icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

rosannar
14. apr 2010

bamb...ja som čítala aj v jednej knihe...že asi spermie s Y - asi dievčenské vydržia dlhšie v tele ženy ako chlapčenské...alebo naopak, aj na nete to píšu...lebo že jedny sú väčšie ale pomalšie - čiže vydžia dlhšie a druhé su menšie a rýchlejšie ale nevydržia tak dlho, alebo tak nejak to bolo...na nate to je určite 😀

bamb27
14. apr 2010

renatka, ale to je naozaj na zaplakanie, tak isto to ma aj moj synovec... dostane nejake peniazky a mama mu ich minie, tak si ich schovava u nasich... u deda a babiny, ja som na svagrinu za to (aj za ine) tak nahnevana 😠

krivka5
14. apr 2010

ahoj lenok 🙂
dakujem 🙂 no co uz, len keby tie rocky tak rychlo neutekali 😒

tenty
14. apr 2010

ahojte,
dakujem vam vsetkym velmi pekne za povzbudzujuce odpovede, ste velmi mile 😉
asi sa len zbytocne stresujem a budem si musiet nasadit nejaku ukludnujucu terapiu typu: vsetko je OK, sme zdravi a tak to aj ostane
ja som totiz typ, ktory chce vediet vsetko a nerada zijem v neistote, no a mojim najvacsim problemom je, ze budem problem rozoberat tisickrat dookola, kazdeho tym unavovat, a nakoniec aj tak vsetko bude OK
a k tomu, ze by mi doktor povedal keby bolo nieco zle, no ono je to tak, ze sono mi robil iny lekar ako je moja gynekologicka, k tej idem 28.4., hned aj na odbery na triple testy, no a ten lekar nehovori nic, diktuje sestricke udaje a ked som sa ho spytala, ci mne nepovie nic, tak sa ma opytal, ze co som taka zvedava 😝
preto mam obavy

ale musim verit, ze vsetko je aj bude OK
drzte sa vsetky 😉

krivka5
14. apr 2010

lenok...ten tvoj prispevok s lieskovcom 😀 aspon som sa zasmiala 😀

bamb27
14. apr 2010

ros, dobre si citala... ja prave z toho usudzujem, ze mozme mat hadam aj dievcatko, podla toho ako to vychadza podla utz. Chlapcenske spermie su superrychle, ale nevydrzia dlho.. max. 24 hodin (to su sprinteri) a dievcenske ziju aj 48 a niekedy az 72 hodin, ale idu si pomalicky za svojim cielom (vytrvalkyne), cize ak sa v zene nachadzaju este pred ovulkou, tak kym sa dostanu na miesto urcenia tak sa vajicko aj uvolni a muzske spermose su uz v smutku... a inak hovori sa, ze spravenie chlapceka je tazsie teda.. lebo to chce to spravne nacasovanie, nehrozi ziadne vyckavanie... a dokonca vraj musi byt zena aj dobre zivena aby sa chlapcenskymi spermiami oplodnilo vajo a aby sa aj rozhodlo zahniezdit... potrebuje dobre zivene prostredie.. tot pribeh na dnesny den mile deti, zili stastne az kym nepomreli 😉

andys11
14. apr 2010

krivka, vsetko naj naj k narodkam 😉

lenok
14. apr 2010

No, tenty, to by ma teda riadne nasr.... dilo... 😲 ved ide o teba a tvoje zdravie, tvoje babatko, tak ako totok je co za pristup? Ja by som si iste hubu otvorila, neboj sa nist... 😠

rosannar
14. apr 2010

také niečo podobné má aj mužov synovec...no lepšie povedané synovcova mama....ona je nezamestnaná, už odkedy skončila školu a má takého chrapúňa muža, že ona akonáhle dostane peniaze, od jej rodičov alebo tak tak on jej tie peniaze zobere a ide hned do krčmy 😠 ...no a preto aj moja svorka jej už kupuje radšej už niečo ako oblečenie a tak lebo peniaze hned musí tzv. odovzdať

juko25
14. apr 2010

krivka5: aj ja sa pripajam vsetko naj!

ale sa lucim lebo uz fakt musim aj nieco porobit papiere sa len mnozia a mnozia ..... 😀 😀 😀
prajem pekny dnik!!

katka104
14. apr 2010

krivka,
všetko naj k narodkam

lenok
14. apr 2010

Krivka,,, to som rada 😉

Bamb, tak uz ked si taka zbehla v tych super vypoctoch, tak mi to vyrataj, bo ja sa v tom nemvyznam.. ja mam 29 a mm 30, ked sme plodili.. ale uz medzi tym mal 31 😉 dik, cmuk

rosannar
14. apr 2010

bamb...nooo tak nejak to bolo 😀 a teraz môžeme ísť spinkať, rozprávku máme na dobrú noc 😀

bamb27
14. apr 2010

ehmmmm.. lenoook, no to vychadza na chlapeka, ale myslim ze ty budes ta vynimka ktora potvrdzuje pravidlo 😅 ... inak my to mame s muzom opacne ako vy.. myslim vek 😉 cmuk

pusinqa
14. apr 2010

ros a bamb ja som toto s tou životnosťou tiež čítala a podľa toho by to mala byť babena, tak som hneď manželíka začala psychicky pripravovať na ďalšiu slečnu 😀

lenok
14. apr 2010

Bamb... 😀 tak ti teda pekne podakujem 😀 no, to je mi teda novinkaaaa 😉 podla cinskeho kalendar pocatia nam vychadza dievcatko 😀

pusinqa
14. apr 2010

katka a u belanského nečakáš dlho? ešte stále má tie stredy pre tehu či už nie? ja som tam išla zrušiť kvôli tomu nervy niekedy som tam kysla aj pol dňa

bamb27
14. apr 2010

ale lenoook, ved ti vravim ze ty budes vynimka co potvrdzuje pravidlo, cize to nevyjde a bude baba... to ja som dost dobra jezibaba na taketo somariny 😉 (ak mi to nevyjde tak nieze mi to potom v oktobri pripomenies)

renatka9
14. apr 2010

bamb.. veď naše krsniatka sa majú hrozne u maminy. brat je s ňou už dva roky rozvedený a tiež si detičky nechávajú u našich peniaze aj hračky, lebo tam by zle dopadli... strašné.. je mi ich ľúto... malý Jožinko vždy strašne narieka, keď sa musí vrátiť domom k mame. majú to ťažké deťúrence...

manee
14. apr 2010

nejdem vas citat, ale ako tak hadam, riesite cinsky kalendar?

renatka9
14. apr 2010

bamb.... aj ja chcem byť vínimka, čo potvrdhuje pravidlo... lebo mne všade vychádza chlapec, ale asi by som sa radšej potešila dievčatku... ale keď tak nad tým rozmýšlam, tak aj chlapec by bol v pohode.. aaaale hlavne nech je to zdravučké.. náš anjelik 😎

pusinqa
14. apr 2010

júj ja som hladná, a ešte jednu hoďku odučiť, oklamem cez prestávku hádam pohárom vody a musli tyčinkou
krivka ja tiež zatiaľ len +2 kg, takže myslím že to malé má takú dobrú spotrebu keď si furt pýta 😀

bamb27
14. apr 2010

no renatka, ani nevrav presne to poznam,,,, inak ten moj synovec ma uz 13 rokov, cize puberta.. a samozrejme ignoracia vlastnych rodicov, ale ked bol mensi, tak to boli tiez strasne revy ked mal ist domov od nasich a ona ho samozrejme za to vzdy riadne vyhresila.. ☹

bamb27
14. apr 2010

renatka, na teba som este vnuknutia nemala.. ale ked budem citit tvoju auru, tak dam vediet vysledok 😅 😉 😀 ..dohodnute?

bamb27
14. apr 2010

manee.. v skratke: dneska riesime: nanic pocasie, tehotenske urevane nalady, rozne zarucene vypocty na pohlavie dietata 😉

andys11
14. apr 2010

jeeej bamb, ty si taka senzibilka? 🙂 ked budes mat vnuknutie aj na mna, rada si ho vypocujem 😉

fiorea
14. apr 2010

Ahojte!
ja dnes len strucnu poznamku, lebo vcera som napriek planu "konikovala" cely den a teraz veru mam v robote co dohanat 😒
bavite sa o pohlavi, tak taka pikoska, ale vedecky podlozena: chromozom Y je ovela mensi ako chr. X, takze ak dieta dostane do vybavy X od mamy aj od otca, je to vyrovnane, ale ak od otca Y a od mamy X, cize to bude chlapcek, od otca dostane ovela menej genetickej info, co znamena, ze chlapci su viac na mamu 🙂 nemusi to byt ocividne, lebo nie vsetky geny sa prejavia, niekedy tie matkine mozu byt prave potlacene, ale v skutocnosti ten novy cloviecik obsahuje ovela viac z matky ako z otca. zaujimave, co poviete 🙂 minule ked sa sestra ucila na prijimacky na psychologiu, to bolo v skriptach, tak to hadam nebude ziadny blud 🙂

lenok
14. apr 2010

Juuj, Reni, normalne slzicky do oci sa mi vtisli... chudatko... kolko ma drobec rockov? Tipujem tak 4-5? ☹

Bamb, neboj sa, budes to mat nalozene, hned... 😀 😀 😀 😉

Manee... odhadujeme si pohlavia drobcov... Bamb tu caruje.. daj si aj ty... 😉 😀

nanulik
14. apr 2010

ahojte 🙂 tak už som späť, práve papám parížsky šalát 🙂 mnam.
zastavila som sa aj v tej drogérke a kukla nejaký tan olej proti striám. mali tam aj ten Hipp origoš pre tehule. stál do 8 € a ešte som pozerala ten johnoson čo lenok spomínala, vonal ozaj krásne ale ten kúpim inokedy. No a nakoniec som našla Babylove Mama, olej pre tehotné za 3€ tak som kúpila ten. predavačka hovorila že to majú nové tak uvidíme aké budú výsledky.

v tom kalendári sa pozerá vek matky počas otehotnenia alebo počas pôrodu?

maculienka123
14. apr 2010

nanu ,mam ten babylove a je super 🙂