Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
nezabudni potom hodiť foto, nech sa aj my potešíme, pospomíname, poobdivujeme
s tancovaním aj my sme mali čistú improvizáciu, no a čo?
hlavne si poriadne užite ten váš veľký deň 🙂
lenoook, super nazov, davam mu hlas...
stojdulka, urob si miesto v mraznicke a daj si slivky zamrazit na nejakej tacke .. tak aby boli jednotlivo, nie na sebe a ked zmrznu nahadz do sacka... budu sa ti lepsie oddelovat a nebudu zdeformovane...
Alenka, aj nas prvy manzelsky valcik bola cista improvizacia... a nechali nas dost dlho vytrapit sa, robili si z nas srandu... 😉 ale ked sme co-to popili... eeeej.. to sa dzemovalo do sameho rana 😀
ahojte 🙂 a co tak pouzit zavarane slivky alebo marhule? take nerobite? my bezne
inak vsetky pozdravujem, ale som tu len na sekundu, lebo sa chcem opytat, ci ste nahodou nepoculi o tom, ze tehotnej zistia helikobaktera. u nas v rodine to jednej mladej tehuli nasli a je z toho dost poplach ☹ byvalo jej velmi zle od zaludka, ale toto nikto necakal ☹
jasne.. foto pridam, ak mi ich adminovi nezrusia... 🙂 na fb budu iste nejake... 😉
OOO... Bamb... dakovala... 😉
ale dajme dalsie tipy... 🙂
lenok tak kľudne zakladaj na FB viva la october, nájdeme si
alenkam pošli teda do IP FB kontakt
oki... idem na to... 😉
fio, tusim mi znama hovorila, ze tiez jej to istili pocas tehotenstva..ale nic s tym nerobili az potom ked porodila... ja si myslim ze by to nemal byt problem, helicobacter je velmi bezny, nemusis o tom ani vediet ze ho mas... teda, nie som odbornik ale myslim si to 😕
lenok, nie iny tip... nechaj toto, potom budeme musiet vyberat a to sa nam nechce 😉
bamb dakujem..určite na jesen vyskúšam...inak na jesen budeme už jaké bruchaté 😀
fiorea...ja ovocie i zeleninu radšej mrazím, robila som i pokusy so zaváraním no ked som musela potom skysnuté vyhodiť tak radšej mrazím, tam sa nedá nič pokaziť 😉
lenok aj ja hlasujem za viva la october. supis je to
nemôžte ma niekto vystreliť od toho počítača, nech už konečne začnem niečo robiť???
fio myslím že nie je dôvod až na takú paniku, ja som ho mala a doliečovala keď som otehotnela s malou, už som mala našťastie po ATB, mala som len nejaké lieky na žalúdok, ale aj tam bolo napísané že v tehu nie, tak som bola z toho trochu v strese, neviem či sa to dá liečiť v tehu, lebo tak ide kombinácia ATB, ale nie je to žiadna tragédia, ja som ho mala už 2x a trochu viac stresu a môžeš ho mať späť, chce to len sledovanie ale zvykne sa to vrátiť, je tam akurát väčšia náchylnosť na vredy, rakovinu žalúdka, keď to HB robí problémy treba ho liečiť, ale zas veľa ľudí ho má a ani o tom netuší, preto zaviedli teraz jeho sledovanie tuším u pubertiakov
alenkam - my sme vlacik v pohode zvladali, ale na prvy tanec sme si dali Mam krasny sen od IMT a bolo pekneee, taky poloploužááák 😀
stojdulka - ano slivky vykvostkujem na polovicky, dobre vyumyvam a necham odkvapkat a nahadzem do sackov. Maliny a jahody mrazim v dozach a este mam aj cucoriedky a ribezle, pomalicky to vytahujem, su to take vitaminove bomby a kym bude nova uroda niecoho fajnoveho, tak si vystacime zo zasob. A je to zdravsie ako zavarane.
A tiez sa pridavam k "viva la oktober"
ked sa vrátim k tým guliam...od mojej babky mám taký typ že do vody v ktorej sa varia ona vždy naliala trochu rumu a vtedy sú oveľa chutnejšie 🙂
viva la oktober je super.. hlasujem za... 🙂 o chvilu od vas budem musiet prec.. to viete.. nechty a potom pre saty a mozno mi dojde, ze sa fakt vydavam... 🙂
my sme si vybrali od Bartosovej a Michala Davida To je nase vec... aj DJ dostal instrukcie, tak uvidime... 🙂
Peti, uz aj vstan od PC, sampiony po tebe kricia z kuchyne.. je im smutno... tak sup sup 😉 ..potom daj vediet aky bol obed
dakujem vam za rychle odpovede - budem tlmocit 🙂
viva la oktober si najdem na FB aj ja 🙂
a k tomu mrazenemu - nie je o com 🙂 kompot sa nechyta, ale ked mate taku velku chut na gule v zime, tak aj zavarane pomoze 😉 lepsie ako tie nechutne mimosezonne cerstve "umelace" zo zelovocu
alenkam - prajem kraaasnu svadbu 🙂
alenkam. to ti este nedojde... to az casom ked sa zacnes do telefonu predstavovat inak a hadzat vsade novy podpis... aj to len pooomalyyy 😉
No, babusky, volaco som stvorila, tak sup sem s pripomienkami, a hlavne, kto ste byt zastupca?
hlaste sa... 😉
Alenka, mne to nedochadzalo, ani ked som prisahala pred oltarom... 😉
lenok už je?
fio len pekne tlmoč, akurát že to vie urobiť nepríjemné bolesti a ešte v tehu nič moc, aj ja si myslím že sa to dá liečiť až po, ale samo osebe táto diagnóza nie je tragédia, treba upraviť stravu viac acidka, babány, ryže tie chránia žalúdok, prípadne probiotiká, menej citrusov, alkoholu a tak, nepríjemné je zistiť to tehu
baby vy čo ste v 15 a 16 tt, kedy idete na tripletesty?
ikon - ja som bola v piatok pred tyzdnom, to som bola 14+3
no idem od vás, sa neviem ako petra odtrhnúť, obed, domov, tam vás kuknem ale musím makať zajtra ťažká pracovná cesta, malá ide spať starkým a ja ráno cesta ďaleká, držte palce nech sa v autobuse plnom cudzích študentov nepoblinkám 😝
a mna objednala dr. na triple testy až v 18tt,,,bude to neskoro? snad vie čo robí? 😉
ja mam ist v pondelok, to budem cca 14+5
amadora, ja mám s tým strihaním nechtov už dosť dlho problém... aj s obliekaním ponožiek... už sa teším na leto bez ponožiek... len čo s tými dlhými nechtami??? 😨
poslušne hlásim že šampiony ošúpané a pridaná k viva la october. Lenok ty si strašná šikovnica a tá fotečka čo si tam dala, no nádhera, rozplývam sa.
ja som na triple testy (teda ak sú to tie z krvi na vrodené vady) bola minulý týžden v stredu a v pondelok som volala za výsledok. bola som vtedy 15+3 ked mi bral krv

bamb zo značkou ti neporadím pretože ja kupujem v pl a u nás ju nemajú...ale môžeš si kúpiť iba mrazené slivky a urobiť si z nich gule 😉
andrea...ked sa môžem opýtať, ako mrazíš tie slivky iba do igelitových vreciek? aj ja by som si na jesen zamrazila,,,kedže máme domáce slivky 🙂