Októbrové zlatíčka 2008. Pridajte sa
...tak a je to...
ahojte 😉
Mihi dakujeme krasne 😵
ja davam bodycko, tricko s dlhym rukavom a bundu, dole pancusky a take zateplene teplacky alebo varianta c 2 bodycko, tricko s kratkym rukavom / pancusky a nato vsetko kombineza.
baby a normalne kravske mlieko by sa nemalo ani prevarene v polievke papat? 😕 ..lebo ja mojmu Majkovi take davam ostatne ma UM ale do polievky nie...dikes.
lil poznam mamky co davaju prevarene krav.mlieko normalne od 6 mesiaca normalne na pitie...to sa mi jezia chlp na chrbte ale podla mna to zasa nemozeme prehanat ved ked papaju jogurty - papaju mlieko.Tak ci tak 80% ludstva ma precitlivelost na BKM a vraj HA mlieka maju vyznam iba do 6 mes
kupujem ho v DM - a kupujem sojový nápoj alebo drink - od Alnatura - firmy - treba si dávať pozor na zloženie, lebo do niektorých pridávajú laktózu 🙄 sušené nekupujem kupujem len klasické balené v tetrapaku, tie sušené sa mi akosi bridia..... inak je dostať kúpiť aj smotana zo sóje a nie je poznať rozdiel pri varení...... kupujem ju v BIO obchode tuším sa to volá Bio Park..... je to dosť drahé, ale kolega mi doporučil, že on ju kupuje v Rakúsku a je to tam o polovicu lacnejšie a aj iné sójové výrobky a sú v oveľa lepšej kvalite......
čo sa týka obliekania - tak ja malej na to čo nosí na doma obliekam svetríka na to dám overal...... a pravdaže potom dám ešte deku......
bianca - ja preto som presedlala na sójové mlieko aj pri varení, lebo ja ho proste nestrávim, - doteraz som ho nepila vôbec a kravskému som sa oblúkom vyhýbala...... ak som sa aj donútila niečo zjesť - ako napríklad jogurt a spol tak som potom mala problémy a predpokladám, že genetika funguje a nemienim také problémy spôsobiť aj svojim deťom - Jurko síce s kravským mliekom problémy nemá, ale napríklad, keď má soplíky tak mu mlieko vymením za sójové, lebo kravské mlieko zahlieňuje (čo je dokázateľné) a u Lucky zatiaľ nemienim experimentovať - je mi ľúto že som nekojila a bola UM ale jogurty jej nedávam
jaj a zabudla som Jurko bol na UM do 3 rokov a Lucka je tiež stále na UM, a minimálne do 3 rokov bude, ale na varenie používam to sójové
sorry za tapetu, ale vždy si zmyslím na niečo iné a potom dopisujem 😉
bora ja urcite do 2 rokov na UM.Normalne mlieko neobsahuje ani desatinu z vitaminou a mineralov a milionov dals.prospes.veci ako UM
tak aj dnes sme kupili sojove mlieko, tiez na varenie... ja by som simonke uz chcela davat pomaly vsetko na papu (vsetko s mierooouuu), teda aj soju, aj ine alergeny... dnes zjedla celu mandarinku... som sa chcela spytat ci uz davate citrusy... a co cokoladovy brumik napr?
bian, jogurty maju ale stiepene bielkoviny, vlastne aj ostatne mliecne vyrobky, ale stale je to mliecny vyrobok... 🙂
takze asi tym varenim sa tie mineraly a vitaminy stracaju z um...
julkaaaaaaaaaaaaaaaa, ideeeeeeeeeeeeeeeees... 😀 😵 😵 😵 idem pozerat... cmuk
Tomikovi nasemu vsetko najsamlepsejsie prajeme,gratulujeme k samostatnym krockom,a sak nech uz dobehne na navtevu teda,ked beha 😀
a pravdaze aj Brankovi sumistovi konkurentovi vsetko naj 😉 rada by som zhliadla nove fotos,nikaz,hmmmmmm?
zakulisne fotky mile 🙂 som zvedava aj na na silvinkine 🙂
citrusy nedavam,ani soju,ani coko,my hresime lizankami z hroznoveho cukru 😔 😔 😔 ...uz viackrat...nuz kazdy mame daco 😒
bian, pisala si, ze ked papaju jogurty - papaju mlieko... 😉 ja viem ze to vies... chcela som tym povedat, ze je to sice mliecny vyrobok, ale ma stiepene bielkoviny, co mlieko nema... 😉
ema, to su ktore lizatka? mozno sa blbo pytam, ale ja lizatka vooobec nepapam, tak netusim... 😅
AHOJTE
všetkým oslávencom prajeme len to najlepšie
ja som raz dala kravské mlieko 3,5 a malého prehnalo doktorka povedala že nemám a aspoň do 2 rokov len UM a dodnes mi je to ľúto takže teraz pijeme večer a ráno len UM inak jeme už veľa vecí nesolené a nekorenené len ja neviem od kedy by mohli kapustu počula som že dávali už ročným ale to mi príde skoro
ani ja lízanky nepapám a teda ani Kubko nie my len sem tam piškotku alebo dobošku ale nepoliatu čokoládou trošku sladkého nezaškodí lebo moje krsňata boli na samých doboškách a dodnes majú problémy s jedením ja by som nechcela 6 ročného Jakuba naháňať s tanierom po dome 😵
ahojte
ja varim z UM, soja je pre mna velky alergen. a vlastne my riesime teraz to, aby vobec papala, lebo liecbu s ATB sme mali do dnes a popri nej zaba v ustockach, a zaroven nam rastie stolicka a prediera sa ocny, tak neviem co este postihne nasu gretulku, ale je krasna, ked poviem, ze papame liecik, zatlieska si dopredu a potom otvori veeeeeeeelku pusu, spapa liecik a vsetci tlieskame.
a vcera sme mali oslavu narodenin, vela vela ludi, malo spanku, ale inak super
julka, vysvetli haberovi ze nie si chlap ale baba a mas krasne oktobrovcatko 😀 😀 😀
a uz sme sa rozhodli aj pre fusak... konecne, takze objednat a je to.
ahoj Lucka
on si ju tam asi nevšimol cez tu basu alebo to očný istí 😉
Lucka a už Gretka relatívne zdravá?
Ahojky holky, dnes jsem zapoměla pogratulovat všem oslavencům k narozeninkám 🙂 a omlouváme se, komu jsme nepopřáli, ale bylo toho tenhle týden mooooc.
jinak ted tady vzpomínáme s manželem jak jsem vloni touhle dobou seděla doma ve sprše a rozdýchávala kontrakce po 3 minutách... zhruba za 15 minut bychom jeli k našim pro foťák a kameru a za hodinku už budu na přijmu... jejej, ještě že můžu být doma a koukt na tv 🙂
Pac a pusu kočky a koťátka 🙂
mihan ja viem ale ja som ragovala na to ze uz neviem kto dava trocha mlieka do polievky.To nikoho nezabije.
nasa brumikov papa a ako som pisala tak aj detsku cokoladu a sem tam mi slohne daco solene.Pomalicky jej zacinam solit.Kupila som vegetu bez glutamanu a bujon bio natura
tilky, tak zdravi aj sme, teda zapal uz len trosku vlavo, hneva ma ta zaba v puse, ale uz sa to lepsi a uz dnes sme boli aj vonku... huraaaa, konecne... a chzstame sa aj medzi ludi 😀
jeeej,aj ja som konecne videla horalku superstarovu 😵 wow
mihan no to su tie tusim za 10 centov co maju zvacsa pri pokladi,take okruhle 😉 no ale neberte si z nas priklad,vy nehreste 😀 my sme k tomu dosli tak ze ked nam liezli zubiska a boli sme mrzuuuuti stale sme chceli cosi hryzt a zut a kusat,ale nieeeeeeeeee ze hryzatka,tie po nas hadzala 😀 z chlebika-korky ju nafukovalo,z kukuricnych chrumiek grcala 😕 tak som jej strcila na skusku to lizo a ona ticho,hryzkala si,cmulkala,no odcmulala skoro pol liza 😅 ale baby nedrbte ma za to,ja skusam vsetko aby som si zachovala psychicku rovnovahu-aku taku,uvrestane dieta mi neprospieva 😔
my mlieko este stale na predpis,ale asi uz skusim normalne UM,bojim trochu...u nas mlieko celkovo nie je v oblube,zato syry nestacim kupovat,velkaci ich papaju len tak bez nicoho a ja tiez 😉
tak vám prajeme len veľa zdravíčka
my sme von neboli dva dni lebo ani mne sa nechce do takého psinca ale zajtra sa pôjdeme prebehnúť
tak dobrú noc všetkým 🙂
luci Gretka ma zabu?Chudatko.
emus to by ta drbal.Sak lizo este mensi hriech ako nasa cokolada
tilky dobru
kocky..tak vidim,ze s varenim je to tu rozne.. 😉
inak mne dala kamoska SINLAC:.tak som raz uvarila z toho..myslim,ze je to celkom dobre riesenie tiez 😉
a inak dodatocne gratulantom vsetk naj naj naj 😉
Slavka fotky su uzasne..mali ste tusim opat nejaku dobru action..skoda,ze ste nedali do plenu,by sme sa mozno pridali.. 😉 ci to bola asi uzavreta spolocnost,co 😉 😀 😝
Cafte 😀
Julinka som taka pysna na teba, stale ukazujem ze tam tam , ja ju pooznaaam 😀 😀 😀
baby co tu furt riesite 😀 my uz chodime davno do mekaca 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
uz sme doma v phe , taka som happy . Henry ploku cesty zase preplakal 😨 uplne bol mokry ako sa potil z toho placu...
dobru nocku vsetkym 😵
bianca 😉
ques sak SINLAC je kasa,nie? 😕
luci esteze je Gretka taka poslusna spapa liecik 😉
phoebe to sa dobre spomina na kontrakcie s vylozenymi nohami,pod dekou,pred TV 😀 aj ja tak planujem,teda vlastne my sme rodili naobed tak medzi dvoma chodmi pospominam,aj casovo to bude sediet v podstate : 😀 😀 -D

ques no podla mna je jedno ci das sojove alebo UM.Soja je tiez hrozny alergen.Ja ked daco robim tak cely cas davam UM .Do roka sme davali HA a teraz uz normalne a palacinky su celkom chutne i ked nasa nechce.Ona radsej rezen alebo knedlik...uz pomaly prestavam riesit co je.Aj tak je stale osypana.Papa sem tam aj detsku cokoladku.To dostala na druhu rockovu oslavu a od vtedy ked je velmi ale velmi zla...napr ked nas hrozne bolia tubky alebo sa nemoze ukludnit pred spanim tak dame trosku a zabera lepsie ako Nurofen. 😀