Októbrové zlatíčka 2008. Pridajte sa
...tak a je to...
a este nieco. u zpokracuje PRISON BREAK huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
PRISONA ja nemusim, ale tesim na MS v hokeji, hrame uz v piatok 24.4. o 20:15 s Madarskom 😀
ahojte, teda dnes to tu zilo... to je supeeer 🙂
a na hokej sa hrozne, hrozne tesim, tesim sa kazdy rok a ked skoncia majstrovstva uz sa tesim na dalsie a na olympiadu ... uz su sice prec tie casy, ked sme zapasy pozerali s MM a kamaratmi v krcme pri pive, ale aj tak sa tesim 😉
pekny vecer maminky 😅
som rada,ze sa to tu prebralo k zivotu 😵 my sme dnes boli v madarsku na nakupoch a timinko to zvladol statocne,vobec neplakal,ani v aute,ako ma vo zvyku,ale pekne spinkal..no zlate dietatko 😵 😵 😵 😵 a zajtra zas ideme k svokrovcom na obed,tka zas nestihnem pc 😠 ale aspon nemusim varit 😀 😝
a na majstrovstva sa velmi tesim aj ja a tak ako aj simi velmi rada sledujem aj olympiadu..uz aby bola
ja tesim buduci rok na zimnu olympiadu na krasokorculovanie Pluscenkoooooooooo 😵
ja tu som a nie som na facebooku 😀 ale pomalicky idem kojit hladosa,nech ma dobru noc a spinka pekne do rana a ocka pustam na pc 😉
tak dobru noc vsetkym drobcom a hlavne aj maminkam..cmuuuuuk
dobru chut, timinkovi a dobru nocku celej rodinke 😉
evit, jo, su fajn, podla jedneho z nich onedlho umriem, myslim, ze na stedry den v roku 2012 😀
simon ja som podla jedneho umrela 25. oktobra 2008, ha tak co tu robim, ze by zombie? 😲
decka nasa teplotuje troska a nechce papat.Teraz uz spi.Zajtra som mala dohodnute rande s kamoskou po dlhom case.Dufam ze to uz su tie potvorske zuby
bia a vy este zubok nemate ziaden? no tak hadam uz coskoro nejaky ten vylezie
bian, snad ano ... Alex teplotu nemal, ani soplik, ani hnacky, nic ... a papal uplne normalne, dokonca by som povedala, ze este viac zacal teraz jest ... ale zato plakal cele dni a noci, tak nespokojne dieta si nevies predstavit ☹
nas v noci pohoda, ale cez den byva zo zubkov mrzuty a potom v noci je asi klud od unavy
evit, nam tiez vyliezli az vcera ... a rovno dva naraz 😉 po 11 prerevanych dnoch a hlavne nociach
inak nasa vypije asi pol flasky a potom zacne kusat do dudla tak strasne az mne trpnu zuby.Brrrrrrrrr tak sa hrame-odgrgnut-zohriat mlieko-trosku zje a znova
ahojky mamulenky,tak já jsem před chvilkoupřijela z práááce,byla jsem na celodenním školení,bylo to dobrý,ale tech informací bylo opravdu hooodně,takže si jdu napustit vanu a jdu vstřebávat fakta a další věcičky. 😀 nevím o co jse přišla,dočtu potději,dneska jsem tááááááááááááááááááááááááááááák nekutečně vytočená,že nemám chut ani dočítat,i když vás mám mooooooooooooooc ráda všechny.holky proč je všechno tak těžky? 😔 😨 😕
aj nas maly ich tam mal dlho v dasnach hmatatelne, ale vobec sa to nehlo, stale to bolo rovnake ... pred 5 dnami som si vsimla take ciarocky a vcera sa mu prerezali, teraz maju oba asi 2 mm 😉 inak my sme skusali cinknut klasickou nerezovou lyzickou a donedavna nic a predvcerom uz to pekne cinkalo 😉

no my byvame v dome a okrem tej bitky, je u nas to iste, este dokoncujeme poschodie