icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

renatka9
15. apr 2010

no baby, ja sa zase čudujem, že ako budeme v lete nosiť nejaké tehu trištvrťáky. teraz mi je v tehu rifličkách s tým vysokým pásom supiš, ale čo v lete? šak sa roztopím a drobček sa bude vo mne saunovať 😝

renatka9
15. apr 2010

inak aký je ten svet malý....

že pusinqa? alebo katka104? sa tu smejem, že ako sme sa tu niektoré našli 😀

lenok
15. apr 2010

Renik,... saticky... krasne som uz aj teraz videla v NY... 😉

bamb27
15. apr 2010

renatka.... nejake satocky nahodime a ide sa 😉 pripadne dlhsie triceno a tenucke leginky.. uz som to takto prespekulovala

lienockaa
15. apr 2010

teda vy ste tu toho popisali..🙂

k svadobnemu tancu-my sme s muzom tancovali svadobny valcik uplne po prvykrat v zivote, dovtedy sme spolu nikdy neboli na ziadnej akcii, kde by sa tancovalo, takze to bola nasa spolocna premiera a celkom sa dalo.. 😉

s holenim..no muz mi pomahal pred porodom, uz som toho vela nevidela..ale teda ked to naozaj prislo, som nebola prave cerstvo oholena, nejako druhy den, alebo tak, no kedze som hned od zaciatku kontrakcii krvacala, tak sa bal a ja som si nevidela, tak som isla bez cerstveho oholenia..mrzelo ma to, ale co sa dalo robit..v nemocke ma ale uz nepreholili..teraz dufam, ze sa mi podari byt cerstvo oholena.. 😉

renatka9
15. apr 2010

bamb, lenok... veru šatičky to istia. lenok a ty aké šatičky si videla? v mlynoch?

mobilo
15. apr 2010

ahojte vy ste zase popísali ja nemám šancu s vami 😝
ja som sa holila do posledku sama a v pohode a to som mala brušisko a brušisko..ja som vlastne celé tehotenstvo až dokonca prežila akoby som ani tehotná nebola..stále sme chodili von na túry s manželom som sa vozila, keď chodil po Slovensku ešte aj v deň porodu som s ním bola v Lipt. Mikuláši- ale to mi už všetko jedno nebolo 😅

petra269
15. apr 2010

človek si na hodinku zdriemne, dá obed variť a vy tu zatial popíšete... strašné s vami!

ja som bola vždy taká že som sa vedela veľmi oduševnene ,,pobiť" za niekoho, ale pri sebe samej som s tým mala problém. tak teraz dúfam že tým tehotenstvom to obrátim už aj na seba, keďže bábo je a bude už moja súčasť a zároveň iný človek. neviem či som to moc zamotane nenapísala ale šak vy už chápete čo myslím 🙂

vlasy ja v tehotenstve dobre ale tú pleť už radšej ani nekomentujem. ja som nebola moc vyhádzaná ani v puberte a to čo mám teraz na chsichte som ešte v živote nevidela

pusinqa
15. apr 2010

renatka ja tiež už mám zo 2 šatičiek, zo 3 tričiek, plánujem legíny a mám zajednané aj 3/4 tehu riflíky ale s takým nižším pásom nie cez celé brucho, prinajhoršom to nejako pozahýnam alebo krajčírsky podomácky upravím na leto, možno nejakú riflovú sukienku
ja už aj teraz môžem len tehu rifle pod bruško, neznášam keď mám na ňom momentálne čosi obtiahnuté, ostáva mi potom zle, takže aj blúzky momentálne voľné

lenok
15. apr 2010

hej, reni, v mlynoch... take volanikove, rozsirene do Acka, sice na ramienka, ale k zabkam super...
aj v Gate mali nejake riflovinkove, ale sa to bojim teraz kupovat, ked neviem, ake rozmery budem mat o 2 mesiace... 😲
uz teraz mam na sebe + 5 kg.. 😉

andreaerdna
15. apr 2010

Babyyyy, ved kazdy den nebudu hicaky a po veceroch si myslim, ze ocenime aj nohavice s pasom, vsak grilovacky budu aj do polnoci 😀 😀 😀
Stojdulka a teda aj ostatne, ja si myslim, ze ten pas nei je na to, aby hrial, vsak to je tenke, ale dla mna je to na to, aby sme mohli nosit tie nohavice bez vysokych pasov a klasicke tricka, co mame teraz doma a aby nam netrcalo brusko alebo krize. ci sa mylim? 🙂

mobilo
15. apr 2010

aj ja som počula, že pri dievčatku žene berie bába krásu a pri chlapcovi je krásna žena 😀

bamb27
15. apr 2010

andrea tiez si myslim ze to ma mat presne ten isty ucel.. na zimu su pre tento ucel lepsie tehotenske tielka.. ale na leto asi jednoznacne tato drobna kamuflaz 😉

rosannar
15. apr 2010

baby, koľko ste už od začiatku tehu pribrali?

mobilo
15. apr 2010

inak ja som mala dvoje tehu nohavice pri synovi..jedny boli super a druhé úplne na prd..teda ako som si ich skúšala tak úplne perfiš obtiahnuté hore na bruchu pás a tak..no ale potom som so ich obliekla do práce a ten pás mi stále padal no na nervy a to som kupovala také značkové a boli aj dosť drahé 😖
tak som teraz rada nejaké nohavice na gumičku kúpim a je to

mobilo
15. apr 2010

ja som 3 kila zatiaľ pribrala 😠

rosannar
15. apr 2010

no ja som najprv schudla 3 a odvtedy pribrala 1,5 kila, čiže som v mínuse 1,5 kila 😅

pusinqa
15. apr 2010

no ja som aj na leto radšej za dlhšie tričko, veď ich je teraz dosť a aj nie moc drahých, mať staré klasické do pol pupka a na to pás sa mi zdá zvláštne a neviem či by ma ešte viac nezahrialo, radšej dlhé s "vetraním" zospodu 😀
ale neviem uvidím, tiež ho zatiaľ zvažujem, ale ešte ma ten pás nepresvedčil 😉

mobilo
15. apr 2010

pusinqa veď to a potom sa to tričko natiahne a po porode sa nedá nosiť..ja som si tak zničila zopár svetrov pri prvom tehu 🙄

mobilo
15. apr 2010

rosannar ja som rada, že priberam , lebo po synovi po porode mám mínus 10... 😉

fiorea
15. apr 2010

mne sa k mojmu pocudovaniu plet zlepsila, mala som predtym skor problematicku - stale cistit, kremikovat, vodickovat. ako mi zacalo byvat zle, tak som sa na to vybodla, lebo ma nic nebavilo. a zazrak - ziadna katastrofa sa neudiala, naopak, mam tvar cistejsiu ako predtym. a krasne mi spevneli nechty aj vlasy. prave rozmyslam, ze skusim novy strih a farbu, kym mam takuto lepsiu kvalitku 🙂 ale je sranda, ako sa to u kazdej inak prejavi...

no a k letnym satam - presne ani ja si netrufam odhadnut, ako dovtedy narastiem, aj ked by som si najradsej dopredu nakupila...

ja mam +4 kg, mozno 3,5 ako ktore rano 🙂 a to na rozdiel od teba lenok nie som nejaka tenucka ani som nebola, taka normalna postava, co od podvyzivy nezahynie 😀

lienockaa
15. apr 2010

jaj, ozaj, plet mi ostala nezmenena, ale vlasy su horsie..☹ pri prvom tehotenstve som mala krasne leskle a huste vlasy, teraz vyzeram ako zmoknute kura, riedke a kazdy den musim umyvat, lebo sa neda na to pozriet..no ked mi este toto po porode vypada, asi budem musiet parochnu kupit.. 😀 😀

ja mam +0,5kg..🙂 ale zodpoveda to presne ako pri prvom tehotenstve.. 😉

nutne ale potrebujem tehu gate, neda sa mi uz v rifilach byt, este tie jedny obrovske su mi dobre, no ale mame mat rodinnu oslavu 24.4 a to teda dost pochybujem, ze sa v ten den este do niecoho vpracem, vrsky dam, ale gate uz isto ziadne nie..nechcem nejake super slavnostne, ale take, aby som ich potom mohla dalej normalne nosit..budem musiet ist omrknut mlyny.. 🙂

pusinqa
15. apr 2010

ja som zvedavá s tými vlasmi, už teraz sa začínam modliť, pri malej pri kojení mi išli pár mesiacov dole celé chumáče, tak som pre to plakávala, som myslela že mi hádam všetky vypadnú a už nikdy nenarastú, aj som na to všeličo skúšala veľmi nezaberalo, potom to našťastie samé prestalo a teraz mi normálne odvtedy dorastajú, len dokedy?
vy čo ste kojili nemali ste tento problém?

rosannar
15. apr 2010

mobilo...no ja by som najradšej po porode bud schudla alebo zostala na pôvodnej váhe ale nechcem pribrať ☹

lienockaa
15. apr 2010

mobilo-no o svetroch s tebou musim suhlasit..vyzeraju o nicom, kedze neboli tehotenske a som ich natahovala na brusko, tak sa vytahali, nie su uz pekne..tehotensky som mala len jeden sveter, ten je este v pohode, len je to rolak, takze sa nebude dat do jesene vobec nosit..ja si chcem kupit nejaky, ale jeden, univerzalne kombinovatelnej farby.. 😉

lienockaa
15. apr 2010

pusinqa-ano, mala som tento problem.. ☹ hrozne mi vypadavali, ani kadernicka nevedela, co s tym, ako ma ostrihat, mala som tie dorastajuce kratke a vlastne dlhsie, no hruuuza..okolo 6 mesiacov mal maly, ked sa to upravilo..tak a teraz su riedke, no ked z toho vypadaju, bude to otras..😝

silvika
15. apr 2010

pus to padanie mali vsetky co som s nimi bola tehotna v rovnakom case, takze nas to asi neminie ani teraz

silvika
15. apr 2010

a este sa mi aj vyrovanli mala som ich vlnitejsie ako teraz, ani ich uz nezehlim neni treba

askorka23
15. apr 2010

ahojte 🙂 dnes rano sme isli do Trnavy k rodicom lebo prerabame obyvacku a mala Sofinka je alergicka na prach tak sme dosli nastastie zivy 😀 A isli sme len daco kupit a pesi ze aj ked prsi ze sa prejdeme a dosli sme ako zmoknuta slama este ze Philipko cely cas spal v kociku.... 😀 😉
stojdulka no vies ked niekam ideme niektory hlavne strasia generacia na mna pozeraju ze preboha to co je za kocik a som s nim spokojna ale zmesti sa do vytahu ale na tesno 😒

mobilo
15. apr 2010

pusinqa ja som kojila a nepadali mi vlasy ku podivu kojila som rok a pol 😉 tak neboj bude to ok
rossanar neboj po porode pojde hneď nejakých 10 dole 😉 a keď budeš kojiť stále viac a viac..a ak budeš mať dieťa ako ja, ktoré nevedelo rok a pol spať viac ako polhodky v kuse tak budeš anorektik ako ja 😀
lienocka ja som si kupovala také predlžené trička v takých lacných obchodoch a bolo to fajn 😉

bamb27
15. apr 2010

silvi, ty mas krasneho strapacika brckateho maleho... moj muz je tiez taky brco hustovlasy, akurat mu to striham na 7mm, ale predstavujem si ze nase babo bude mat take vlasky ako tvoj maly 😉 ..uvidime teda, mozno bude mat 5 chlpov po mne 😉