Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
tak to mas supis, i ked, dla mna to trosku skodi... vsak ako rtg, nie? Ale urcite to nie je nebezpecne, inak by to nerobili 🙂
dr. ma ubezpečila že to nemôže ublížiť...inak, ja to využijem teraz kým necítim pohyby bába potom už budem vedieť že je tam a mám doma i stetoskop pre tehu ale ten sa dá používať až neskôr 😉
Cafte, hlasom sa z balogu. 😀
ja teraz pôjdem až v 16 ty a chce mivrobit všetko, teda aj krv, aj sono, poradni. Sa celkom už teším, hoci som bola vlastne len tento tyzden
Caute babulky,
konecne som dočítala, som si pri tom dve hodky posedela. Ja si užívam PN-ku, dnes ma bola pozrieť sesternica takže o zábavu som mala postarané. Dodala mi parádne chlapčenské meno ktoré sa mi veľmi páči - Matias, ale podľa nás budeme mať dievča... Tak som jej nakázala nech dodá ešte dievčenské lebo tie v zásobe hne´d nemala 🙂
Renatka ja to mám v robote podobne, aj ked niektoré kolegyne sú super, ale zrovna tie kolegyne čo boli aj ,,kamarátky" ma teda absolutne nepodržali a tiež teraz rada ked ich nevidím.
Ale čím dlhšie som tehotná tým viac sú mi všetci ukradnutí a beriem všetko jedným uchom dnu, druhým von. Dnes ma zase malé šimorilo - neni nad ten pocit, takže sa budem snažiť si vždy na to spomenúť keď prídem do kontaktu s nejakým blbcom alebo blbkyňou a nech mi vylezú na hrb
stojdulka gratulujem a tesim sa s tebou 😉 My ideme 14.5.2010 uz sa nevieme dockat na dalsi usg 😀 vcera sa nam otocila a spinkala 😉 Aj moj ma usg v ambulancii a tiez sa spyta ci chcem vidiet malu ale on uz vie ze ano tak ta otazka je zbytocna 😀
mna to stoji 3€ ale ved za tie krasne obrazky malinkej 🙂 😉
bay kde ste??? 😉
ahojte, od rána som tu nebola a mám dohnať 7 strán 😝 preboha kroťte sa 😀 ale užívali sme si ešte posledné chvíľky s tatkom. a už sme zase sami 😒 večer keď malý zaspí vás dočítam hádam 😉
inak ja som už druhý deň necítila žiadne šteklenie ani štuchanec 😒 akurát keď bol tatko doma, potvorka malá sa skrývala, ale dúfam že to vynahradí 😉
amadora veru pisu ako na pase 😀 😉
no u nás to šteklenie tiež nie je na dennom poriadku, cítila som dnes a pred tým asi pred týždňom, takže tak raz za týžden sa zatiaľ malé ozýva 😉
Peti, ja to simranie citim... aj dnes okolo obeda, ked som sa napraskala 😀
pockame si na vecer, co da male.... jedna kamoska mi povedala, ze to bude maly futbalista, druha mi povedala, ze tanecnica 😀 takze si vyber 😉
Dosrala som strasnu chut na rajcinovu polievocku... idem hadam uvarit, zajtra budem mat fraj... 😉
Pardoooon... ze dostala... 😀 ehm.. trosku mi uslo 😀 😉
Aj tu no neviem je to skvely kocik ale poradte "nevysi tam"? 😅
askorka podľa mňa sa zdá trošku tesný aj na šírku
stojdulka blahoželáme k úspešnej kontrole
petra ako to zvládaš na tej pn?
pusiqa ale zase sa znesti do vytahu ja musim hlavne na to pozerat 😉 😅 Neviem poznate nejaky ktory sa zmesti do vytahu? 😉
Lenok ten preklep bol fakt dobrýýýý 😀 si ma fakt rozveselila, asponže to lebo som sa pred hodinou tak strašne vytočila a nevedela sa ukludniť, ažž teraz 🙂
pusinqa na pn dobre, lebo ja som iba od včera a asi iba do piatku, takže je to pre mňa príjemný oddych od všetkého a neni mi ani doma dlho. keby som bola dlhšie iba doma zavretá, by mi to asi vadilo, ale zase kebyže mám každý den aspon 2-3 hodiny vychádzky, tak možno ani nie
baby ja uz idem 🙂 prajem prijemny zvysok vecera!Idem uspat tych mojich anielikov 🙂 A ideme pozerat modre z neba 🙂 Ahojte zajtra tu bude asi az vecer alebo poobede ako vzdy 😉 🙂
petra ty uz si tusim v 5. mesiaci 🙂
stojdulka gratulujem aj ja k uspesnej poradni
askorka a ty sa pytas nas, co mas odchovane dve deturence? 😉 napr. ja sa v kocikoch zatial vobec nevyznam a ani neviem podla coho budem kupovat kedze je toho strasne vela. A tie foto co si pridala to je len sportova uprava a je z toho aj klasicky hlboky kocik ci ako? Som z toho debil, musim to dat potom na starost muzikovi
peta a vravela si ze sa uz nebudes rozculovat, tak co ta tak vytocilo? ☹
astorka...ved už máš superový kočík...ja že mam stokke a ešte čierny tak ani iné neobzerám... 😉
inak ked môžem poradiť celkovo quinny je fajt akurát na prestor obšírny ale malé v nom nemá až tak veľa miesta...videla som akurát ten model 3 v skutočnosti a nijako ma neoslovil... 😉
ja si asi vyberiem clipper 3 (ked už nemôžem mať stokke) 😀
magdalenocka neviem od kedy je piaty lebo minule som bola na tej anglickej stranke pregnancy week by week a tam majú 5. mesiac až od 19. týždňa, tak teraz neviem... ja ešte hovorím že som vo 4-tom
vytočil ma dnes pre zmenu môj milovaný partner, ale baby sa tu akurát dnes bavili aké sú citlivé a tak a mne tá precitlivelost asi v 3. mesiaci prešla a zostala som taká dosť kludná, ale dnes sa mi to nejako zase pomenilo 😖
stojdulka no paráádna
mňa lenok s tým preklepom tiež dobre pobavila 😀
peta a čo zdravotne? dá sa? mne tiež dnes kolegyna došla že asi na ňu lezie horúčka, že sú doma chorí, som sa hneď pratala kade ľahšie, ja našťastie keď nechcem v kabinete byť nemusím 😉
pusinqa hej, bolí ma hrdlo a celkovo som sa cítila tak na chorobu, tak som sa pre istotu dala vypísať. okrem toho ma nakazila asi kolegyna ktorá chodí už týžden chorá do roboty a berie antibiotiká tak som už s taká náchylná na chorobu nechcela tráviť ešte 8 hodín s nou zavretá v kancli.
Peti, som rada, ze som ta rozosmiala 😀 Netrap sa, micka... Ale budem asertivna, ja mam tiez dnes placlivy den. Place nebo, placem aj ja... Uz nech svieti slniecko, budeme mat slnieckovu naladu 😉
tak ja vám dám dobrú noc 🙂 ... zajtra bude zasa dlhý deň, treba sa dobre vyspať... 😉
peti hlavne že ti nie je horšie, v našom stave choroba je ozaj to posledné čo potrebujeme 😉
čím ťa drahý tak vytočil? mne celý deň chodí po rozume ako písala že jej neurobil pečivo, to fakt typickí chlapi a my sa kvôli nim ideme rozliať na kolomaž len aby boli ako vo vatičke, to aj môj kým dovarím, musím ho nahnať urobiť stôl a pripraviť nápoje a mladý pán vodičku len sebe, reku a mne čo? tak mi potom ale až do skončení obeda doniesol 1/2 pohára vody že tu máš, som neverila vlastným očiam 😖
Pusi... Hej, jedno pismenko a kde sme sa az dosTali? 😀

andrea moja dr. má usg v ordinácii, a vždy sa spýta či chcem pozrieť malé, okrem povinných usg (12,20,30,36) môžem vidieť drobca na každej poradni za 2ečka,,,čo neni nič strašné, kedže mi vždy dá i foto...a pýtala som sa či to neni nebezpečné pre malé tak že nie 🙂