icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

amadora
16. apr 2010

juuuuuuuuuuuuuuuuuuj, dorehotala som sa ako kobyla 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

renatka9
16. apr 2010

nanu, ten článok je super... mi tu slzy tiekli a kolegyne sa na mňa kukali, že čo smoklííím 🙂

inak baby/chlop... zrovna som si čítala aprílovky 2010... veľmi milá diskusia, ako im tam postupne ubúdajú spolutrpiteľky a ako denno-denno čakajú, kedy ten deň D príde... sa teším, že ako to bude vyzerať v našom fóre v októbri.. juj už sa teším 🙂

bamb27
16. apr 2010
bamb27
16. apr 2010

juko ..ved sa neokunaj a daj tvoj pribeh o odstranovani chlpov... 😉

amadora
16. apr 2010

Renatka už som aj ja na to myslela, ako si budem podávať správy o tom kedy ktorá porodila, ako sa má bábätko, miery a prvé fotky 😵 😵 😵

no aby ste sa zasmiali aj na mne, tak ja som si už 2 alebo 3x pri holení intímnych miest odfaklila časť nechta na ruke 😅 nepýtajte sa ma ako je to možné, ja fakt neviem 😀 😀 😀

renatka9
16. apr 2010

amadora, ja takéto problémy našťastie nemám, ja mám elektrický strojček aj na holenie intímných partií (nie ten šklbací!!!) takže je to vždy bezbolestné a hlavne pokožka nie je vôbec podráždená.... len zacvhíľku asi bude musieť funkciu profi holiča prevziať mangelík... veď už aj lakovať nechtíky na nohách ho musím zaučiť 😀

andreaerdna
16. apr 2010

bamb, diky
som sa veru nasmiala na tom aj ja, chudinka. Si neviem predstavit to zufalstvo 🙂

bamb27
16. apr 2010

renatka, ja mam depilacny strojcek s holiacou hlavicou, reku tiez to pouzijem na intimne partie, a ver ci never ja sa viem porezat aj takym.. mne sa to tam vzdy nejak zacvikne ci co.. no hruza
ama, to su bezne taketo zahady aj u mna 😉 ..verim ti a nepytam sa ako sa ti to podarilo...

amadora
16. apr 2010

nanu k tvojmu príbehu tam pridali ešte jeden, tak si ho prečítajte, tiež nemá chybu 😀 juko dúfam že to nie je ten tvoj 😀

ja mám epilátor ten pinzetový, čo chĺpky trhá, takže ten by som si na moju škatuľku rozhodne nepoužila 😅 😀 aj keď holenie nie je tiež nič moc, hlavne pri mojej šikovnosti a potom na druhý, tretí deň keď začnú chĺpky znovu rásť to pichá akoby som mala v gaťkách ježka 😀

bamb27
16. apr 2010

ama, ja mam philips.. tak su take kotuciky co rotuju oproti sebe, ale upodozrievam ich ze niekedy ked je chlp jemnejsi, tak ho nevytrhnut len odrezu a potom mi chlpy vyrastaju hala bala.. preto sa tak moc chcem dokopat do tej cukrovej zmesy

rosannar
16. apr 2010

no a ja som ešte zvedavá, ako to zvládne môj chlap, ked to bude musieť holiť a ešte aj pred pôrodom 😀...

angika
16. apr 2010

Dobry den sa praje vsetkym.... dobre temy rozoberate 😀
u nas je tiez konecne slniecko, taaaaaaaaak sa tesim... a dnes som si konecne kupila ten melon, co ste ma minule tak hrozne nabastvili a je perfektny, sladuckyyyyyyy.... a vcera som si kupila j ten olejcek babylove, mne ani tak nesmrdi ako poniektorym z vas a som nechapala ako super pokozku som z toho mala! uplne vlacnu, este aj rano!
co sa tyka chlpatenia 🙂 mne sa zda ze zarastam pomenej ako som tehu... neviem ci sa mi to len zda, ale asi mam fakt menej chlpkov, co je super... ale vlasy mi nepadaju, tie sa drzia fajn... no do rana som sa aj ja vyhadzala na ksichte, tak som nadherna 😒

bamb27
16. apr 2010

ros, ja stale dufam ze to nejak zvladnem sama... zrkadla to istia, len snad nepridem k urazu 😉

rosannar
16. apr 2010

bamb....no ja o tom silne pochybujem, že to zvládnem sama... 😀

amadora
16. apr 2010

bamb ako vravíš, zrkadlo to istí 😀 ja mám strojček Braun s takým točiacim sa valčkom na ktorom sú také pinzetky a tie sa otvárajú a zatvárajú ako sa to krúti a tým trhajú chlpy

ja mám takú radosť, kamoška práve našla na testíku // 😵

rosannar
16. apr 2010

amadora...to je super správa 😀 tešíme sa s nou 😉

rosannar
16. apr 2010

ja som tiež voľakedy rozmýšľaľa, že si kupim ten "vytrhávač chlpov" ale rozmyslela som si to, lebo jedna kamoška mala potom nohy plné malých pupáčikov a bála som sa, aby to neurobilo aj mne

lenok
16. apr 2010

juuuj... bambulky, prave mi volal mm, ze mame dalsiu skusku uspesne za sebou... 😀 hned je ten dnicek krajsi,,, 😉 doteraz som rajbala kuchynu a kupelnu, no.. mam dost... 😝
Idem dat spacir do mesta 😉

stojdulka
16. apr 2010

ahojte 🙂....závidím všetkým na koho sa usmieva slniečko, u nás leje ako z krhly ☹

rosannar
16. apr 2010

stojdulka...ved už niekto sem pridal slniečko aby sa pekne usmievalo aj na tých, čo to slniečko nemajú 😀 😉 tak si uchyť z neho 😉

renatka9
16. apr 2010

lenok... a ty náhodou nepochádzaš z Krupiny alebo okolia? šak ty máš slovník jak moja kolegyňa krupinčanka 🙂

no baby... ja mám na nohy tiež ten pinzetový od Rowenty, ale na intímne partie a podpazušie mám brau s holiacimi a zastrihávacími hlavicami, takže super 🙂

mne akurát volal drahý a malé ma tak šimralo silno v brušku, že sa mi až slzy tisli do očí 🙂 asi drobček chcel pozdraviť tatinka a povedať mu, že sa už teší, že dnes po 4 dňom budeme spolu 🙂

rosannar
16. apr 2010

baby, ktoré z vás už cítili nejaký pohyb bábätka alebo niečo také?

lenok
16. apr 2010

Reni, ano, narodila som sa v KA, byvali sme tam 14 roky, potom sme sa prestahovali do Dudiniec, odtial je "dedo" 😀 ... heeej? a keraze to je djovka svarna? Sak tiiiito info mam aj na FB... si si nevsimla, ci si slepa pre oci, moooja... kurniksopa? 😀 😀 😀

Ja ma volakeho Phillipsa, co som ho obantovala 100 razy, lebo pri nom revem ako tiger... a to som si ja myslela, ze mna hocaka bolest nerozhadze 😉

stojdulka
16. apr 2010

dievčatá...ja už nechápem odkiaľ sa ten dážď berie....chytá ma už depka, dievčatá dnes rozdávajú narcisy a viki sa už bola doma dvakrát prezliecť 😒

rosannar
16. apr 2010

no tým našim drobcom na tie narcisy vyšlo počasie....len ako trošku kukám von, začína fúkať vietor, tak dúfam, že neprifúka mraky s dažďom

katka104
16. apr 2010

juko ďakujem aj my už máme melóny. Kúpila som iba jeden, ale zajtra idem po daľší. Ešte raz dííííííííík

stojdulka
16. apr 2010

teda našim nie...rozdávajú narcisy v gumákoch a pršiplášti 😵

rosannar
16. apr 2010

jaaaaj každý tu hovoríte o tých melonoch, normálne mi robíte chuť 😀

rosannar
16. apr 2010

stojdulka...no to fakt nie je bohvie čo 😖 ...len aby tie deti neprechladli

renatka9
16. apr 2010

lenok.... hormóny asi robia svoje aj s mojimi očami 😀