Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
mobilo....nooo s tým kojením uvidíme ako to bude, ale zato rok a pol kojiť, to sa mi zdá byt nejako veľa 😒 a ja by som bola najradšej keby malé spalo tak dlho ako len vedelo 😀 ...takže zo mna anorektik asi nebude 😀
dobre...ja sa pomaly vypínam, zachvílku pre mna príde drahý a ideme na nákup....nepopíšte do zajtra veľa aby nebolo tak veľa čítania 😀
rosannar tak ponakupujte 😉
😉 rossanar ja som hovorila ako ty kým sa mi nenarodil syn...chcela som kojiť najviac rok lenže moj syn bol náročne dieťa a jedine to ho ukludnilo 😉 a aj som si hovorila, že už nikdy sa to nezopakuje ..to sme boli tak jeden pre druhého a som strašne štastná 😉 syn nebýva chorý a ak aj je tak deň dva a je ok..
no a kojila som aj preto toľko mne sa to inak nezdá dlho , lebo som mala na začiatku problémy hned ho prikrmovali a mne sa netvorilo toľko mlieka potom som sa naštvala a iba som kojila a syn priberal
askorka vitaj doma 🙂 vy ste teda tretie plánovali či sa pritrafilo tak skoro?
no, my sme sa kojili 2 roky, nemyslim, ze by mi to nejak ublizilo, okrem toho, ze som nemohla pribrat tie 3 kila do povodnej predtehu vahy..aj teraz chcem aspon tie dva roky a dufam, ze sa mi to podari.. 😉
pusinqa dakujem 😵 No neplanovali sme ale davali sme tomu volny priebeh 😉 Kedy pride vtedy pride 😵
idem aj ja niečo robiť tak pekný dník večer uvidím za koľko zaspí moja rapotačka...on odkedy otvorí oči rozpráva až kým nezaspí...a to vždy zaspáva aj hodinu a stále, stále rozpráva 😝
inak čím žena dlhšie kojí tým sa jej prsia vrátia viac do povodnej podoby 😉 a to musím potvrdiť 😵
ja som pôvodne chcela do 2 rokov, cez deň sme po roku postupne vysadili, ale keď to potom v noci bolo každé 2 hoďky papať, a len trošku cuc, tak sme si povedali že max. do jesene čo by bolo 1 a 3/4 roka, ale v lete sme ochoreli, boli všelijaké problémy na oboch stranách tak sme to museli ukončiť, ale aj 1 a pol podľa mňa stačí
pusinqa mobilo no ja som kojila Sofinku do 1 roka a 7 mesiacov 😉 A Philipka do 7,5 mesiaca 🙂
babyyy... u nas vykuklo slnieckooo... take kostrbate a asi na minutu ale bolo tu, hned ma prebralo 😎
aj ja by som chcela dlho kojit, no ako sa bude dat.. kamoska teraz odstavila uz pomaly 3 rocnu dceru.. mali taky ritualik kazde rano, tak im bolo zatazko ho ukoncit, hoci... a vravi ze ma teraz prsia resne take ako pred tehotenstvom ..take mini, skoro ako ja som mala este pred par mesiacmi 😀
jaj a ani nemyslim, ze spanok babatka zalezi od kojenia, alebo nekojenia..su deti, co su kojene a vedia prespat celu noc velmi skoro..napr.nas syn nebol narocny na nocne kojenie, spociatku pytal 3x, potom uz len 2x, nakoniec raz a od 16 mesiacov urcite vobec sa na kojenie nebudil..mne to narocne nepripadalo..skor by ma zabijalo v noci vstavat a neustale umyvat flase, cumle, sterilizovat, udrziavat teplu vodu prevarenu na UM..cestovat mi bolo ovela pohodlnejsie, ked som mohla len vybrat prsnik ked chcel a neriesit kadeco okolo toho, nic som nemusela balit, proste mne pripada kojenie vacsia pohoda ako UM..asi som divna, ale zda sa mi, ze mamicky, co maju deti na UM to maju narocnejsie, nez tie, co koja..mozno je tam vyhoda, ze moze krmit hocikto, aj babka napr..ale ine vyhody hmm, neviem..
a s tymi prsiami potvrdzujem.. 😵
Stojduka ja som to počula presne opačne - keď čakáš dievča tak ti berie krásu a keď chlapca tak žena opeknie 😀
Jani aj ja som to zažila a tiež som tomu neverila kým som neprišla na dedinu. Tu sa tomu hovorí že dostaneš "z očí". Mal mi to malý, tak som mu podľa povery pretrela oči zacikanou plienkou a ver never pomohlo to 🙂
Lenok to s ocinom je smutné ☹
lienocka aj ja si myslím, že kojenie je ľahšie 😉 a hlavne krásne 😵 tiež sme hocikam šli a papanie vždy po ruke a koľko krát nechcel nič piť, keď išli zúbky a tak a vtedy som bola veľmi šťastná, že kojím, lebo ostatné deti boli dehydrované a neviem čo a my sme aspoň to mliečko pili, keď už vodu ani čajík nechcel. inak ku koncu sme sa už kojili iba asi dvakrát ráno a večer
prádlo povešané 😉 riad umytý ..
aj tu vyšlo slniečko
ahojte 🙂
tak dievcatko berie krasu? no ta ja urcite budem mat dievcatko 🙂 som od zaciatku tehu sama vyrazka, zacala sa mi robit celulitida a som ako balon 😀
amadora aj ja som to tak pocula 😉
aj ja som sama vyráška a to som nikdy predtým nebola vyhádzana ani v puberte 😠
askorka uz ste sa rozhodli ci idete prec? A kam do USA by to malo byt?
fakt, askorka..uz padlo rozhodnutie? 😉
no baby musim utekat z prace domov...tak sa tu zatial majte. A zajtra ma caka zubar a gynekolog-testy an vrodene chyby a hadam aj utz. tak drzte palce 🙂
ahojte vsetci!
tak som konecne doma... po dlhom dni...
Poradna dopadla ok, nevedela som 20 minut zaparkovat, potom som bezala hore schodmi, aby som toho doktora este stihla a vystup - tlak 140/95.. hruza...tak som mu vysvetlila, ze som mala fofry plus povedala, ze som mala narocny den v praci psychicky a citim, ze mi tlcie srdce rychlejsie... a bol zlaty, ukludnoval ma, ze sa nesmiem nechat rozhadzat a tak podobne... ale bol hrozne mily, nakoniec som sa tam s nim aj nasmiala. 🙂
A teraz k dolezitejsiemu - prve vysledky z papp dobre, dnes urobili odbery na trippletesty, tak budem cakat, ako to dopadne. Babo kopkalo zlatko moje, po tych nervoch, co mu mamina prichystala, bolo take zlatucke... dal mi dve fotky, na jednej na mna ockom mrka, zlaticko... uz sa tesim, ked pride z roboty tata a ukazeme mu to 😀 ...povedal, ze mam brat magnezko a ze s mojimi bedrovymi klbmi to bude zial uz iba horsie do porodu (ale ja to vydrzim!). Inak zase poradna az o predlhe 4 tyzdne plus urobi aj morfologicky ultrazvuk. Chcela som mu povedat o tych pohyboch, ale sam pre seba si tam somral, ze na pohyby je zatial strasne skoro... tak som to potom ani nepovedala...
ale som stastna, ze som videla malicke. Uz sa nezmesti na fotky z uzv 🙂
andys, no super ...tak mimi sa tym vcerajskom rozhodne nedalo rozhodit... a kolko uz meriate? 😉
Andys jéj, tak to musel byť zážitok krásny 🙂 Super! Ja idem na poradňu 21.4., tak veľmi by som ešte chcela vidieť ultrazvuk, ale asi mi už nebude robiť 😒
andy paráda tak už vieš na čo máš nabudúce myslieť keď bude zasa šéfka pindať, ty musíš myslieť na mrkajúce baby 😉
ama.. ja az 26.4, ale zas mozem povedat, ze mi to celkom uteka.. ale ja utz isto nie az v 20tt, nevadi.. viem ze je ok
baby, bolo to krasne. Uz aby sme vsetky boli aspon 20tt a vychutnali si ten poriadny morfologicky se vsim vsudy 😀
andys.. na to sa velmi tesim, mam za sebou iba jeden a aj ten trval asi tak 38 sekund 🙂 ...moj doktor je taky proti-utz 😉

mobilo aj my rok a pol 😉