Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ros... lenok... dik za info o tom 3dcku a spravnom tyzdni, kedy by som to mala absolvovat. Skusim sa objednat. U mojho doktora to robia priamo na tej gyn. klinike, takze nebudem musiet nikam special chodit, ale zaplatit to bude musiet a lacne to neni... 😝
fiorea to presne vystihla, neoplati sa kvoli takemu blbcovi ktory by mal mat nejaky zdravy usudok nejak velmi trapit...je jasne ze to boli ale ked on je taky vymlety mudrlant kasli na neho...a sama uvidis co bude ked sa krpec narodi...mozno ani to vyzivne od neho potrebovat nebudes a on zostane sam a raz mu to vsetko pride ale uz bude neskoro
gratulujem vsetkym k dobrym vysledkom a poradniam.. 😉 ja az v pondelok idem.. 🙂
na 4D som bola v HC ked som cakala maleho, chceli sme, aby mal pamiatku, ako vyzeral a hybal sa v brusku, vyslovene len preto..a chceli sme zobrat to dvd ukazat aj nasim, kedze byvaju daleko..bola som nejako v 24tt.. 🙂
baby, ktore mate pohyby v 16tt a ste stihle, nemusite sa mylit, aj v marcovkach 08, kam chodim ja, sme mali viacere takto skoro pohyby.. 😉 teraz tiez cakam, ze sa ozve skor ako v nejakom 20tt.. 🙂
andys...aj tento doktor je hned pri mojej doktorke 😀
fiorea,andys dakujem ,aj ked som zo zaciatku bola vystrasena ale maminka ma ujistila ze dieta zoberu matke len vo vynimocnych pripadoch keby drogovala alebo tak...a ze ked je viac zabezpeceny ako ja tak aspon bude viac platit...:D to moja maminka je ako 2. pravnicka,...xi
juko vobec mi nevadi ked si niekto na neho ponadava lebo bohuzial mi nedal dovod na to aby som si ho mala zastavat....takze v phode..🙂
Baby este som chcela ze od kedy som tehotna casto ma trhava od spodu ako napr. pri cikani alebo tak a ked som bola u doktorky tak mi nezistila ziadne zapal ale ma chcela poslat urologovi ale nesla som tam ....lebo mam trochu obavy z toho cievkovania....ehm takze teraz neviem ...nepoznate nejake domace liecenie??nejake bilinky alebo caje???nieco ja neviem...chcela by som sa nejako ludovo vyliecit...
evka171290: tvoja maminka ma uplnu pravdu, studoval som pravo tak ze viem, kym je matka schopna sa postarat o dieta nehrozi ze by ju jej zobrali, a ano ked ze je lepsie financne na tom ako ty bude platit.....
nerad nadavam ale ked niekdo je taky nezodpovedny!! 😒
mno ja idem prichistat mangelke na varenie sampiňony a ošupat zemiaky aby to spravila cim skor!!
no neviem, evka, s bylinkami v tehotenstve opatrne. hlavne s tymi, co posobia na organy blizko tym zenskym... urolog hadam nerobi hned cievkovanie.
evka tvoja mamina to dobre povedala 😉
juko to aby si jej pomohol alebo aby si sa skor najedol? 😀
juko, ty si taky vzorny manzel, az to mozne nie je 🙂 sam od seba nachystat na varenie... teeda, klobuk dolu 🙂
fiorea no ved preto sa pytam ci nieco nepoznate co mozem teraz....ked nie tak tam budem musiet ist ale to mi moja gyn. povedala ze mi to budu robit....tak neviem...chcela som sa toho nejako vyvarovat...
jaj, alebo ak je to tak, ako askorka pise, tak potom to az take slachetne nie je 😀
askorka23: si ma odhalila........... 😝 😝
fiorea: ja aj navarim ked treba bez problemu v sobotu som napriklad varil ražniči.......ale vzorny nee to nee. len mangelka v robote pride unavena a tak ked uz sa ulievam tak jej pomozem , riady som uz umyl....
fiorea no uvidime 😀 moj muzik kupi potrebne suroviny a pootom ja musim varit 🙂 😀
juko no vidis poznam tieto finticky aj moj muzik to robii 😀 😵
si ho hned prekukla, vidno, skusena zena 😀
juko, ale aj tak mas pochvalu za snahu 🙂
Dobre dievcata a chlapec...🙂 idem ja teda nieco uvarit a ucit sa...tak sa majte pekne a dakujem za vsetko papa
no to ten môj mi urobí ranajky raz za rok....napr. teraz v sobotu mi urobil ranajky ale predtým mi robil ranajky ešte na starom byt a to mohlo byť tak rok dozadu 😀 ale už sa teším na budúci rok 😀 ale on obed nevarí...lepšie povedané už to asi neviem... 😀 už sa naučil že varím ja a že on nemusí... 😀
juko si zlaty ze takto pomahas manzelke.
🙂
evka...tak sa maj krásne a do skorého videnia 😀 😀
no ked som doma kazde rano pre cerstve rozky skocim kakavky uvarim a do postielky donesiem....... ale aby ste si nemysleli tak prezradim ze tak casto som doma neni 😉 😉 neflakam sa stale......... 😀 😀
no ja uz idem tiez ........
evka tak ahoj 😉
fiorea no asi som 😀
rosannar musis mu povedat ze ti musis jest za dvoch tak nech on pekne sa o teba stara
Ja ked som muzovi oznamila ze cakam tretie dieta spal lebo ja som bola skorej hore a bezala do spalne tak povedal ze co?ze nech mu dam pokoj ze taketo zartiky na zobudenie na nho nezaberaju ukazala som mu tehu test a doslo mu ta tak za 30 min kedy dosiel do kuchyne a hne ma zacal obsluhovat ze sa mam setrit! 😀 ale smola ta starostlivost mu vydrzala tak 1 hodinu 😀 😀 😀
ozaj inak, keď ste sa tu dnes bavili o tých pohyboch, tak ja som dnes v noci cítila strašné bublinkovanie na pravom boku a doki mi aj dnes robil sono na pravej strane, lebo drobček bol tam schovaný 😀 takže som si istá, že už sú to pohyby 🙂
askorka...no to máš dobre...môjmu to tak poriadne došlo až ked bol somnou na poradni a šiel aj dnu a počul ako malému bije srdiečko... 😀
Moj manzel je teda super chlap 🙂 Kazde rano ma caka cajik, chodi skor do roboty ako ja, aj obed navari, aj veceru pripravi, ked chcem, ale to si ja radsej sama, lebo neviem na co mam chut, az kym sa nepozriem do chaldnicky, aj my pomoze upratat, vyvesat pradlo, kupelne pekne vybliska a po sebe nechava poriadok 🙂. Plus vsetky chlapske roboty po vonku, a tak. Jedine, co mi fakt robit nebude, je zehlenie 🙂, ale to zvladam sama.
no ja som toho môjho nahorovila aby on stále dezinfikoval kupelku a záchod lebo ja nechcem velmi vdychovať ten smrad z domestosu a to sa už naučil 😀 ale tiež sa asi žehličky nikdy nedotkne 😀
rosannar 😀
andreaerdna no teda ty sa mas 😵 😎
renatka no ja zatial pocitujem take bublinkovanie 🙂 😵
renatka, mna myli prave to, ze v pia som tie bublinky citila na pravom boku, ale pri posl. sone mi lekar pozeral na lavo. zeby sa male presunulo alebo to neboli pohyby? neviem, ale bolo to take zvlastne 🙂 mozno ked sa to zopakuje, budem vediet, ci to bolo ono 🙂

fiorea...to sa stáva aj mne....niekedy mi prepne a aj ja trepem somariny a dojde mi to až neskôr 😀