Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
rosannar jaaaj oni boli stastny ale zarazeny ze nejako skora ale dobre si to vystihlaa 😀
evka no bamb to hovorila ze ta tu rozveselime 🙂
silvika ved asi v TT, nemam tie porodnice nastudovane zatial, ale pre nas je aj BA blizko, tak sa este uvidi...ale asi aj tak spekulovat nebudem aspon to budem mat blizko z prednadrazia iba 5 minut🙂
evka veru chlapi su nevyspytatelni, mozno si to nakoniec rozmysli...on je tak stary ako ty?
Askorka uz ste ma rozveselili ...🙂 staci ked sa mozem podelit s niekym o to co citim a hned mi je lepsie ..
askorka.....jaaaaj si pamätám, chodila som ešte na SŠ a moj ocino stretol jedného kamaráta a spolužiaka zo školy a okolo neho dobre že nie celá školka a potom prišiel domov a pýta sa maminy a hovorí: "a my prečo nemáme ešte vnúčence?" a ked sa dozvedel o mne tak to šťastný prešťastný 😀
evka - vitam ta medzi nami 🙂
baby a v akom tyzdni pojdete na to 3D/4D? ja sa pre istotu opytam teraz vo stvrtok dokiho aj ci sa treba dlho dopredu objednavat, nieze to miniem...
Juko... velmi ocenujem Tvoj zodpovedny pristup k otcovstvu 😉
tie ulievacky z prace uz teda menej 😀 😀 😀 😉
Ale, zase... aby sa dobrovolne vybral chlap na odber krvi... tak to som ece neocula 😲
askorka a bolo mu jedno, že má aj staršiu dcéru ako som ja 😅
andys...ja som na toho stránke našla že najideálnejšie je ísť od 22 tt až do 28 tt...a ja niekedy vtedy chcem ísť 😉
askorka... gratulujem 🙂
peti, juko, ďakujem 🙂
rosannar 😀 ja mam este sestru starsiu a brata mladsieho 🙂
renatka dakujeme 😵
Andys, ak som si dobre zapamatala, tak mi moj doki povedal, ze okolo 23tt mi moze urobit 3D, a ze si mam doniest USB kluc... ale nepytala som sa na cenu, tak sa tesim na tu palku 😲 😝
vies co evka, mas to teraz fakt tazke, ale myslim ze to nie je ziadna tragedia.. i ked srdiecko ta musi boliet ...a kazdej tehotnej zene padne vhod podpora okolia ale hlavne partnera, teda ja osobne si nevem predstavit ze by som v tom bola sama, takze klobuk dole pred tebou.. ale si este mladucka a ono sa ti to vsetko raz vrati, v tvojom dietatku naspat.. este bude dobre 😉
fuha, ako rychlo tie mimina rastu. podla tabuliek som toho cca pol cm mala v norme. ale ludia, ja si ani predstavit neviem, ze za 2 tyzdne dokaze z 0,5 cm byt 11 cm. ty brdo! lebo na zaciatku 15. je vraj okolo tych 11 cm. tak to uz su nejaki velki ti nasi drobci 🙂
mne kazal na 4D v 25tt a objednat sa mam tak 2-3 tyzdne dopredu 😉
tu je stránka toho doktora čo je u nas v LV a sú tam aj fotky a aj videáá
Magdalenocka mas pravdu....nie on ma 25 a clovek by povedal ze u je vyspelý ale on asi nikdy nedospeje a darmo ma vysoku skolu ,chyba mu jedno a to vrodena inteligencia alebo nieco ako vrodene citenie...neviem sa spravne vyjadrit ale niekedy mam pocit ze on lubi len seba a nikoho ineho ...ked som mu povedala ze mi len sposobuje bolest a trapenie a ze to nerobi dobre malemu poevdal mi ze on sa trapi chudacik viac...a ked som mu spomenula ze podam ziadost an sud tak sa rozculil ze ked sa chcem tak velmi sudit tak mozem ale ze ked sa zisti ze diet aje jeho tak on bude bojovat o to aby mi ho zobral lebo je viac zabezpeceny a neviem co...a potom ze sa nemam trapit...☹
renatka, tesim sa s tebou, ze si videla drobceka (aj ked u teba je to uz taky obrik 😀 )... teraz som konecne docitala vsetko, co som obedom vymeskala a vidim, ze si si s babom uzila pekne chvile 😉
lenok: dakujem, dakujem a dakujem! 😉 😉
ja sa neulievam len sa mi nechcelo do kancelarie a tak aby som nebol ze flakac tak som skocil objednat sa no ni eze by som niekomu mal nieco vysvetlovat.. len tak ale ved to treba nie?? cital som o tom nieco len sa mi nechcelo tolko citat a tolko je tam tich veci pre mna, som madar a po slovensky citat este ujde ale uz to pochopt na 3 krat!! 😝 😀 😀
fio, 55mm je 5 centi, nie pol cm... ale ano teraz to rastie velmi divoko 😉
Dakujem Rosannar za tu stranku ..-)
rosannar pekne fotky a videa 😉
evka, to su len blbe reci, lebo ta chce zastrasit. takychto chlapov by som najradsej nakopala. neboj, ze by ti male zobral. ved ked ho teraz nechce, nemysli si, ze by ho chcel vychovavat sam. frajer si mysli, ze ked si mlada, zatlaci ta do kuta. to taaak! pekne bude sud a urci sa vyzivne. pre svoje babo taka mlada kocka najde lepsieho otca.
Evka, tak to je fakt jeden nezrely chlap, neboj sa, ze by sa s tebou sudil o dieta, to sa ta snazi len trochu postrasit - ale ty sa nedaj!!! 😉
evka171290: sorry za viraz ale to je hňup a velky ako ze ja som chlap ale take nieco by som nikdy nepovedal a pri tom vysoku nemam!!!
boze, ja sa hanbim, ja som sprostaaaa
jasne, ze 55 mm je 5,5 cm,ale v takom svungu som to pisala 😀
evka...nie je začo...
askorka...no ja som včera pozerala tie videá, ale bolo to nádherné ako sa to hýbalo
rosannar zlatulinke a kolko energie ma v sebe 😀
no ale aj tak sa mi to zda uz velke, normalne som na pravitku pozerala tych 11 cm pre lepsi odhad a babika by uz z toho bola sikovna 🙂

áno magdalenočka, nášmu drobčekovi tiež merali od hlavičky po koniec chrbtice (po zadoček) 😀