Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
pardon a chlapec tiez dobre ranko 🙂
krivka5: aj tebe aj tebe!!!! 😀 😀 😀
juko...s tou naladovostou...na zaciatku tehu sa vo mne riadne hormony burili a zdalo sa mi ze su v praci vsetci proti mne a stale som tam revala. no uplne sisi 😒
môj mi len povie, čo zas reveš?!! 😀 a som vyriešená 😀
😀 😀 😀 😀 noo niekedy uz aj ja!!
jaaaaj čo vám poviem....môj muž robí teraz na zmeny (12hodinové) a tak že 2 dni denná, 2 dni voľno a 2 dni nočná a to sa strieda a včera večer prišiel domov a povedal, konečne víkend 😀 a dneska ráno ma chcel oblbnúť, že ved ešte spi, ved je sobota, a ja som mu povedala, hej sobota je len pre teba, ja mám len stredu 😀
😀 😀 ...ach, a to ze len ja mam take trampoty.. 😀 😀 ros presne, este ked chce byt diplomaticky, tak sa ma milo opyta "mozes mi prosim ta vysvetlit preco reves?" ...a ja odpoviem "ked ja neeeevieeeem"
rosannar...ja mam uz druhy mesiac tiez kazdy den sobotu 😀
bamb...no a ja ked odpoviem, že ja neviem....tak sa ešte sprdne, tak načo revem?!! 😀 no ale ono to ked raz začne, tak to nejde až tak lahko zastaviť a potom revem len preto, lebo na mna kričí 😀 a vypytuje sa ma na všelijaké blbosti 😀
dievcata a chlapec... skusali ste ten cinsky kalendar na urcenie pohlavia? na syna mi to vyslo dobre a teraz by som mala mat dievcatko,tak som zvedava 🙂
krivka...si na PN? 🙂
krivka...ja som si to tiež kukala a vychádza tam dievčatko, ale ja mám taký zvláštny pocit, že to bude chlapec, no ale neviem 😖
moj manzel je na mna teraz ako medik a som na pn tak ani v praci ma nik nevytaca tak ani nemam dovod plakat. ale svoje som si uzila na zaciatku tehu 🙂
rose... no ja sa to mozno uz zajtra dozviem ak ma doki co mam k nemu odporucanie vezme na sono 🙂
krivka...noo to ti aj trošku závidím, že si doma...ale zato, ja som bola minulý mesiac 3 dni doma a už som nevedela, čo mám robiť 😀 takže 2 mesiace by boli pre mna zabiják 😀 a ja by som plakala len preto, že musím byť doma 😀
hahahaa... ros presne, aj ja uz potom revem len preto ze revem a neviem preco 😀 😀
krivka, a ten cinsky kalendar sa da brat podla nasho normalneho veku pri pocati podla nasho kalendara, ci su tam nejake bulharske konstanty na prepocet? ...my sme splodili niekedy na prelome januara/februara.. januar mi vychadza chlapec, februar baba.. tak netusim 😉
no ten cinsky kalendar: my presne vieme kedy sme sa otehotneli 😀 😀 😀 som nebol inokedy doma a vychadza to na dievcatko!! ale ja este stale verim ze som namiesal na chlapca!! 😉 😉
krivka...tak držím palce, aby to bolo vidno a aby to bolo podla tvojho želania 😉
bamb....možno to bude aj baba, aj chlapec 😝
renatka tak to si na tom s jedením presne ako ja 😀 každú chvíľu voľačo, o deviatej druhá večera a to som v noci hladná, v robote som hladná stále ale tu nemám čas jesť, najem sa a o chvíľu sa brušeno hlási zas, na nákupoch mi mm musel kupovať každú chvíľu tvarohový pirôžtek čo som tam na nič iné nemala chuť ale v bruchu mi škŕkalo, celý deň musím čosi pojedať, ale noci som zatiaľ zlikvidovala tou neskorou druhou večerou
ale čo si pamätám aj pri kojení som musela jedávať dve večere, keď treba, tak treba 😀
dĺžku som nevyčítala, ale keď sme len pár dní rozdiel tak je isto ok
no my nemame ani potuchy kedy som otehotnela, lebo ovu mala byť okolo 22. januára a sexík bol 17. januára a 23. januára a podla výpočtov to nevychádza ani na jeden dátum 😀
bamb...ja som dala vek pri porode.
juko...ja viem tiez presne bo som bola na ivf 🙂
rosa...dakujem🙂 nam je to vlastne jedno len nech je babo v poriadku( ale muz by chcel asi viac dievcatko)
krivka5: dobre dobre a co je ivf???? len tak pre istotu!! 😀
teoreticky aj mne je to ako ze jedno len nech je v poriadku! ale radsej by som bral chlapca, alebo nie??? 😉 😉
juko...ved vy chlapi ani neviete co chcete 🙂 moj muz raz dievcatko, potom chlapcek aby sa zachovalo priezvisko...
ivf je vlastne umele oplodnenie 🙂
Ahojte kočky a kočkoš
Aj ja mám občas také nálady a môj mm vtedy len povie ach tie hormóny.
krivka, tak a to viem isto ze by sa mal dat vek pri pocati... 😕
ros.. vyzera to tak ze je tam len jedno... tak dufam ze nebude aj chlapcek aj dievcatko.. to uz co by bolo 😀
bamb...no mne to vychadza tak ci tak na dievcatko, ale aj tak tomu moc neverim.podla mna je to len nahoda ak to vyjde spravne. ja som len strasne nedockava a tak skusam aj taketo moznosti z dlhej chvile 🙂
ináč, čo si pamätám tak väčšinou chlapi chcú dievčatá a ženy chcú chlapcov 😀
kriv...a podla metody 7rocnej krvi si skusala? ...ked uz sa tak nudis? 😉

bamb27: noo o tom to je ale ze revat nebudem 😉 😉
ani ze prekvapko nepomaha ani nic vsetko je zlee!! jooj 😀 😀