 18 tt ci ako?

cipsinka
14. júl 2009

ejus ano baby co su tu v IRL tak mi vraveli,ze prvy ultrazvuk je v 18tt 😖 😖 😖 😖 😖 ,ze ked zistis,ze si tehu ides ku dr.s tehotenskym testom a hotojo 😅 😅 😅 😅 😅 😅 jedine ak chces tak su tu sukromy polsky dr.tak tam sa treba objednat a jedna prehliadka 200euro 😅 😅 😅 😅 😅 Mala som kamosku ktora tu bola tehotna to zhoda nahod v tejto firme kde pracujem teraz a pocas pracovn.doby ked sme boli v praci zacala krvacat tak isla k jednemu poliakovi a aj od nej si surovo vypytal 200ecok 🙄 🙄 🙄 🙄

cipsinka
14. júl 2009

ale tak tu su polky take sikovnice hlavne tie co tu ziju tak maju oni ked povedia,ze budu rodit tu tak im to vsetko preplaca stat 😉 😉 😉 😉 ,lenze ja by som tu nerodila tak by som vsetko cvakala a rovnako aj moja kamoska 😉 😉

ejusaaa
14. júl 2009

Tak to je fakt svinstvo ze 2OO za prehliadku?Tak mozme byt radi,ze tu u nas je taka starostlivost ako je ze..a to kolkokrat frfleme 😲 ,vsak Ty prisdes sem tehulkovat aj rodit a hotojo 😀

cipsinka
14. júl 2009

ejus no to je jasna vec,ze pridem na SVk tehulkovat a aj rodit 😀 😀 😀 😀 😀 😀 No,tak ked ides ku sukromnemu Dr.tak ten si veru vypyta 😅 😅 😅 😅 😅

cipsinka
14. júl 2009

ale zas hovorim,ked sa rozhodnes rodit tu tak ides na socialky s vyplatenymi potvrdenkami a stat by Ti to mal vratit 😉 😉 😉 😉 😉

cipsinka
14. júl 2009

ked ideme do mesta alebo z mesta ideme okolo znamej dublinskej porodnice a ked vidim tie tehotne s bruskami s cigaretou v hube tak by som ich vymlatila 🙄 🙄 🙄 🙄 😠 😠 😠 😠 😠 a este si tam stoja ako najvacsie hviezdy a tvaria sa dolezito 😠 😠 😠 😠 😠 ,potom,ze je tolko deticiek chorych ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

ejusaaa
14. júl 2009

Vsak to,a take tehulky aj tu castokrat vidim..a potom placu ze deti maju astmu,raztepy a tak..co myslia ze z coho 😠 No vlasy umyte..jaj toto teplo slnko mi strasne vyszsuje vlasy,mam uplne znicene a to uz som hadam vsetky sampony vyskusala..

bzucinka2
14. júl 2009

ejus, lebo isli papat mrkvicku 😀 ejus, dnes tobinka varoval dedulo, alebo to nebol on? 🙂
fuj a veru dnes bolo na grc 😝
desszi este sme nekupili, ale posnazime sa 😀