Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ja som dostala od kamošky ešte trošku z krému Elasti-Q a ona vravela, že ten jej uplne pomohol, nemá ani jednu trhlinku na bruchu 😉
bamb... tak sa rýchlo vcíť a tipuj 🙂
lenok... malý Jožko má 4 roky a Rebeka bude mať v nedeľu 2 rôčky... a také sú to zlaté šikovné deťúrence a takto doplácajú na svojich rodičov...
no dobre dobre lebo som videla jeden kalendár tiež čínsky a tam sa pozeral vek pri narodení 😒
no vidíš lenok, to je čo? heč my máme a vy nie 😀
vcitujem sa vcitujem, ale niekde sa mi to zaseklo a domotalo... tak ked sa mi rozmota.. ucinim dalsie pokusy o vestenie 😉 😀 😀
nanu, babylove mama mam aj ja ale krem, a smrdi mi, a tusim som sa z neho aj vyhadzala.. aspon som to teda na neho hodila, lebo predytm ani potom som nebola vyhadzana..
Pusinqa stále má tie srtedy, len ja musím byť vždy vo stredu v IRL, Ja chodím v pondelok. Musíš sa íst ráno zapísať. Tie čo sú mimo HC to majú miminum na pol dňa. To by si mali brať príklad z Irl. Sa tu objednáva aj normálnemu dokymu. Prídeš čakáš možno 10min a ideš dnu. Aj krv ti tu zoberú hocikedy, takže žiadne na lačno. Len ja tu doktorom neverím, lebo tu sú sami šamani. Všetko samá elita india, pakistan.... . Viem o čom hovorím, robila som v nemocnici.
pozerala som aj ten krém ale kúpila som olej uvidíme aký bude,
idem variť obedík a večer prídem kuknuť čo ste popísali. cmuk a papik
caute, caute! Nam vychadza podla toho Cinana chlapec a podla 7rocnej krvi 🙂 (pekny nazov) dievca, takze uvidiiime 😉 A bamb, ak budes mat nejake znamenie aj o nas, tak daj vediet 😝
teraz som inak mala vnuknutie ako svet.. ze vsetkym babam co vychadza podla jedneho dievca a podla druheho chapec, budu mat so stopercentnou istotou chlapca alebo dievca 😉 ...haha, no tyka sa to aj mna.. teda tak z casti, esteze nie je viac pohlavi 😀
nanu aj ja mám ten olej od babylove a je super.
Nám podľa kalendára vychádza chlapec, podľa krvi chlapec. Aj mama a aj svokra keď na mňa pozreli povedali, že chlapec.
Len mm by chcel radšej babu.
bambulky, ja som sa akurát prihlásila pani Jahnátkovej na prípravu na pôrod. a hneď ma zaradila do kurzu, takže idem už 20.04. o 11:00, tak sa tešákujem... len neviem ako to mám povedať mojej vedúcej, že tam budem chodiť.... nemáte nejaké návrhy?
inak ona mi bude normálne dávať priepustky, lebo to je v rámci zdravotnej starostlivosti o tehotné... len neviem ako to vybafnúť v práci??? 😒
katka tak presne pre toto som ja od neho odišla, ten systém je nemožný. teraz ma objednajú zadara na hodinu, síce ma nikdy nevezmú presne, ale vždy čakám tak do pol hoďky, teda len tento pondelok až hoďku lebo doktorko meškal, a to je teda úplne o inom ako niekde kysnúť pol dňa. tu ma vždy tak fajn objedná že stíham aj pre malú zo škôlky no super
renatka tazko radit ja mam z takychto veci vzdy problem...aj ked mam povedat ze chcem jeden den dovolenky uz ma boli brucho, lebo sme sukromna firma a tu by boli najradsej keby sme si nebrali volno vobec. A aj ja som chcela chodit neskor do MC na predporodnu pripravu ale nemam sancu stihat z roboty tak sa toho asi budem musiet vzdat lebo pytat sa kazdy tyzden o 2 hodny skor to asi nie...ale mozno u vas je iny pristup skus to povedat nejak ze su to nejake vysetrenia alebo nieco take ze to proste musis absolvovat inak sa neda
Reni, a mozu tam aj rizikovky, nevies? Ja som na nou tiez uvazovala, lebo to mam 3 min. od domu... den by bol pre mna zmyselnejsi, ako teraz... 😉 Kolko sa plati?
renatka a ako casto tam budes chodit? a kolko to trva?
bamb - no to je jedine stastie, ze su len dve moznosti 😀
Ja som si kupila Nivea olejcek, je celkom v pohode, len sa blbo vylieva z tej flasticky, lebo ma taky ten uzaver, aby ked sa prehodi sa nevylial, a tak ked si nalievam, tak bud len kvapka alebo stlacim a vystrekne... tak uz mame aj postel trochu vymastenu 😀 Chcela som ten Johnson, cos te tu spominali, ale na ziadnom nebola levandula napisana.. mali tam taky pre dobry spanok alebo co, taky do fialova a ten vonal dobre. A vlastne ani neviem, preco som tu niveu zobrala 🙂 Ked sa minie, kupim iny.
renatka nezabudni nám tu potom hádzať rozumy čo ste preberali nech sme aj poučené 😎
Magdi - ten stres hoc z poldna dovolenky poznam... tiez sukromna firmicka malinka. Ale uz sa nemienim klepat zo sefa! Buduci stvrtok mam poradnu a zvazujem, ci ist rano a prist az po pol dni, alebo ist poobede a uz sa nevratit. Nech si sef drzkuje kolko chce, vsak doktor mi tam cas nepise, tak jednoducho budem mat pol dna "péčko". Viac sa mi paci to volne poobedie, no uvidime, este budem musiet aj sestricke zavolat, ze dokedy tam su, aby som zasa stihla.
Andrea... sak ano, ten pre dobry spanok... fialkovy uzaver.. levandula je na dobry spanok..hhmmm... tak asi z neho tak dobre spim a prespim celu noc 😀 Reni, totok by si si mala kupit... ☹ 😀 ani hlad ta nezobudi 😀
leni, vsak vonal super, ale fakt neviem preco som si kupila tu Niveu bez vone 😝 jaaaj, ze na nej bolo napisane, ze aj starostlivost o pokozku mamiciek. A na tych Johnsonoch to nepisu 🙂
čaute,
tak som z poradne späť a poobede môžem ísť znova 😀 termín som mala včera a nie dnes, nejako som to doplietla, mohla som sa zviesť s vami všetkými v ten istý deň.... 😝
ja používam ten elastic-q je super, mám aj olej babylove, ale ako tu píšete, aj mne smrdí a je mi z neho na 😝
jej mne podľa tej čínskej tabulky vychádza dievčatko....a kde nájdem podľa krvi?
Ikon, ty si ako jaaaa 😀 ja som tiez mala ist minuly tyzden do poradne vo stvrtok a dodrbila som sa tam v piatok, doktor mal toho vela, letel do UK, somral ako najaty... ale potom, ked pomeral drobca, bol spokojny a ukludnil sa 😉 sak mne su vsetky dni rovnake, tak som si uz aj pripomienky dala do mobilu, lebo som ako debo 😀 😝
Andrea, ved ten olejcek je babatkovsky, ale mne robi dobre, pokozku mam strasne jemnucku po ńom, ako zamat a naderne to vonia, tak mi je jedno... 😉 ci pre mamu, ci pre babo, ne? 😀
lenok... ja myslím, že by si aj mohla, lebo tento kurz je vraj taký, že najprv sa tam preberú nejaké cvičenia, na fit lopte a tak, tie by si potom mala doma robiť a potom hlavne také dýchacie cvičenia a podobne... tak mi to aspoň sesternica vykreslila. vraj je to pre prvorodičku supiš. vraj potom mala úplne lepšiu komunikáciu medzi ňou a sestričkou pri pôrode, lepšie rozumela tomu čo od nej chcú.... ale veď skús jej zavolať. ona sa ťa opýta na termín a povedz jej, že si rizikovka a ona ti už povie. mňa zaradila podľa termínu do tohto kurzu, ktorý zrovna začína.
jasné, budem vás informovať, ešte ale vôbec neviem ako to bude prebiehať. zatiaľ mi tetula povedala iba, že kedy mám prvý krát prísť a že si mám so sebou zobrať ponožky, tepláky a tričko.. podrobnosti nám asi povie potom. ale vraj sa chodí raz za dva týždne tak na hodinku na dve a stojí to okolo 5000 Sk, ale vraj poistenci VšZP to majú úplne zadarmo.. no veď uvidím v utorok a hneď dám vedieť... teda až ma vedúca pustí. som jej to napísala cez skype, keďže komunikujeme aj takto a opýtala som sa jej, či s tým bude problém a zatiaľ neodpísala ☹ inak na to mi budú dávať normálne priepustky, tak som zvedavá, čo mi na to napíše.
lenok - mas pravdu s tymi olejcekmi, asi je to jedno. Len niektore veci asi obsahuju viac nejakeho elastanu alebo coho, aby to tej kozi fakt pomohlo, nielen aby bola mastna, ci? neviem, ale vsak olej ako olej.
reni - raz za dva tyzdne na dve hodinky jej nemoze nic vadit! To uz by bola aka... a este ked budes mat priepustku... mame na to narok!!!
ikon, podla krvi musis vytiahnut kalkulacku a ratat, tam je aj navod.. ja viem ze je imbecilne napisany, ale inak to neviem 😉 , alebo daj kolko rokov as ty a muz sploditel a ja ti vyratam 😉
lenok, ja mam ten olejik zelenu verziu, neviem aky je to druh asi aloeverovy... ale tiez voni hezky 😅
aha, co som kvoli bamb cez obednu pauzu nasla: http://www.pohlaviditete.cz/wp-content/uploads/...
medzi mnou a muzom je presne 7 rokov, tak som nevedela, ako to ratat.
podla tej tab. bude dievcatko. to by som bola veeelmi rada 🙂
skuste mrknut, je to sranda 🙂
ahojteeee...tak, ja som už po obedíku, som sa napráskala, ale verím tomu, že ked o 3tej prídem domov, tak budem zase hladná 😀
fiorea...noo teraz si ma s tou tabuľkou vyviedla z miery...podľa toho mi vychádza chlapček
Bamb, hej, su 3 a vsetky tri mi chutia... aj aloeverovy aj kamilcekovy 😉
alebo este toto: http://mimino.kvalitne.cz/index.php?file=uvodni...
ked som uz vo svungu 😀

nanu... tak v ZM maju Hipp a v NR nie? 😲 to uz co je!!! 😀 😝
A kedze je to kalendar pocatia.... co myslis? 😉 😉 😉