icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

amadora
17. apr 2010

no to vieš Juko, teplo ostáva, budú sa nosiť kraťasy a sukne, tak vysoko aktuálna téma 😀

juko25
17. apr 2010

no viem viem... ja sa tesim na leto!! 😀 😀 😀

nanulik
17. apr 2010

juko šak normálna žena bez oholených nôh ani k smetiakom nevyjde 😀

amadora
17. apr 2010

Nanu 😀

juko25
17. apr 2010

😀 😀 normalna zena bez oholenia vecer k manzelovi do postele nelahne......... 😉 😉

amadora
17. apr 2010

ani k susedovi 😀 😀 😀

nanulik
17. apr 2010

veru tak 🙂 ozaj akých máte smajlov? neviem či je niečo s grafikou ale sú dáki rozmazaní

mobilo
17. apr 2010

áno mrazenú a je tam normálne napísané že čínska zelenina a sú tam dobroty

nanulik
17. apr 2010

ozaj kedy budete kupovať kočíky? ja chcem ísť na výstavu bocian a rozmýšlam že ak by mali moj number oné tak by som možno aj kúpila ale neviem či to nie je skoro

mobilo
17. apr 2010

s ananásom my tiež s mm neľúbime pizzu s ananásom ale toto je super s tým kari korením to fakt nevieme sa toho dojesť..
a tá čínska je tiež super ..ono nemusí byť len čínska niekedy kúpim hocijakú podusím s maskom a niekedy nakoniec ešte pridám kečup aj to je fajn..
a mm špecialita podusené soté potom kečup a horčica trošku povariť aj to je super..mňam.

mobilo
17. apr 2010

nanulik kedže moj syn bol odporcom kočíkov tak mi máme skoro úplne nový pre druhé x- lander je úplne super. 😉

mobilo
17. apr 2010

ale keď sme čakali syna tak sme kupovali kočík, keď som bola v 5 mesiaci vtedy som si to užívala tie nákupy.. 😅 a tešila sa ako budem kočíkom...bohužial syn mi ukázal 😀

tonicka
17. apr 2010

Cafte, cafte.. tuším mi je dnes lepšie, i keď noc bola hrozna, najprv dieťa jacalo a potom sa mi snivalo, že som prúdom krvacala 😔

tonicka
17. apr 2010

A tu činu som strašne dlho nerobil a nie som doma tak nemrknem recept, ale bolo to mnaaaam.... Už by mi to mohla aj dcra zjest, tak asi zacnem takéto dobrotky variť. Napr kari jej veľmi chuti

pusinqa
17. apr 2010

tonička u nás tiež dráma, malá chcela so mnou spať lebo ma chúďa celú noc a deň predtým nevidela kvôli práci, ja som od obeda nejedla okrem jablka, tá nie a nie zaspať, ja hladná ako delo, bolo už potom aj plaču, no dala nám zabrať
a teraz ráno pri prezliekaní si voľačo porobila s prstami z ničoho nič, sedela na gauči, to som už nezvládala, išiel mm so svokrom na pohotovosť, tak uvidíme s čím dôjdu
renatka tak skúsim zvyknúť, malá je z toho vankúša paf, že tam budeme spať celá rodina 😎

magdalenocka
17. apr 2010

pusinqua ja mam tiez ten sustavy s gulickami a je to lepsie, lebo sa plne prisposobuje. Kamaratka ma ten s dutym vlaknom a je to tvrde poriadne ho ani ohnut nemoze

tonicka
17. apr 2010

Aj ja ho mám, teraz mi vadí, ale pri karolik mi veľmi pomohol, tak asi to ešte príde... Aj v porodnici mi veľmi pomohol 🙂

tonicka
17. apr 2010

Pusinqua, lutinky, plne Ta chápem, my sme mali večer problém s nohou

mobilo
17. apr 2010

inak aj my noc nič moc 😉 asi bolo niečo v ovzduší 😀
no idem dovariť aby som to stihla kým príde chlapi z vonku potom nakrmim drobca, uspím a keď sa zobudí tak nás už doma nebude! 😉
krásny zbytok krásneho dňa 😉

pusinqa
17. apr 2010

magdalenocka díky si ma ukľudnila 😉 tak si budeme zvykať
tonička veru nič moc a ja ešte včera zabijacký deň, no dnes som fakt nebola v stave ísť s nimi na tú pohotovosť, to sa mi ešte nestalo, to asi tie tehu stavy, pripadám si ako krkavčia mať 😖
konečne som založila fotoblog, musím sa nejako odreagovať, kým zavolajú

pusinqa
17. apr 2010

no volali konečne, čakali na traumatológiu, malá sa začala v čakárni hrať s kartičkou poistenca a voľáko si to asi napravila, asi mala zacviknutý nerv, no hlavne že je už dobre, ale ako chúďa plakala, spadol kameň zo srdca

nanulik
17. apr 2010

jaj chudatenko, hlavné že už je dobre 🙂

spiruanka
17. apr 2010

nanu gratulujem k uspesnej epi 😉
dnes je krasny den ale skoda,ze mame aj poriadny vetrisko 😒
dnes s malou kuchtime palacinky,mäska mame uz plne zuby 😝

askorka23
17. apr 2010

Baby a chlap 😀 Vy ste toho popisali 😀
No co uz tu sa na nas usmieva slniecko hned mi zlepsilo naladu 🙂 😎
Ale Sofinka ma soplik aj ja som soplava 😠 ☹ No este ked Philipko bude soplavy no tak to uz neviem 😠
ked bude takto pekne pojdeme na asi na ihrisko😵
Vcera bola u maminy navsteva no moja teta a ocinova sestra ja ju moc nemusim 😅 tak sme sa isli poprechadzat 😉
spiruanka tak dobre navarte 😀 😉 No aj ja mam mäska plne zuby 😝 Ale maly Philipko je taky zbojnik ten lubi mäsko 😀

manee
17. apr 2010

Ahojte tehule a tehuliak, ja som mala tiez burlivu noc s burlivymi snami, ach jaj
ja si vankus neviem vynachvalit, vsade ho so sebou taham, do postele, na gauc...
Vo stvrtok sme fotili mimino z vonku, tak som sa az zhrozila, ked som porovnavala fotky, ci brdo, to ale narastlo....

nanulik
17. apr 2010

mne sa dnes snívalo že som brala drogy a že vyzerali ako femibion a ešte som aj bola v dome svojho bývalého a potom tam taký malý chlapček jedol tie lieky ale prišla jeho mama a zobrala mu ich
ja som už stihla vygruntovať bytík a pred chvílou som upratala aj tobinkovi izbičku a teraz mu periem deky
idem zobudiť drahého lebo dnes už nejde na nočnú tak aby potom v noci spal. poobede sa chystám učiť a možno pôjdem aj na prechádku ak zostane pekne. mávajte sa zatial pekne a možno sem dnes ešte kuknem.papa

amadora
17. apr 2010

také niečo varievam aj ja, s cestovinou alebo ryžou, normálne mäšo (kuracie alebo bravčové), mrazená zelenina, kari, paprika, kečup a zahustiť, ale nikdy som to nebrala ako čínu 😀 ja veľa používam kari lebo ho zbožňujem

mňa zase bolí brucho dosť výrazne, začínam byť nervózna, dúfam že všetko bude ok, v stredu mám ísť na poradňu 😒

amadora
17. apr 2010

a ozaj, ďalšia kamoška dnes zistila že je tehu, toto je úžasné 😵 😵 😵 a včera mi písala spolužiačka na FB že počula že som tehu, že kedy čakáme, lebo že aj oni čakajú 1.10. druhé 😀 sranda je to

manee
17. apr 2010

no s tehulkami sa teraz naozaj pretrhlo vrece
moja sesterninca caka tiez druhe a prvy syn jej pritom ma len 5 mesiacov....
inak vcera som pozerala jeden film a tak som sa zlakla, ze ma brusko riadne rozbolelo

amadora
17. apr 2010

fúha manee, ja mám stresy ako to budem zvládať a to má Majko 2 roky a 2 mesiace 😅 klobúk dole...