icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

andreaerdna
15. apr 2010

tak som sa zamyslela, ze my nemame doma baterku 😀 u nas, ked nejde elektrika, tak sme na svieckach 🙂 Ale uz dlhsie sa chystame kupit baterku, lebo niekedy ju jednoducho treba.

bamb27
15. apr 2010

baby to mate ako trening na rozmyslanie... za chvilu zistime ktora sme ktora ;)

lenok, sak sviecku si si mala zapalit.. ty ale vooobec nie si romantik 😅

andreaerdna
15. apr 2010

baby, mate niektora tieto tehotneske pasy? http://www.bublinka.sk/myweb5/Tehotenska_moda/t... viem, ze su aj s obrazkami, ale mna zaujimaju tieto... mali by byt z dvoch vrstiev latky. ze ake su, chceme si ich s kamoskou objednat, len ci to nie je nejaky suvix? co poviete?

silvika
15. apr 2010

no bamb nechaj tak, ja som rada ked viem kde veci odlozim, nieto hore dolu co ste ktora ty obzvlast

bamb27
15. apr 2010

ros, lenok ...viete ze ste sa obe svadbili v rovnaky den? ..som vam to prave zistila 😉

silvika
15. apr 2010

ja mam z mathecare taky biely a cierny velice podobny, ale este som neskusala ci to k niecomu bude

lenok
15. apr 2010

Bamb.. heeej... tak to som teda nevedeu 😀
parada... 😉 😀

manee
15. apr 2010

co sa tyka vlasov, mne sa vyrazne zlepsila kvalita, aspon volake plus to tehu ma. Teda okrem toho tvorceka v brusku, pravdaze

bamb27
15. apr 2010

andrea... nemam ale chcem, tak dajte niekto referencie... kazdopadne tieto su najlacnejsie.. inde som nasla za 12-16 € a to sa mi zda moc 😉

rosannar
15. apr 2010

bamb...a to si ako zistila?

bamb27
15. apr 2010

manee... aj mne sa zlepsila kvalita vlasov, hlavne tych co mi rastu na nohach.. tak by som privitala opacny efekt 😀

amadora
15. apr 2010

no mne vlasy v tehu hrozne padajú, všade sú a človek to nejde dovysávať potom 🙄

kokso, muž mi písal sms že stojí na odpočívadle a rehoce sa, že tam nabehli "pracovníčky" a turci čo tam stáli sa išli o nich potrhať, že sa len tak kývajú autá doradu 😝 😀

bamb27
15. apr 2010

ros, obe ste to na seba prezradili na FB predsa 😉

bamb27
15. apr 2010

ama, dik.. objasnila si mi zahadu.. vzdy rozmyslam kto sa na tie "pracovnice" ulakomi, bolo mi jasne ze nic normalne to nemoze byt

amadora
15. apr 2010

bamb 😀

rosannar
15. apr 2010

bamb..nooo potom som to našla.... 😀

lenok
15. apr 2010

Andrea, Bamb... no... to by bolo sice pekne pri sviecke.. davno som nic neokvapkala voskom 😀
len, keby som este tu sviecku mala / ale dake od vianoc by som nasla... a este taka malickosti mi chyba, ze zapalovac alebo zapalky... 😀 lebo mi sporak mame s iskrickou, takze asi len tak... ale kym by som to nasteluvala po tej tme... no... nestem videt ten proces 😀

Inak, ja som nezbadala ziadny rozdiel ani v pokozke, vlasoch ani nechtoch... len ze sa mi sem.tam jebacisko podkozny ako svet urobi v strede lica 😀 😝

bamb27
15. apr 2010

moje vyrasky mali super priebeh.. celo, brada, lica, dekolt, plecia ..teraz su na chrbate... takzeee... dalsia stanica... zeby zadok? 😀 😀 ..ale potom by uz mohli prebehnut na nejaku inu osobu

lenok, ako mozes nemat doma sviecku.. ts, ts, ts ...no fakt nie si romanťik 😉

magdalenocka
15. apr 2010

to mne sa teda dost zhorisla plet, vyzeram horsie ako pubertak...a farba na vlasy, ktoru vzdy pouzivam mi vobec nechytila, tak som taka seredka betty ☹

lenok
15. apr 2010

Bamb... sak maaaam... z adventneho venca 😝 😀

amadora
15. apr 2010

bamb len aby nie predok 😀

amadora
15. apr 2010

no idem ja trochu dospať noc, nepíšte veľa nech nemusím veľa doháňať 😀

bamb27
15. apr 2010

ama, nieeeeeeee 😀 😀 , to by bola cista katastrofa, to by som snad ani do roboty radsej nesla 😀 😀

lenok, naaaa.. tak este to s tebou nie je celkom stratene 😉

lenok
15. apr 2010

ozaj, bambule, vcera po sprche ma strasne boleli bradavky... volade som citala, ze ked si ich mastime, mame vynechat bradavky samotne... ale mam ich uplne cervene, akoby zapalene.. co s nimi?

stojdulka
15. apr 2010

sa hovorí že pri babe žena opeknie a naopak že chlapci berú krásu... 🙂

jankaa15
15. apr 2010

bamb este k tej cervenej stuzke tak to mas pravdu, dnes tolko zavistlivych ludi je okolo nas 😒
ja som bola minule v restike ze na kludnu veceru noooo kazdy tam po mne čumel a len sa obzerali vobec som nevedela aky mozu mat dovod,,,,asi moje napapane brusko? dosla som domov a tak strasne zle mi ostalo nic nepomahalo,,,,a chlapa mam z vychodu tam sa to vola zoči ci tak nejako,,,,proste ze ta niekto uriekol,,,,som mala taky cudny pocit aby boli moji drobci ok,,,tak mi urobili taky ceremonial: do pohara s vodou musis dat 5 ohoretych zapaliek,zamiesat a ked ostanu hore tak ta niekto uriekol,,,musis to vyliat niekam do rohu napr.aj do rohu vane a dat pod stol,,,,a verte ci nie naozaj mi to pomohlo,,,som tomu nechcela verit ale stalo sa,,,,

teraz k tym hormonalnym zmenam: plet same cuda po tvari, vsetko ma svrbi na ruke som si to tak rozskrabala ze to vyzera ako ekzem, vlasy sa rychlo mastia, len nechty mi pekne rychlo rastu tak aspon paprcky su pekne 😠
farbila som si vlasy: cierna farba- pekne ide dole s kazdy umytim vlaskov

lenok
15. apr 2010

Stojdulka, ja to poznam naopak, ze dievcatko berie mame krasu... 😲
ALe nejak tomu neverim 😉

magdalenocka
15. apr 2010

lenok ja som zase citala ze pri masteni ich treba natierat a kruzit nimi aby boli pripravene na kojenie 🙂

lenok
15. apr 2010

Megi, tak ja uz teda nevieem... 😒

silvika
15. apr 2010

stojdulka aj ja to poznam naopak., zena co caka dievca strati a pri chlapcekovi opeknie, ale niektorym zenam jednoducho tehotenstvo prospieva