Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
no viem viem... ja sa tesim na leto!! 😀 😀 😀
juko šak normálna žena bez oholených nôh ani k smetiakom nevyjde 😀
Nanu 😀
😀 😀 normalna zena bez oholenia vecer k manzelovi do postele nelahne......... 😉 😉
ani k susedovi 😀 😀 😀
veru tak 🙂 ozaj akých máte smajlov? neviem či je niečo s grafikou ale sú dáki rozmazaní
áno mrazenú a je tam normálne napísané že čínska zelenina a sú tam dobroty
ozaj kedy budete kupovať kočíky? ja chcem ísť na výstavu bocian a rozmýšlam že ak by mali moj number oné tak by som možno aj kúpila ale neviem či to nie je skoro
s ananásom my tiež s mm neľúbime pizzu s ananásom ale toto je super s tým kari korením to fakt nevieme sa toho dojesť..
a tá čínska je tiež super ..ono nemusí byť len čínska niekedy kúpim hocijakú podusím s maskom a niekedy nakoniec ešte pridám kečup aj to je fajn..
a mm špecialita podusené soté potom kečup a horčica trošku povariť aj to je super..mňam.
nanulik kedže moj syn bol odporcom kočíkov tak mi máme skoro úplne nový pre druhé x- lander je úplne super. 😉
ale keď sme čakali syna tak sme kupovali kočík, keď som bola v 5 mesiaci vtedy som si to užívala tie nákupy.. 😅 a tešila sa ako budem kočíkom...bohužial syn mi ukázal 😀
Cafte, cafte.. tuším mi je dnes lepšie, i keď noc bola hrozna, najprv dieťa jacalo a potom sa mi snivalo, že som prúdom krvacala 😔
A tu činu som strašne dlho nerobil a nie som doma tak nemrknem recept, ale bolo to mnaaaam.... Už by mi to mohla aj dcra zjest, tak asi zacnem takéto dobrotky variť. Napr kari jej veľmi chuti
tonička u nás tiež dráma, malá chcela so mnou spať lebo ma chúďa celú noc a deň predtým nevidela kvôli práci, ja som od obeda nejedla okrem jablka, tá nie a nie zaspať, ja hladná ako delo, bolo už potom aj plaču, no dala nám zabrať
a teraz ráno pri prezliekaní si voľačo porobila s prstami z ničoho nič, sedela na gauči, to som už nezvládala, išiel mm so svokrom na pohotovosť, tak uvidíme s čím dôjdu
renatka tak skúsim zvyknúť, malá je z toho vankúša paf, že tam budeme spať celá rodina 😎
pusinqua ja mam tiez ten sustavy s gulickami a je to lepsie, lebo sa plne prisposobuje. Kamaratka ma ten s dutym vlaknom a je to tvrde poriadne ho ani ohnut nemoze
Aj ja ho mám, teraz mi vadí, ale pri karolik mi veľmi pomohol, tak asi to ešte príde... Aj v porodnici mi veľmi pomohol 🙂
Pusinqua, lutinky, plne Ta chápem, my sme mali večer problém s nohou
inak aj my noc nič moc 😉 asi bolo niečo v ovzduší 😀
no idem dovariť aby som to stihla kým príde chlapi z vonku potom nakrmim drobca, uspím a keď sa zobudí tak nás už doma nebude! 😉
krásny zbytok krásneho dňa 😉
magdalenocka díky si ma ukľudnila 😉 tak si budeme zvykať
tonička veru nič moc a ja ešte včera zabijacký deň, no dnes som fakt nebola v stave ísť s nimi na tú pohotovosť, to sa mi ešte nestalo, to asi tie tehu stavy, pripadám si ako krkavčia mať 😖
konečne som založila fotoblog, musím sa nejako odreagovať, kým zavolajú
no volali konečne, čakali na traumatológiu, malá sa začala v čakárni hrať s kartičkou poistenca a voľáko si to asi napravila, asi mala zacviknutý nerv, no hlavne že je už dobre, ale ako chúďa plakala, spadol kameň zo srdca
jaj chudatenko, hlavné že už je dobre 🙂
nanu gratulujem k uspesnej epi 😉
dnes je krasny den ale skoda,ze mame aj poriadny vetrisko 😒
dnes s malou kuchtime palacinky,mäska mame uz plne zuby 😝
Baby a chlap 😀 Vy ste toho popisali 😀
No co uz tu sa na nas usmieva slniecko hned mi zlepsilo naladu 🙂 😎
Ale Sofinka ma soplik aj ja som soplava 😠 ☹ No este ked Philipko bude soplavy no tak to uz neviem 😠
ked bude takto pekne pojdeme na asi na ihrisko😵
Vcera bola u maminy navsteva no moja teta a ocinova sestra ja ju moc nemusim 😅 tak sme sa isli poprechadzat 😉
spiruanka tak dobre navarte 😀 😉 No aj ja mam mäska plne zuby 😝 Ale maly Philipko je taky zbojnik ten lubi mäsko 😀
Ahojte tehule a tehuliak, ja som mala tiez burlivu noc s burlivymi snami, ach jaj
ja si vankus neviem vynachvalit, vsade ho so sebou taham, do postele, na gauc...
Vo stvrtok sme fotili mimino z vonku, tak som sa az zhrozila, ked som porovnavala fotky, ci brdo, to ale narastlo....
mne sa dnes snívalo že som brala drogy a že vyzerali ako femibion a ešte som aj bola v dome svojho bývalého a potom tam taký malý chlapček jedol tie lieky ale prišla jeho mama a zobrala mu ich
ja som už stihla vygruntovať bytík a pred chvílou som upratala aj tobinkovi izbičku a teraz mu periem deky
idem zobudiť drahého lebo dnes už nejde na nočnú tak aby potom v noci spal. poobede sa chystám učiť a možno pôjdem aj na prechádku ak zostane pekne. mávajte sa zatial pekne a možno sem dnes ešte kuknem.papa
také niečo varievam aj ja, s cestovinou alebo ryžou, normálne mäšo (kuracie alebo bravčové), mrazená zelenina, kari, paprika, kečup a zahustiť, ale nikdy som to nebrala ako čínu 😀 ja veľa používam kari lebo ho zbožňujem
mňa zase bolí brucho dosť výrazne, začínam byť nervózna, dúfam že všetko bude ok, v stredu mám ísť na poradňu 😒
a ozaj, ďalšia kamoška dnes zistila že je tehu, toto je úžasné 😵 😵 😵 a včera mi písala spolužiačka na FB že počula že som tehu, že kedy čakáme, lebo že aj oni čakajú 1.10. druhé 😀 sranda je to
no s tehulkami sa teraz naozaj pretrhlo vrece
moja sesterninca caka tiez druhe a prvy syn jej pritom ma len 5 mesiacov....
inak vcera som pozerala jeden film a tak som sa zlakla, ze ma brusko riadne rozbolelo
fúha manee, ja mám stresy ako to budem zvládať a to má Majko 2 roky a 2 mesiace 😅 klobúk dole...

no to vieš Juko, teplo ostáva, budú sa nosiť kraťasy a sukne, tak vysoko aktuálna téma 😀