Októbrové zlatíčka 2008. Pridajte sa
...tak a je to...
bian, neprezradim, neboooj 😀
bibka, no jasne ze mas cas, sak si na dovolenke (ako my vsetky) 😀
phoe, aj ja chcem take lehaaaro v takom kociiiku 😉 Nepozicia Adamek aspon na chvilku?
horalka coz o to, pozica ale len na chvilku🙂 lebo sam si ho jeste poriadne neuzil. musime ho najprv poriadne vyzkusat🙂 😀
ahojte, ide ma porazit ... mm doniesol Alexovi z Nemecka z Deichmanna sandalky a su mu male ... ☹ cakala som na ne ako na spasenie a su mu kratke ...
nechcete niekto pre drobca? su to 19tky, ale Alexovi su male, hold, ma skoro 10 kg 🙂 stali 9,95 EUR ...
mame od nich uctenku, aj krabicu, vsetko, lenze mm sa vracia do Nemecka asi az o dva tyzdne a boji sa, ze mu ich uz nezoberu na vymenu...
nechcete niekto, su uplne nove, nepouzili sme ich... bohuzial ☹
http://www.facebook.com/photo.php?pid=331345&l=...
http://www.facebook.com/photo.php?pid=331346&l=...
http://www.facebook.com/photo.php?pid=331347&l=...
http://www.facebook.com/photo.php?pid=331348&l=...
simi u deichmanna je super personal.Teda aspon ja mam s nimi tie naj skusenosti tak mozno vam ich vymenia bez problemov.Ono je problem s topanockami lebo cislovanie je sem tam riadne divoke.Radsej mu nozku pomeraj a kupuj tak
cafte krasky 😉
horal fajn ze ste v poriadku,myslela som na vas 😉
babulky v Prahe-super,posobite tak zohrato 😉 deticky zlatucke na spapanie 😵
my furt rovnako,rano vypadneme z domu uz o 8 ,Elli okolo 9-tej zalomi pod stromami na 1-1,5 hod ,pohrame sa aj s velkacmi,potom ide spat Jasminka a my s Elli hajde domov,pustit pracku,poriadit a podobne nechutneotravnealepotrebne veci 😝 teraz spi a poobede bud nazad k babine,alebo mladez pride domov a vymyslame program-zvacsa sa ide na zmrzku,na ihrisko alebo na navstevu-no skratka furt to iste dokola,ale hlavne ze sme zdravi
dodatocne gratulujeme vsetkym co nieco slavili alebo slavia,nieco noveho sa naucili alebo na tom pracuju atd 😀
papa
bian, my sme mu prave nedavno kupovali aj cele topanocky a 19tky mu stacili, tak som myslela, ze aj sandalky stacia 19tky ... ale obavam sa, ze aj tie topanocky uz neobujeme, teraz mu ich nedavam kvoli tomu, ze je horko a ked nebude, budu mu male ☹
tak sme si oficialne 1x pricvikli prsty do skrinky.A viete ako vyriesila ked ju to bolelo?Ja ze jej to pofukam a ona mi strcila celu rucicku do pusy a bolo po placi.Dufam ze sa necvakla az moc ale uz neplace tak to az take tragicke asi nebolo
ahojte maminy.... nas maly ma sandalky 20 a botasky co dostal na zimu ma 21 - take na suchy zips oboje aby sa dala regulovat topanocka podla hrubky nozicky..... a aj sa skvele obuvaju.... 😉
decka ked sa chcete narat (a hlavne kojomaniacky) tak si precitajte temu ,, netabulkove mamicky,, ja som precitala IBA poslednu stranu a je mi zle
ahojky babulky tak ako som sa tesila z muza tak sa uz netesim.dnes skoncil v nemocnici a podla mojej maminky budeme radi sa dozije buduceho tyzdna.v noci mal kachitargiu to znamena silno a rychlo busilo srdiecko.rano zle dychal.ma vysoke calcium to sposobuje tie problemy.este ze mam malinku.lebo je to katastrofa.uz neviem co robit.je to na nic.papa
aspon ze malinka je super
glad 😔 😔 😔 ani neviem co napisat , je mi to uprimne velmi velmi luto 😢
bianca tak som to zbehla ...a som stale stastna a vesela a som rada ze som sama sebou a kludne aj kojomaniacka
tak sme kupili sandalky nove - 21tky 🙂 20tky mu boli tesne, takze vidim, ze aj topanocky nam budu na nic, co mame 19tky ☹
lenka, pisala som ti na facebooku, ale uz si bola offline ☹ je mi to moc, moc luto, drz sa ...
henri, skoda 😉 ale nie, ak nepredam, spolieham sa, ze nam ich vymenia za nieco ine ...
bian, neviem, odmeram neskor a dam ti vediet...
ďakujem zlatíčka 😵 za linky na hopkadlo pre drobca, tak jasnačka 18tka teda... dačo vyberiem hádam už konečne
simon, pekné boričky sú 🙂 , nášmu nehrozia zatiaľ žiadne chodítka, ani sa nepostaví, niežeby cupital 😖
glad, je mi ľúto m. 😔 , držím silno palce nech sa to na dobré obráti 😕
bia ja tśom to čítala, náhodne som sa tam domotkala, no "paráda, paráda" 😀 .... 😖
inak decka Barca od dnes plnohodnotne stvornozkuje a strasne si to uziva.Par temp a iu sedi na zadku a stale dokola.Najhorsie je ze sa mi stale pcha pod nohy alebo stolicku kde sedim.Ako taky maly havo.
glad.. 😢 prajem hodne sil, teraz Ta tolki potrebuju... 😔
ema, no ze ta konecne citame.. Ak ta to potesi, tak aj my travime dni veeeelmo podobne, akurat tu nemame ziaden "motorest u babky", iba rozpalene sidlisko, do lesa sa teraz v BA neda, iba ak okupani v repelente 😝 Uz sa tesim na vychod, startujeme v auguste..
bian, nasu od havka takmer nerozoznas, akurat nema srst 🙂 a navyse sa naucila od nasich bundasov vrcat a havkat, no reprezentacne dieta, len co je pravda 😅
sim, mali by ich vymenit, u deti je casto tazko trafit, ked ich nemas priamo v obchode so sebou 😉 Ja co som kupovala, tak mi vraveli, ze cislo vymenia za vacsie bez problemov 🙂
horal my mame taeho mechanickeho havka co steka,chodi a vrti sa.Nasa ked ho vidi tak hned haf haf da da.Tak ho pustim a uz z a nim supajdi.Mechanicky havo ma len jednu chybu a to tu ze ked narazi na prekazku,tak sa na nu akoze snazi vyliezt a vyzera pri tom akoby danu vec dost intenzivne trtkal.
😀 no, nasa to uz videla robit psov nazivo, mame dvoch psov a tomu vacsiemu sibe, chce to robit s dalsim psom, nie aby si nasiel nejaku fenu 😝 to si nenavyberas 😀
horal som aj chcela zverejnit dake video ako za nim mala ide no nemozem bo prekazok plny dom a ten trhac si nevybera 😅
horal mozno ta nenasere ale ked teraz citam ze ,,dnes robila babenku malemu 5 mes. svieckovu,, tak ma ide rozdrapit
tak som aj ja hodila na net jedno video 😎 prijemnu zabavu 😀
ahojte tak my sme prišli len pred hodinkou z poradni mame6970kg a sme zdravučky ukazali sme pani doktorke čo vieme a bola s nami spokojna že mala je take šidielko 🙂
bianka na tu temu sa nebudem viadrovat kazda maminka si robi tak ako ona usudi ale sviečkovu v 5 mesiaci 😕 ja som tiež všetkym za blazna
HORAL MALA JE BOHOVSKA 😀 😀 😀

horal... som rada ze si o.k. a nic sa ti nestalo. nastastie aj nas tatinko a vsetci kamarati su o.k. aj ked jeden bol pod stanom, takze psychika pracuje ☹ ale hlavne ze nic vazne.
bia, my spinkame takto okolo deviatej 15- max. 30 min, a potom na obed, ale uplne jej to staci, aj ked ja by som si pospala za nu, ale ked je spokojna tak aj ja som spokojna 😉
a idem udrziavat rovnovahu, lebo prevaha bordelu a nas tatinko sa smeje, ze ked sa chce v byte niekde dostat tak chodi ako keby hral piskorky. 😀