icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

andreaerdna
15. apr 2010

peti, tie sampiony by som brala vsetkymi 10timi! Mnaaaaam 🙂 Super tip na sobotu!

bamb27
15. apr 2010

ja sa snazim mat paradajkovu polievocku rada uz rok a pol, ale stale prekonavam nejaky odpor z detstva ked zo mna vyletela vonka aj s pismenkovymi cestovinami 😀 ...ale momentalne ja straaane mozem kremove polievky.. cesnakovu, sparglovu, brokolickovu a taak

ucinila som dneska objav... vedeli ste ze existuje olivova indulona? ..som zneuzila kolegyninu, este nebola vobec otvorena tak som ju odblombovala, krasne vonia.. 😉

amadora
15. apr 2010

u nás sú dnes slivnkové gule (aspoň nejaké keď mm nie je doma 😀 ) 🙂

a aj mne napíšte mená na FB prosím 😉

inak kočky, už vám začína trochu prekážať bruško? lebo ja som si včera strihala nechty na nohách a teda som funela všelijako kým som sa cez to brucho dostala k nohám 😀 a holenie istých partií ani nehovorím, pomaly budem zase potrebovať na to zrkadlo ako v prvom tehu 😀

stojdulka
15. apr 2010

ahote všetci 😉
u nas je strašné počasie, a aj tak som musela ísť pracovne vonku...ale prežila som to, vidím že rozoberáte problémy v práci, ja som na tom bola pri prvej dcérke podobne, samé problémy v robote...ale bolo to i na niečo dobré, pretože som si vtedy povedala že po materskej sa už nevrátim a už ma nebude nikto buzerovať v robote...tak som začala podnikať, a chvalabohu moj život sa zmenil a teraz si už žijem podľa svojich predstáv... 😉

čo sa týka kamošiek tak bývam na dedine..."medzi starými babkami" ale v blízkom meste mám zopár kámošiek ktoré sú odkedy vedia že som tehu ešte pozornejšie, niekedy to až preháňajú 😀 ale som rada že ich mám

čo sa týka obedu tak dnes mi budeme mať hrachový prívarok....inak v poradni mi sestrička dala taký letáčik s potravinami a ich hodnotami vápnika ktoré obsahujú....a najviac strukoviny a mak ....takže hor sa na fazuľu a hrach 🙂 ....mak ja veľmi nemusím

pusinqa
15. apr 2010

bamb no tiež to máš veselé
aj ja som preto zatiaľ trochu rada v práci že je tu rušno, stále sa čosi deje, občas je aj sranda, doma budem zasa stále sama doma, a preto som vás tu aj našla nech mi nie je tak smutno ako pri malej 😉
ja sa zas na kamošky ktoré mi ostali na východe sťažovať nemôžem, keď som im písala o sone, jedna hneď volala, druhá písala na fb, tretia čaká tiež bábo tak sa so mnou teší, len keby boli tu ...
baby ja keď budem stíhať môžem vám tiež FB hodiť do IP len som tam teraz máličko

angika
15. apr 2010

mnaaam, tie samponony 😲 mnam hranolky a tatarska... si mi narobila chutky 😵
lenok aj ja Ti napisem do IP, len mozno az vecer, neviem, ci mi to tu v praci dovoli... za ten FB teda...
a ked Ty budes mat kontakt na vsetky tak ako sa my potom ostatne spojime? 🙂

bamb27
15. apr 2010

ama, ja som sa vcera tiez odchlpovala a len som sa tak krutila vo vani ze ako by mi bolo lepsie, pritom brusko mi este nejak nezavadzia... ale tlaci ma tam ked som moc pokrkvana... inak, ja neviem co to je ale tak chlpatiem ako nikdy predtym, sa mi zda ze ani ten moj trhaci strojcek to nejak nezvlada, neviem ako to idem riesit... 😀 😀

stojdulka... mne uz 3 dni beha po rozume fazulova polievka, a myslim ze aj take riadne velke fazule niekde doma mam 😉

lenok
15. apr 2010

Bamb... kremove polievocky mooozem aj jaa... 😉 a s rajcinovou si na tom ako aj moj mm... ten teda nemoze nic rajcinove, okrem kecupu... vymyselnik jeden 😉

Olivova indulona? Fiiiha, tak to teda ide s dobou 😀

Ama, hej, vcera som si to uvedomila, ze ja ho budem vlastne stale vlacit so sebou 😲 strihanie pazurikov na nozickach a holenie som si teda tiez stihla vychutnat... asi zasvatim mm do tajov zenskej krasy, ako sa to robi... 😉 😀

petra269
15. apr 2010

amadora mne zatial brucho nezavadzia, kedže ho mám mini, ale s tým fučaním mám skúsenosť. ja pri minimálnej námahe sa neviem dodýchať a vyzerám a cítim sa akoby som zabehla maratón. neviem čo to má byť...
posielam ti aj meno do IP

pusinqa
15. apr 2010

amadora ja sa keď nemusím už nezohýbam
v škôlke už neobúvam návleky nezvládam to, tak mm povedal nech sa na to vykašlem
a šnúru od zvlhčovača mi musí vešať hore na zásuvku nech sa nemusím zohnúť dole 😉
ty si holila so zrkadlom? ja som to na konci prvého tehu nechala na mm, ale furt mi lepilo 🙂 ale šak on zvládal aj tie masáže hrádze akurát že sme skončili s nástrihom tak či tak 😒

bamb27
15. apr 2010

lenok, ja ani kecup... jedine kde ho respektujem je cheeseburger 😀 😀 ..ale surove paradajky mozem jest ako jablka
...ja si nemozem dat muzovi holit si nohy... minule som sa zanedbala, nejak si to vsimol a potom sa mi smial 😀 😀 ...ze jeeej, opicka.. ze to on lubi.. a ja cervena ako paprika.. mojim cielom bolo udrzovat ho v domneni ze nechlpatiem 😀 😀

pusinqa
15. apr 2010

bamb my tiež obaja s mm rajčinovú nemusíme, nejaká vrodená antipatia, aj malá sa z nej v škôlke doblinkala 😝

monique02
15. apr 2010

ahojte,
ja len andys ze to sa uz zle cita, nieto este preziva, malinkemu to urcite nemohlo ublizit, drzime palce do poradne a nech to tam v tej praci este nejako zvladnes 😉 tiez posielame velke objatie, urcite to potrebujes

peti ja idem robit tie lasagne z lidlu, viaceri ich chvalili, tak ze ich vyskusame a mrkvickovu polievku 😉

lenok
15. apr 2010

Moni.. lasagne z Lidlu? Nedrazdi hada, lebo hned som na nakupe 😀

Bamb... tak tie tvoje vyberave chute nechapem 😀 ale, co mozem povedat, ze ani moj brat, tato a ani mm ziju len na kecupe, v inom stave paradajky ani citit 😲

stojdulka
15. apr 2010

ja ked si môžem vybrať tak ako prílohu k jedlu radšej tatarku ako kečup...no moje dievčatá keby mohli tak i k zemiakovej kaši by jedli kečup... 😉

rosannar
15. apr 2010

vidím, že sa bavíte o paradajkovej polievke a o pradajkách...no ja som taký zvlástny typ...paradajky neznášam, pradajkovú polievku milujem, a kečup tiež lubim 😀

alenkam.
15. apr 2010

ahojte babeny a juko...
andys.. nic si z takych ludi nerob.. moja sefova mi do oci rozprava len same krasne veci a potom ma za chrbtom ohovara a ja nechapem, preco na mna ostatni zazeraju.... co uz.. tiez si hovorim, ze to tam nejako doklepem...
joooj, taka paradajkova polievka.. dala by osm si povedat.... 🙂
ozaj, nezalozime si vlasnu skupinu aj na FB? 😀

andreaerdna
15. apr 2010

amadora - tak strukoviny robievam, ale mak... i ked ho mam velmi velmi rada... nemam mlyncek 😀, ale slivkove gule sypane makom.... tak to bude v sobotu :D a tie sampiony od peti budu v nedelu a vybavene 😀 😀 😀

stojdulka
15. apr 2010

kočky neviem ako u vás no u nás je taká kosa...normálne som si zapálila v krbe aby sa trošku zohriať 😀

bamb27
15. apr 2010

alenkam. fajn napad s tou skupinou, ale nech je uzamknuta... 😉 ..ale vymyslime si nejaky sofistikovany nazov 😉

bamb27
15. apr 2010

andrea, ama... nedrazdite ma tu so slivkovymi gulami lebo uz mam na ne chut asi 3 tyzdne, ale take kupovane zmrazene nie je ono a slivky este nikde nemaju ...ci? 😅

andreaerdna
15. apr 2010

bamb... ja som v jeseni namrazila vykvostkovane 😉 Povodne som v sobotu mala robit slivkovy kolac, ale gule su gule. A mozno spravim aj kolac, vsak tolko ich hadam este mam

petra269
15. apr 2010

jo jo, založme si skupinu!
stojdulka aj u nas je strašná zima, neni si v tom sama, ja sa tu babušim v župane

chystám už asi pol hodku od vás odísť a ísť ošúpať tie šampiony ale furt ne a ne

a dnes som sa odhodlala že idem žehliť som si do obyvky nazvlakala krásnu kôpku, ktorá sa na mna už usmieva z kresla

andreaerdna
15. apr 2010

a sulance s makoooom 😝

stojdulka
15. apr 2010

bamb...ked ti môžem poradiť tak slivky už majú ale nekupuj si, ja som minule kúpila a chutili ako piesok...blééé, to už si radšej kúp mrazené 😀

andreaerdna
15. apr 2010

bamb a gule sa robievaju aj jahodove, a tie bud cerstve alebo mrazene tiez. Tie cerstve som minule chcela kupit, ale nevonalil mi moc jahodovo, tak skor mrazene.

bamb27
15. apr 2010

stojdulka, dik za radu, a nejaky konkretny druh mrazenych, co sa chutovo aspon podobaju na poctive slivkove gule neviete? ..lebo ja som si minule kupila ze marhulove, ale som sa obabrala... marhula tam nebola len nejaka makka marholova hmota 😒

pusinqa
15. apr 2010

bamb tak sa pusti do vymýšľania názvu 😉
alenkam to sem ešte stíhaš nakúkať? ako s prípravami?

lenok
15. apr 2010

Baby, tak ma napadla skupina ze "Viva la October" 😉

alenkam.
15. apr 2010

no jasneeee... momentalne sa s drahym motame po dome v svadobnych topankach, trebujeme, nech vydrzime... 😀
mali sme snahu aj nejaky valcik sa naucit, marna snaha, tak sme to nechali tak, ze nejako zaimprovizujeme... 😉
frmol az zajtra... kolaciky, vyluzky a pod... 😉