Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Figurka vidím že máme veľa spoločného 😉 Tiež chcem dievčatko, tiež mi klop klop klop nebýva zle a brucho mám už hádam aj na tehu gate 😀 A so synčekom som pribrala 21,5 kg, 5kg mám ešte na sebe čo sa mi nepodarilo zhodiť, takže sa fakt "teším" na akej cifre sa zastaví váha tentoraz 😅 😀
amadora, no tak aspon niesom sama, ale co uz, budeme kojit a chudnut 😉 mne sa nastastie podarilo pekne schudnut po porode, ale to som bola o mnoho mladsia, no uvidime 😕
figurka, amadora... pripajam sa k tym co by radi dievcatko 😉 ...ale v podstate je to jedno, ale dievka by nam bola milsia... a druha vec je ta ze chlapcek by asi ostal bez mena 😅
bamb, mne pri prvom to bolo uplne jedno, no teraz by som radsej dievku, ale v podstate, ako povedal nas syn, mne je to jedno, len nech sa narodi!
a preco by ostal chlapcek bez mena?
no, nejak sa nam nepacia chlapcenske mena... no na dievca by sme nasli aj 5, ale zas.. ak bude treba tak urcite nieco vymyslime 😉 to by sme mu predsa nespravili
Figurka no ja som kojiť nemohla takže aj za to tie kilá nešli tak dolu ako by mali a žiaľ sa obávam že to bude rovnako aj teraz 😒 A ďakujem za opýtanie, dnes sme zatiaľ bez teploty, dúfam že to už vydrží 🙂 A aj ten zápal na cvrčkovi sa mi zdá lepší.
Inak my sme chceli dievčatko už pri prvom, ale teraz by som synčeka nemenila za nič 🙂 Ale chceli by sme párik. Ale ak nebude, nevadí, hlavne nech je to zdravé 😉 A pre dievča tiež meno máme ale pre chlapca by bol problém 😅
Ahojte,
malá chce toľko sestričiek ( 10!!!) 😀 😀 manželovi je to jedno, hľavne nech vie strieľať, len uvidím, čo bude hovoriť časom 🙂 a ja osobne by som chcela opäť dievčatko, tak uvidíme. Pri malej sme hneď mali vybraté meno - Kristínka. Všetci okolo sa vypytovali na chlapčenské meno, ale my sme nemali žiadne, stále sme hovorili, že to bude dievčatko, akosi som sa nastavila na dievča a bolo. 😉
bamb, urcite vymyslite, ale to je este hudba buducnosti 😎
amadora, to som rada, ze je trosku lepsie, ja viem, je to strasne, my sme cosi vytrpeli s teplotami, po tych krcoch, vzdy ked bol chory, teplota 40 stupnov, takze diazepam, zabaly .....no ked bol starsi, uz to bolo lepsie, teraz nebol chory uz asi 3 roky, klop klop
figurka... a este je stale moznost ze nebudeme musiet vymyslat chlapcenske meno, tak sa s tym nejdeme zatazovat momentalne... ono to malinke uz aj tak vie, ze ho lubime
amadora.... ten 14.10 nemáš napísaný v titulke ( pri fotke), lekár ti už povedal presne??
mne to tak udal počítač 🙂, uvidím čo lekár
figurka.m..... 5.3 - neviem sa dočkať, čo povie 🙂
A to s menami je jeden problém, vybrať si. Ale počkajte, keď si začneme pozerať kočíky, to bude. Občas mrknem na MK na kočíky - teda na názory kočiek na ne a mám riadny chaos ☹
amandora..... ešte raz som si prečítala tvoj komentár a došlo mi, že ti vyšiel termín presne pri prvom. Mám dlhé vedenie, prepáč. 😉
ja som mm ustupila pri synovi, chcel aby sa volal po nom a tym padom aj po starkom a po prastarkom........no co som mala robit
ja idem zajtra konecne ku svojmu dokimu, doteraz som chodila do CAR-u
bamb dobru chut 😉
bamb ja chodim na zumbu (na bernolak v ba) a velmi sa mi tam paci, tak kym budem vladat chcela by som chodit. a je to hlavne pre mna relax od malej 😉
lenka vy presne ako my, hned sme vedeli ze dievcatko bude kristinka a o chlapcovi sme sa hadali do konca, tak esteze to Panboh zariadil za nas. a teraz to iste, pre dievcatko uz mame meno a pre chlapca zase nic 🙂
no vidim, ze podobny "problem" s chlapcenskym menom tu mame viacere... kiez by to bol jediny "problem" 😅
sofia, myslim, ze kym sa cvici s rozumom a neprepinaju sa sily, tak je to v poriadku... mimi sa ti bude v brusku veselo hojdat do rytmu
Figurka presne, je to stres keď je chorý po tom čo sme zažili, ale tak dúfam že tak skoro sa to už nezopakuje a keď tak že už budeme pripravení 🙂
Lenkasop v pohode 😉
My sme synovi dali meno po manželovi, to sme obaja chceli od začiatku a teraz ak bude druhý syn bude problém, lebo každému sa nám páčia iné mená 😀 No čo, prinajhoršom bude podľa toho ako sa bude volať doktor čo nás odrodí 😀 😀 😀
🙂 lenka,to keby sme mali mat vsetky rovanke kociky aby sa kazdemu pacili,to by vyzeralo.ja si vybereim,taky aky sa mne paci a nech sa nikomu nepaci,lebo viem,ze par ludi mi pochvali a par nie,tak si vyber,netreba saq pytat na nazor druhych som sa uz poucila 🙂
Ahojte kočky...
snad sa mozem pripojit do obcasneho pokecu, ked mi bude doma dlho... 😉
trochen si vas prestudujem, aby som bola v obraze...
ahooj... no, zase... nic netreba prehanat... 😉
ale ja som pn, takze nudaaaa.... 😝
a kukala som, ze sme par dni od seba... 😅
🙂 ja sedím do piatej v robote a vonku vyzerá byť fajne. Nooo, tieto výpočty sú také... podľa minulotýžňového sona by sme dnes mali byť 7tt5d.
andrea, tiez to bude u mna chaos, ale co uz narobim... 😝
silvika, ja so kukala, ale aj som odbiehala... co bys rada? 😉

ahojte, tehulky 😉
andrejka, gratulujem ku dievcatku, aj ja chcem 😀
inac pridavam sa aj ja k tym, co im nieje zle, nastastie, ale zato zledla by som aj slona, a brucho veru uz dost vytrca 😅 ja som so synom pribrala 30kg, tak ak ma caka to iste tak dakujem pekne 🙄