icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

rosannar
14. apr 2010

bamb...no presne...ja neviem, či by som dokázala zvládnuť dve deti naraz... 😉

rosannar
14. apr 2010

bamb...čo je tá metoda 7ročnej krvi? 😖

krivka5
14. apr 2010

rosnar... moj muz vravi ze dievcatka viac lipnu na oteckov 🙂
bamb...nie to som neskusal. to je ako?

andys11
14. apr 2010

bamb, ros dik za gratulaciu 🙂

Ja som bola naladova cele prve mesiace, ale ze hrozne. Furt som revala, niekedy len tak z nicoho nic. Uplne mi stacilo, ked davali, ze prepustali krajcirky v Bardejove a bol rev na pol hodiny 😀
Teraz je to uz omnoho lepsie 😉

juko25
14. apr 2010

uz som to raz pisal ked bude mat take modre ocicka ako mamicka tak moze byt aj dievcatko!!!
ale ja neviem dievca by som asi moc rozmaznal....... ale chlapca vychoval tvrdoa zodpovedne ako vychoval mna otec!!! 😉 😉

renatka9
14. apr 2010

krvika... ja mám taký pocit v práci stále a myslím, že aj pravdivý, ja tu teda moc to moje tehotenstvo s nimi radšej neprežívam... takže v práci sa cítim veľmi zle (psychicky) a teším sa kedy už budem pracovať len z domu.

pusinqa... ja som tie večere včera zvýšila na tri ☹ mala som jednu o siedmej, druhú o deviatej a tretiu o jedenástej a aj tak som ledva vydržala do rána. ráno potom dvoje raňajky. jedny hneď doma po prebratí a druhé o pol ôsmej po príchode do práce... len sa čudujem, že zatiaľ sa to nejak na váhe neodráža.... klop-klop... asi to všetko spotrebováva naše drobátko.

andys11
14. apr 2010

moj muz by chcel asi viac dievcatko, ja ani neviem, co viac... podla cinskeho nam vychadza dievcatko a podla mojho sialene silneho vnutorneho pocitu (ktory sa ale mozno nepotvrdi 🙂 ) to bude chalan...

bamb27
14. apr 2010

ros, krivka.. no to je dalsia somarina na zabitie casu... jasne ze niekomu to vyjde a niekomu nie. Ide tam o to, ze vraj sa cloveku meni krv kazdych 7 rokov, cize v 8, 15, 22, 29, 36 ...atd. by si mala mat najmladsiu krv. Ono sa to tak krepo vysvetluje, ale skusim. No a "vraj" dietatko bude mat pohlavie opacne ako rodic s mladsou krvou v case pocatia. 😅 da sa to chapat, ci mam lepsie vysvetlit?

andys11
14. apr 2010

boze, ked si citam svoj prispevok, tak to vyzera, akoby som chalana ani nechcela a tak som to nemyslela!!! 😲

pusinqa
14. apr 2010

renatka ty si fakt rekordman 😀 ale keď si malé pýta
katka keď si okres HC ku komu sem chodíš k lekároví?

rosannar
14. apr 2010

bamb...čiže ak to správne rozumiem....ja mám teraz 20...čiže moja krv je stará a vyšiel by chlapček? 😀

bamb27
14. apr 2010

ros a tvoj muz ma kolko, ide o to ze musis porovnat aj teba aj muza... a ak bude muzova mladsia mala by bat dievka a ak bude tvoja mladsia mal by byt chlapcek 😅 ... podotykam len "vraj" 😉

rosannar
14. apr 2010

môj muž mi raz, ešte kým sme spolu len chodili povedal, že on nechce chlapčeka len preto, aby sa jeho priezvisko dalej nešírilo...ale ja sa bojím, že aby nebolo to malé (ak to bude chlapček) po mojom svokrovi alebo po mužovi, lebo oni obaja sú takú prchký...vie ho nahnevať len tá najmenšia vec, ľahko sa rozčúli a to zase nechcem, aby bolo aj moje dieťa a dúfam, že môj manžel nebude ako jeho otec....môj muž spraví hocičo jeho otec ho dokáže tak sprdnúť za všetko...je mi ho niekedy ľúto... ☹

rosannar
14. apr 2010

bamb...muž mal teraz 33 rokov a to je taký stred... 😀

krivka5
14. apr 2010

bamb...tak podla toho by to mal byt chlapcek 😀
renatka...to bol aj moj pripad a preto som ostala radsej PN inac by som sa psychicky zrutila.
juko...takto rozprava aj moj muzo. vraj ho bude tvrdo vychovavat 😀 a ked sa narodi uz vidim ze sa nanho nebude moct nikto ani skaredo kuknut 😀
renatka, pusinqua...no s tym jedlom radsej opatrne aby ste nedopadli ako ja 😀 uz mam 14kg navyse.

bamb27
14. apr 2010

ros, neboj... ono jasne ze bude mat tie geny, ale polovicku aj od teba a strasne velmi povahu ovplyvni aj vychova, urcite sa s tym bude cosi dat robit, a nebudes mat doma druheho malinkeho svokra 😉

krivka5
14. apr 2010

bamb...dufam ze som to dobre ratala.ja mam od vcera 39 a muz ma 34.takze ja mam mladsiu krv tak by to mal byt chlapcek...

lenok
14. apr 2010

Ahojte pusinky a pystek 😀

Juuuj, ja som sa taaak dobre vybuvala... 😉

Bamb... neberiem tu Maternu, lebo beriem Femibion, to sa mi zdalo serioznejsie 😉 a Maternu nechavam na neskor, nebudem kombinovat...

Podla cinskeho kalendosa mi vychadza devenka, takze sa tesakujem, bo chlopov u nas velo, a aj kolegyne tipuju babu.. neviem preco.. 😲

Reni, ja mam taku istu zravost ako ty, ale noc mam pokojnu, tu celu prespim 😀

A k tym naladam.. no u nas v nedelu vecer bola ticha domacnost, lebo drahy robil oblozene rozteky, opytal sa ma, ci chcem malokarpatsku, ja ze nie... tak som myslela, ze mi len namaslovy a povegeti a on si, panko, nalozil sam.... Ja kukam ako puk... tak on sa hosti, a ja hlados pachltny som naprazdno obisla, tak mi to luto prislo, ze ja som na PNke, varim, upratujem, snazim sa, aby mal desiatu do prace a on mi jeden maslovy rozok neurobi... Revala som ako mala, lutovalal som sa nekonecne, ze mi ani jest neda ☹ ... zobrala som sa do spalne a tam som rumazgala... 😢 no hruuuza...
Potom som vyliezla, ze on mi teda urobi, ja ze nie, nechcem, uz len z principu... no sceny na oskara... 😀

Vcera podvecer som bola kuknut v praci... juuuj, dobre mi to padlo, kolegynky bruseno obzerali... a smiali sa, ze lieskovec sa ma najprv pohryzt 😀 no a kolegovia, samozrejme, ze jake prsaaa mam 😀 😲

bamb27
14. apr 2010

nooo ros, tak podla toho by to vyslo asi na dievku 😉 ...ked ste pocali tak mal asi 32 ..to jeee 4 rocna krvicka, tvoja je 6 rocna.. mladsia je muzova, dieta by malo mat opacne pohlavie... ale ber to ako zabavku, no ked som si to aplikovala na par znamych, aj na mojich rodicov tak to napriklad aj celkom vyslo

rosannar
14. apr 2010

lenok....ahoooj....jaaaj ja som sa rozrevala minule len preto, večer bol pri pc a ja pri telke...som chcela, aby sme spolu pozerali telku a pýtam sa ho, ešte budeš dlho pri počítači? lebo chcem aby si somnou kukal telku a on sa nasral lebo že robím scény a ja som sa hned rozrevala 😀

renatka9
14. apr 2010

bamb... ja som to nepochopila... ☹ ja som mala 23 a mangelík 24... tak potom to ako vychádza???

krivka... a ty si povedala dokimu, že chceš ostať na PN alebo ako? a čo sa týka toho priberania, tak ja som od začiatku pribrala len necelé 3kg, takže zatiaľ pohoda 🙂

lenok
14. apr 2010

Krivka mala narodky??? 😲
Tak vsetucko najsamlepsie... a dakujem, dam si teda ten dobrevyzerajuci kreeeemes 😀 😀 😀 😉

rosannar
14. apr 2010

bamb...tak to vyzerá, že aj podla jedného aj podla druhého to vychádza na dievčatko...asi to tak aj bude 😀

rosannar
14. apr 2010

ja som zatial schudla 3 kilá a pribrala 1,5 kila 😀

katka104
14. apr 2010

pusinqa ja chodím k Belanskému do HC. Som spokojná, Lebo sme sa teraz dohodli, že my spraví len tie vyšetrenia, čo my nebudú robiť v Irl. Aj naposledy, keď som bola tak my ani krv nebrali, lebo som mala výsledky odtialto.

bamb27
14. apr 2010

lenok, strasna krivda... ze? ..no a nerozrev sa potom 😒

krivka, ano dobre ratas, ale rataj 38 ked ste pocali, to je este mladsejsia.. no a teraz sa v tom vyznaj ze? ..aj tak je to vsetko somarina a zalezi len na chlapovi ci zaseje X alebo Y 😉

renatka9
14. apr 2010

ahoj lenok... alebo dobré ránko??? 😀

ja som sa minule rozplakala na šibačke, lebo moje malé krsniatko Jožinko, čo ma bol vyšibať mi hovoril, koľko si vyšibal euráčikov a keď mi povedal, že on si to nemôže zobrať domov k maminke, lebo maminka mu to všetko minie, tak som sa rozplakala ako malá. a malý Jožinko, plakal so mnou, lebo nevedel, čo sa deje 😀

juko25
14. apr 2010

bamb27: no a uz som z toho debil!! 😎

krivka5: tak ja ako z eneviem posudit sam ze ako ma vychovali rodicia ale podla mna dobre. ked moj syn alebo dcera bude tak vychovana ako ja budem moc stastny! nehovorim ze som anjel porobil som im dost problemov v puberte ale aj tak!!

lenok: no pekne pekne sto naladou!!! aspon viem ze neni to nic take raritne budem to brat ako sport!! 😉 😉

bamb27
14. apr 2010

renatka.. nooo u vas to na chalana vyzera podla tychto "super presnych matematickych prepoctov" 😉

je fakt krivka, suvislosti mi nedochadzaju ..tak hepy brzdeeej 😉

krivka5
14. apr 2010

bamb...tak to mas svatu pravdu 😀 nechame sa prekvapit.