icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

magdalenocka
13. apr 2010

no mame to doma zaujimave...hlavne ze nas ti nasi chlapi lubia 🙂

renatka uz je to riadny valibuk...pekne

andreaerdna
13. apr 2010

renatka - riadne babo uz, super! 🙂

pusinqa
13. apr 2010

renatka to mne včera zapísal doki že CRL 13 ale to ho chudáka podozrievam že bol trošku mimo lebo meškal asi hodinu a mal plnú čakáreň a myslím že si to domýlil s NT 1,3 lebo to sa mi zdá veľa, aj keď si myslím, že podľa dňa počatia sme tak o týždeň dopredu.
aj keď ja zas na to v akom som týždni a že to ako píšu nie je možné už fakt občas cítim pohyby a som si tým istá a som aspoň kľudná že sa bábo hýbe, ja mám rohy na maternici či by to mohlo byť tým, ale malú som práveže cítila dosť neskoro tak neviem

pusinqa
13. apr 2010

mňa inak dnes v jednej triede pár jedincov tak vytočilo, to vôbec neviem či ma za tie roky čo učím niekedy tak vytočili, normálne ma až vnútri triaslo, a to teraz všetko beriem klíďo piďo a snažím sa nerozčuľovať nad ničím, ale toto bolo brutal, a také fajn baby tie chúďatká na konci hodiny ma utešovali že nech si z tých debilov nič nerobím, milé od nich
tak som sa ako správna ženská išla odreagovať do obchodu že kúpim malej vyhliadnuté triko, akurát že trika nikde, ale potom som našla jedno bolo zle založené aj veľkosť ok, tak ho tu teraz mám na stole a sa vytešujem námornícke prúžkované na jednom boku trochen nazberkané, s aplikáciou do ružova, že nám budú ladiť aj doplnky, júj tak sa z neho teším

renatka9
13. apr 2010

magdalenočka, andreaerdna... ďakujem vám za valibuka alebo valibučku 🙂

pusinqa... to je teda fakt veľa... si v 13.tt?

bamb27
13. apr 2010

renatka, fakt tam mas uz riadnu babiku 😉

ja som si skusila objednat tie rifle cez net, a odpisali mi z tych prave moju velkost nemaju ☹ darebaci

pusinqa
13. apr 2010

to sedí, aj keď môj odhad je +1 tt., ale veď po ďalších uzv budeme múdrejší, myslím že doktorko ešte predýchaval ako letel z TT, a ja som bola paf z toho kina a spokojná z NT a úplne som sa na rozmery zabudla opýtať a fotil ho ešte pred meraním tak to nemám napísané na foto ako minule ani tie predpokladané dátumy, až doma som v preukaze pozerala že CRL 13, ale sa mi to nezdá, nabudúce všetko o rozmeroch a dátumoch pozisťujem od neho, teraz som zisťovala kde sa dá zastihnúť keď nie je v HC a či sa dá u neho aj rodiť

renatka9
13. apr 2010

bamb, veru bábika, taká ukážková... cmúľala si palček a keď mi doki trošku viac zatlačil na bruško, tak si hneď dávala ručičky pred seba 🙂 pekné reflexy teda 🙂

a skúšala si si niekde kúpiť rifličky?

renatka9
13. apr 2010

pusinqa ... a komu chodíš ak smiem takto verejne vedieť? 🙂

silvika
13. apr 2010

pusinqa a ty chces rodit v hc? lebo ja som postretala v tt viacere z hlohovca co tam nechceli rodit - pre istotu kdyby neco

bamb27
13. apr 2010

ranatka, tu v BB som nasla len jeden tehu obchod, a moc nadsena som nebola... tak som zrejme odkazana na virtualny nakup.. ale v podtane mam postavu dost vhodnu pre bezne konfekcne modely, na 95% mi vzdy sedia, tak sned to bude aj v tomto pripade 😉

lenok
13. apr 2010

Reni, tak babo ... ze WAW! kukala som na tvojho drobca s otvorenymi ustami a klipkala som ocami, ze jake velike... 😉 ale ten tvoj kotlik je uz tiez slusny 😀 😉 taky mali spicacik 😀

pusinqa
13. apr 2010

renatka to som menila len teraz od septembra, vyzistila som že sem chodí Červenka z TT, baby s ním boli celkom spokojné, aj mne sa zatiaľ pozdáva
silvi v Hc sa rodiť nedá, veľa báb chodí do PN odtiaľto, zdá sa im tam lepšie, ja ale asi ostanem pri TT buď pri Štefánikovej alebo možno tohto Červenku si skúsim zajednať, ešte dovtedy ďaleko, aj anesteziológa sme tam mali minule zajednaného že hocikedy dobehne aj cez sviatky, v noci , tých pár dní to tam prežijem a už som po malej trochu otrkanejšia nejako to zvládneme, a mňa v Pn aj trošku zneisťuje že tam nie je JIS pre malých keby náhodou čosi, aj keď prístup v Tn nie je svetový

pusinqa
13. apr 2010

renatka som kuken to tvoje foto, a inak drobec vyzerá ako ten náš na fotke, tak žeby sa nepomýlil? nejde mi to do hlavy, ale veď je to jedno, hlavne že všetko ok

katka104
13. apr 2010

Doma som oznámila radostnú novinu a teraz to už môžem vytrúbiť všade 😀
Baby a Juko, mám spoločný termín ako vy 😎

Potajme som Vás čítala od začiatku, ale musela som vydržať pokiaľ toto oznámim doma na Slovensku. Momentálne som v Írsku.
Manželík dostal k narodeninám hneď ráno darček. A bol to tehu test. 😀 Podarilo sa nám to na prvý krát.
Týždeň na to mi potvrdil tehu tunajší lekár ( niečo ako obvodný ). Jeho určenie tehotenstva? Rovnakým testom aké som si spravila sama doma 2 😠. Potom mi vypísal tehu knižku a, že ďalšia kontrola v 19 tt 😕 . Tak som hned volala dokymu na SVK a objednala na sono v 11 tt.
Medzitým ma zavolali na sono aj tu v 10 tt a odobrali mi krv. Dva dni na to kontrola u irskeho gynekológa. Celá konverzácia spočívala v tom, že sa ma opýtal či mám nejaké otázky. Som pozerala jak puk. Reku či je všetko v poriadku. Povedal, že on ešte nemá výsledky sona, tak som mu aspon ukázala tie foto čo mi uroblili. Povedal, že to vyzerá v poriadku. Na otázku či môžem lietať tak zapotil, že pokiaľ mi nebýva zle tak v poho a že sa uvidíme v 24 tt. 😠
No a teda už sa teším na ďalšiu návštevu normálneho dokyho na SVK v pondelok. 😅

Inak zle mi nebývalo ( ale dvakrát som si grcla ) a poviem, že prvé týždne som pekne prespala. No ale už sa vraciam do normálu.

mata2121
13. apr 2010

Ahojte žienky,

tak mám za sebou úspešne poradňu. Všetky testy boli v poriadku a malinké sa má k svetu. Toľko sme sa na ňom s doktorom nasmiali, ani odfotiť sa nám poriadne nedalo. A doktor mi pekne natočil obrazovku, že pozrite čo tam to malé stvára a ono sa to stále hmýrilo a vyskakovalo - že to bude nejaké hyperaktívne 😀 ale všetko je tak ako má byť. Sme v 13tt a podla tehotenskej knižky čo mi tam napísal tak malinké má CRL 5,9 cm. Oproti tomu čo ste tu písali sa mi to zdá príliž malé, ale čo som čítala aj čo mi povedal, že to je akurát, nemám sa báť.

Renatka, ty ozaj čakáš malého obríka, ale krásnučké je aj to tvoje brušino 😉

pusinqa
13. apr 2010

mata2121 blahoželáme k super poradni
renatka ja som už tú moju 13-ku v knižke konečne dešifrovala, mi to nedalo pokoja, podľa PM som 12 + 2 a to mi tam dopísal že podľa CRL som 13 + 0, čo sedí aj zhruba podľa mojich výpočtov, tak už môžem kľudne spať, to je tak keď sa človek od radosti zabudne opýtať 😀
katka 104 tešíme sa s tebou, a pôrod plánuješ v Írsku? tiež som počula nie veľmi lichotivé veci na zdrav. star. vo VB a pod., neboj tu po návšteve dokiho budeš múdrejšia. odkiaľ na SVK si?

katka104
13. apr 2010

pôrod plánujeme na SVK, teda v lete by sme tu s tým chceli praštiť 😅
No a inak som z okr. Hlohovec.

juko25
13. apr 2010

Katka104 tak gratulujeme!

A tesim sa zo vsetkimy co mali dnes poradnu a bolo vsetko ok!
Som tu len cez telefon zle sa mi cita! Ale zajtra docitam vas!
mata2121 ale aj ja som tu!nie ze len zienky!

amadora
13. apr 2010

Rosa áno, Neubauer v poliklinike, hrozne milý doktor 🙂

Katka vitaj a teda fakt divné praktiky zahraničné 😅

Maťka super, krásny zážitok 🙂

Ja sa vytešujem, drahý zohnal po známosti notebook za 200 eur tak ho išiel práve vyplatiť a tak keď bude v zahraničí si budeme môcť skypovať a byť viac v kontakte lebo že tam majú na každom rohu na benzínkach aj hraniciach WiFi tak mám radosť 😵

matamisi
13. apr 2010

ahojte ...hlasim sa vam uz s budapeste...vcera sme cely den cestovaly.... 😝 skoro dva dni som tu nebola a vy ste stihly 20 stran napisat 😝 😲 to nemam sancu vas ani docitat,ved by som tu do zajtra sedela... 😀 no co uz...ked budem znovu doma tak sa k vam znovu pridam... 😎 prajem vam pekny vecer ... 😉

askorka23
13. apr 2010

amadora jaky lacny to kde zohnal aj ja chceeem 😀

askorka23
13. apr 2010

matamisi no veru to ani ja by som nedocitala 😀 ahoj aj tebe prajem pekny vecer 🙂

askorka23
13. apr 2010

Ahojte prajem vam pekny zvysok vecera 🙂 Idem uspavat malych a idu sa kupat 🙂 Potom idem sledovat Ordinaciu a pojdem do postela uz aj ja 🙂
Zajtra ideme Sofinke kupit bicykel aj manzel si ide kupit tak tu najskor budem asi az poobede alebo vecer.Zatial sa majte krasne 🙂
A malo piste aby som vas stihala docitat zajtra......... 😀 😀 😀

renatka9
13. apr 2010

ahojte krásavice a krásavec...

tak my už poležkávame s drobčekom v postielke a pozeráme paneláčik...

bamb... tak to máš supiš s tou tvojou univerzálnou postavou 😉 to sa ti teda dobre nakupuje 😉

lenok... veru to moje brušeno muselo mať nejakú pochopiteľnú príčinu... tak je to jasné. môj bruško-domček je preto taký veľký, lebo v ňom býva veliký podnájomník 😎

pusinqa... tak som rada, že už máme v tom poriadok 😀 . a teda drobčekovu veľkosť si z toho nevyčítala?

katka... gratulujem a vítam ťa medzi nami 😉 inak ja mám mangelíka z HC a teraz bývame spolu v Rišňovciach... nepoznáš?

mati... gratulujem k super výsledkom a ďakujem za komplimentoš 🙂 inak ja také útle žieňa, mangelík bol útlučký až na posledné tri roky, od kedy spolu bývame sami a je zo mňa gazdinka, tak nejak "zmužnel"... ale takéhoto obríka nečakal ani jeden z nás 🙂 ale myslím, že ono sa to ešte s vašimi pampúšikmi vyrovná... uvidíme 🙂

ozaj bambulky. mne vyšla mierna odchýlka, som chudokrvná, tak od zajtra beriem železo... berie to niektorá z vás? vraj potom bývajú dosť veľké problémy so zápchou.... 😕
a aké vitamínky užívate v druhom trimestri? mne doki odporučil Maternu alebo Calibrum... tak som si zvolila to Calibrum... 😒

lenok
13. apr 2010

Renatka, v prvom 3mestri som brala len kyselinu listovu a od druheho beriem Femibion DHA+. Inak mam aj tu Maternu, ale neberiem ju.

lienockaa
13. apr 2010

renatka-ktore preparaty ako..ja som brala maltofer, taky cmulaci, ale az v poslednom trimestri pri malom a dobre, nemala som zapchu..ostatne preparaty zeleza neznasam, nemam na ne alergiu, ale neznasam ich v traviacom trakte..bud tazoba od zaludka, alebo creva zblaznene, hnacka, alebo zapcha, bolesti brucha a take..len tento jeden jediny maltofer mi nerobil problemy ziadne..

pusinqa-ja idem rodit do PN, ak teda vsetko bude ok..aj maleho som tam rodila, hoci patrim spadovo do NR.. 😉 bola som spokojna, maly bol podla vsetkeho zdravy, nerodila som predcasne, ani nic, ja som nemala so sebou komplikacie, doktor bol dobry, tak som proste verila, ze jisku potrebovat nebudeme..aj teraz tomu budem verit.. 🙂

nanulik
13. apr 2010

ahojte babulkovia 🙂 . mne sa len teraz uvolnil PC lebo som si celý den vypracovávala otázky na dalšiu skúšku a medzi tým som si trošku pochrapkala 😀 a postarala sa o poživeň pre našu rodinku 😀
Vás dočítať to aby som si brala dovolenku 😀

Všetky čo ste boli na poradniach gratulujem 😵 ku krásnym fotočkám a dobrým výsledkom

Katka vitaj v klube pupkatých 😀
Evka awoj krajanka 😀 prajem ti veľa pozitívnej energie 😵

ako ste hovorili o tých mužoch tak ja sa na svojho nemôžem sťažovať, ked vidí že mi nie je dobre tak poupratuje, síce nie tak ako ja ale niekedy to stačí, a vie aj navariť také jedlá aby sme prežili, ani žehlenie alebo pranie mu nevadí. ale mne žehlenie neprekáža. snažím sa hned ako niečo zvesím aj ožehliť aby som toho nemala potom veľa.

renatka9
13. apr 2010

lenok... aj ja som brala len tú kyselinu listovú a teraz mi doki povedal, že mám buď Maternu alebo Calibrum, tak skúsim to Calibrum.

lienockaa... mne doki predpísal Sorbifer, tak uvidím, že ako mi sadne...

lienockaa
13. apr 2010

renatka-ved keby bol problem, moze ti zmenit za nieco ine..ja som uz mala vyskusane davno pred prvym tehotenstvom tieto zeleza vsetky, lebo som bola vzdy anemicka, tak som bravala, uz som vedela povedat dr. ze mi nerobia dobre..uvidis, niekto nema vobec ziadne problemy.. 😉

ja este nemam koniec prveho trimestra a budem brat asi ruzove calibrum..🙂