Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Ama, aj ja som kamoska 😲 , ale nemozem za to, ze ma Juko derave ruky... 😉 😀
Ani farar dva razy nekaze... a take slunce... no... s tym sa len tak predsa neplytva 😎
keby ze niekdo ma chce najst na FB tak:
Kristian Kiko Ötvös 😎
P.S.: ale prosim s fotkami nestrasit deticky , lebo niektore su tam dost drasticke, dostali sa tam bez mojho vedomia a nechcu to dat dole! za pochopenie dakujem 😀 😀 😀
na niektorych kontinentoch maju domorodci tanec na dazd, existuje aj tanec na slnko?? 😎 😎
zatancujem si!!!! 😀 😀
čauko čauko 🙂 tak som už doma 😉
bamb depilačná sada je trhacia. Vosk, prístroj a pásiky, to zase bude doma opera 😀 lýtka si robím strojčekom ale toto chcem na stehná lebo kvôli štítnej žlaze mám chlpy všade a ide mi to na nervy každý druhý den holiť 😒
lenok geláče som mala aj ja ale asi dva roky dozadu a vtedy som potrebovala velmi šetriť a tu u nás je to dosť drahé tak som zlikvidovala. ale teraz mám pekné nechty 🙂sa musím pochváliť. aj mi spevneli a rýchlejšie rastú tak lagujem o 106 😀
no a v drogérii jediné čo som kúpila boli rukavice na to upratovanie 😀 ja si neviem vybrať ked som sama. potrebujem k tomu kamarátku. najskôr sa mi zdá všetko nesmierne drahé, a ked nájdem značku mne primeranej ceny tak si poviem že sú to šmejdy. A pritom čítavam diskusie a ludia píšu že dobrá značka, ale ja sa aj tak bojím a pri tom nemám žiedne problémy. no a ked som nakoniec prišla do posledného obchodu tak predavačky kukali na mna ako puk lebo tam nikto nebol ale mali tam nejakého nesympatického dílera, taký "sexoš" tak som rýchlo zobrala tie rukavice a utekala friško preč.
a ešte som si kúpila narcizlu 🙂 😵
Heh, Nanu... 😉
ja dnes smirujem do DMky, mam nejake zlavnene kupony, takze to lubim, kupovat v akcii 😉 😀
aj cil mam cistiaci pasik na nose/ pory a dam cil bahennu masku 😉
takze zase budem najkrajsejsia na svete 😀 😀 😀
juko, jasne ze existuje tanec na slnko 😉 ...len musis tancovat presne naopak ten tanec na dazd
nanu, mna tie chlpy strasne rozculuju, rozmyslam ze si skusim navarit ten cukrovy maglajzik a potom dam vediet co si o tom myslim, som pocula na to len chvaly a drazdi ma to 😅
aj ja som si kupila narcis, musela som..lebo aj ja som taky malinky narcis, takze mam sviatok 😅
ja dnes nebudem krajšejšia ale aspon si upracem a budem mať stále pekné a jemné ruky 😀
a masku capnem na tvár ked sa budem kúpať, to sa aj vyšmirglujem a hodím ciment nejaký vitamínový na seba aby som aj ja vyzerala ako človek 🙂
inak moj stále frfle že mi stále niečo dochádza, raz mu hovorím že nemám špirálu, teraz najnovšie doneho hučím kvôli make-upu a púdru a v jednom kuse frfle. tak mu vždy poviem nech si nájde chlapa miesto mna 😀
prečítajte si toto
bamb27: aha no ale ja neviem ze ako sa tancuje na ten dazdovííííí!! 😀 😀 😀 😀
bamb daj potom recept a návod a ako to funguvalo
Ahojte babeny a samozrejme aj chlop.
Gratulujem všetkým, čo boli u dokyho.
Ja mám ísť v pondelok, len nevien či v nedeľu odletím. Dúfam, že ten popolček sadne a ja predsa len pôjdem. Som sa tešila na nedeľnú polievočku. A tiež aj že uvidím tú našu bubliku.
U nás v Irl je pekne už asi týždeň. Stále svieti slniečko a je tu aj teplo, tak sme boli vonku. Musím si to teraz užiť. Keď začne pršať, tak to skončí až v októbri.
alenkam uži si ten deň naplno a hlavne bez stresov. A prajem len to dobré.
Kde kupujete tie melóny? Tu ich nemajú.
nanu, recept ti hopdim do IP, a funkcnost dam vediet, ked si najdem cas na to, ale to musim byt sama doma, lebo muz bude krutit hlavou nado mnou
katka, snad sa ten popol rozfuka.. nemoze ti jedna sopka takto menit plany, to co su za moresy 😉
juko, veru ani ja nie... takto z hlavy..ale nemusis sa trapit, ak k tebe to slnco este nedoslo, tak do 1-2 hodin ho tam mas ako na koni, povedalo mi to
bamb27: 😀 noo uz po za rohu vykukava!!! tesim sa!! 😎 😎
lakam ho na vseliake dobroty!!!! dufam ze zaberu 😀 😀 😀
katka104: my sme ho kupovali vcer ac tescu ale maju uz aj v kauflande
juko, zaberu.. ked ku mne prislo aj na zakysanku, ono ma riadne mlsny jazyk 😉
máááááám ho! 😀 😀 😀
bamb čítam to práve a normálne sa tu kosím a slzy mi tečú až neviem kde 😀 to je sila ked si to predstavím
pridala som to do svojho blogu, kto sa chce poriadne nasmiať nech prečíta 🙂
nanu dobre co? ..ja som to ani nesla precitat naraz, takze bacha na tie voskove pruzky!!!! 😅 😅 ..teraz asi ostatni nebudu vediet o com tocime, hodime im link?
dobre nanu 😉
dala som ten článok do blogu, ale ja som si kúpila prístroj ktorým sa vosk nanesie potom sa prilepí pásik a stiahne, také používajú aj v salonoch
😠 😠
ano aj ja chcem citat a smiat sa!!
ten link???? 😎
inak čítala som to už trikrát a normálne aj pes na mna kukal že sa tu nahlas rehlím, nič lepšie som už dávno nečítala a ked budem robiť depiláciu určite si na to spomeniem
😀 😀 😀
dobréééééé!!!
teraz by som pridal moju prihodu s odstranenim chlpov.....ale neviem som tu sam muz a bolo by to take onééé!!! 😉 😉
Nanu... nestela by soooom 😀 😀 😀
šak ja ked si predstavím ako mala zlepenú riť a tu istú tak mi je do plaču od smiechu, a byť to moja kamarátka že mi kvli tomu večer volá tak asi umrem 😀 😀 😀
ahojte babule, neviete mi niektora poslat link, co sa tu kedysi vyskytol ohladom testovania kocikov v nemecku, ci co to bolo??? Dakujem velmi pekne 🙂
ahojte bambuľky a bambuliak... ja som sa teraz vrátila z colnice a mali ste vidieť ten prístup chlapov v uniforme... doteraz to boli chodiaci uniformovaní nadržanci, ktorí ma pri každej návšteve colnice pozývali na kávu, zmrzku, či večeru a zrazu sú z nich zdvorilí empatickí muži, ktorí za každých okolností chcú vyjsť v ústrety tehotnej žene... 😀 sranda... toľko zdvorilosti a empatie som po kope už dávno nevidela 😀 😀 😀 asi si budem aj po pôrode vypchávať bruško, keď tam pôjdem 😅

amadora: wau!!! 😀 si ma dostala......