Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
bolo to super, len sa strasne nepohodlne sedelo, tak som sa tam krutila a zvrtala az strach, a jasne, ze tam bola klimatizacia, tak sa mi hned pustila nadcha z nosa a rozdrazdilo mi to oci, ale za ten zazitok to stalo...
ahojte tu sa začína mračiť 😠
no ja tiež rozmýšlam, čo so synom...cez deň pohoda on vydrží s každým kto sa s ním dokáže celý deň hrať ale v noci nezaspí ani s manželom...iba so mnou ☹ manžel si už robil srandu- teda neviem, či to bola sranda, že si zajednáme nadštandardnú izbu a bude tam so mnou aj on aj syn 😅 jaj do októbra ešteˇďaleko a koľko krát sa veci vyvinú samé leopšie ako si predstavujeme no nie?
no ja ziadneho drobca este nemam, ale obavy ako to to moje velke dieta zvladne bezo mna, kym budem v nemocnici, si velmi predstavit neviem. Dufam, ze nebudu ziadne komplikacie a dostaneme sa domov, co najskor, lebo svoj byt by som inak asi nespoznala... 😀 😀
No, hovorte mi o Tom niečo ... Mne by bolo ideálne keby som porodila tak do 14 poobede cez týždeň, keď bude mala v škôlke 😝 a manžel by ju potom vyzdvihol. Ak by to bolo večer alebo v noci, tak si viem predstaviť len kamosku, z rodiny nemu asi nik ochotný... Ale lampsku som saveste nepytala, sak uvidíme ešte.... Poprosim krpca aby bol cez týždeň 😀
Ahojte vsetky baby.Co mate nove? Pochvalte sa ako sa vam zije a atd... 😀 😉
ahojte všetky 🙂 ....ja som mala doteraz krásny deň, kým mi predchvíľou nespadol mobil do vody, hned som ho vybrala no i tak sa vypol a nejde naštartovať...nemáte nejaké súsenosti, čo s ním bude ked vyschne?...trafí ma ked som ho zničila ☹
tinkarisko no ja sa idem kupkat a potom aj malych okupen,uspim a pojdeme trsat 😀 A co ty....pochval sa 😉
stojdulka no neviem ale maly vylial cajik mojej mamine na mobil ,rozobrala ho a potom jej isiel zapnut ale bol zamrznuty 😒 😠 😅
Baby pozerali ste ten pohreb???
Aj mne prve vyslo terminovo presne,tiez dufam ze to tak bude aj pri druhom, lebo manzela mam tiez daleko(pri prvom mi stihol prist akurat na porod ale to som rodila dost dlho a druhe je vatsinou rychlejsie) no a odviezli ma rodicia, nastastie oni su uz na dochodku tak s malou kludne budu moct byt, aspon o jeden problem budem mat menej. 🙂
Stojdulka - zatial som taky problem nemala, tak neviem, mne zatial len nespocetne krat padol, ale nastastie len na zem.
Pohreb som nepozerala, bolo to strasne dlhe a dcerka ma nenechala, radsej sme behali po vonku.
veronica ja som tak matne pozerala veru pri malych detoch sa to neda 😉
Dobru noc..... 😀 Ideme sa kupat malych uspim a pojdeme trsat 😉
stojdulka, ja som svojho premoceneho ericsona rozkmitala pomerne dobre, ale svagrinej padol tiez do vody a uz nic z toho nebolo, lebo jej padol do zachoda vo chvili, ked sa splachovalo a prud stiahol mobil do odpadu a bolo 😀 😀 moja svagrina je macher 😀
tak mne sa raz niečo na mobil vylialo dala som ho vysušiť na radiátor a až keď bol vysušený som ho zapla..lebo keď sa zapne skor može sa pokaziť..no a potom som si raz nechala na parapete a rosili nám okná a ráno po mobile ☹ nuž..
ale jednej kámoške padol do wc vytiahla nechala vysušiť a išiel 😉
my sme boli tiež celý deň vonku a bolo super 😉 len zajtra už ma pršať tak už teraz mám z toho hlavu v smútku, čo budeme my len robiť 😅 ale niečo sa určite nájde,,,
pojdem ešte niečo porobiť a do postielky! dobrú
dobré ráno spachtoši 😉 🙂 včera tu bolo nejako mrtvo 🙂
ja som sa včera riadne učila a dúfam že mi ten elán ešte vydrží lebo nie som na konci a ešte mám toho vela pred sebou.
Dnes bola príšerná noc 😝, bolo mi stále teplo a ešte k tomu ma seklo medzi lopatkou a chrbticou tak že ani ruku nemôžem dvihnúť, krkom otočiť je nadľudské úsilie, a chodím po byte ako quasimodo 😝 a bolí to ako svina 😢 😢 😢
ešte že variť nemusím a na upratovanie sa vyprdnem,
ahojte 🙂
my sme včera boli celé poobedie na dvore, tatko kosil, malý mu asistoval a nalietal sa za ním a mamina oddychovala pod altánkom 😀 dnu sme išli večer o 19:30, rýchlo navečerať a potom sme sa hodinu!!! trápili so strihaním nechtov. 🙄 Katastrofa čo dorobil, nakoniec po všetkom prehováraní, prosení a uplácaní sme to museli nasilu, malý bol nakoniec komplet mokrý od sĺz a spotený, no ako sme ho okúpali a uložili spať potom tak som aj ja odkväcla na gauč 😝
Stojdulka keď uschne môže sa stať že ti nepôjde zapnúť, tak ho treba rozobrať a spoje na plošáku vyčistiť liehom, malo by to pomôcť a kľudne by to mal manžel zvládnuť 😉
ja už začínam byť alergická na noc, každú noc sa len prehadzujem, neviem si nájsť miesto, nič sa nevyspím 😠
dobré ránko 🙂 aj na mna sa už od rána všetko sype ☹
ten mobil som síce zapla no bohužiaľ nedá sa s ním nič robiť pretože má dotykový displej a ten voda asi poškodila...a vraj mi ani záruku neuznajú ☹
ešte ani počasie mi na nálade nepridá zase u nás prší...už je to nazblázdnenie 😢
ahojte kocky...taky krasny vikend bol a teraz zamracene..vobec sa mi rano nechcelo vstavat...asi zaleziem naspat pod deku a budem citat knizku 😝 ..
retkvicka závidím ti tú dekovú možnosť...ja ako na potvoru aj ked mávam pondelky pracovne málo vyťažené akurát dnes mám toho strašne veľa a ešte to vyzerá i na poriadny deň blbec...joj 😠
bré ránko krásky,
ja dnes doma, neviem či ma obchádza ľahká nádcha alebo šarapatí alergia keďže kvôli tehu sme museli vysadiť lieky, tak si pár dní oddýchnem doma, počerpám stavu dovču, uvidíme, dnes vyhlasujem vojnu prachu, idem gruntovať, uvidíme či pomôže, tak sme na vincentke, oscilo a kúpila som aj kalcium s c-kom
včera mangelík pogriloval super ražniči sme sa nacapali, malá absolvovala zubnú prehliadku u svokrovcov na záhrade 🙂 vyzerá to na zastavený kaz, zatiaľ máme len fluoridovať elmexom, hádam pomôže, neviem si u nej predstaviť vŕtanie a plombu rovno medzi 2 prednými zúbkami, tak za odmenu bola zmrzka v cukrárni a malá mi zlupla aj 2 jabĺčkové džúsy, svoj aj skoro celý môj 😝
vankúš musím aj ja pochváliť, dobre sa na ňom zaspáva, aj keď v noci ho furt niekde skopem, ale je fajn, ako málo stačí tehotnej žene k štastiu 😉 a v noci už nejedávame, ale musím sa najesť pred spaním, no aj tak úspech 😀
kocky, chodite uz niektora na cvicenia pre tehulky, ci to je este skoro?
dobre ranko baby
stojdulka, nechcem strasit ale vacsina mobilov co padne do vody sa uz nerozchodi...ale vzdy ho treba hned rozobrat nechat vysusit a az potom ho skusat zapnut, ale aj tak vacsinou po case odide...a je prcda ze an reklamaciu to nie je...ale mozno budes mat stastie a ten tvoj nejako prehovoris a pojde 🙂
retkvicka ja zatial nechodim, ani neviem kedy je idealny cas, ale kedze u nas v TT sa cvicí o pol 5 a to ja nemam sancu stihnut tak asi ani chodit nebudem ☹ ale podla mna ked nemas problemy tak v pohode by si mohla chodit
testy AFP dopadli dobre, tak som stastnaaa 😀
magdalenocka super takéto správy spríjemnia deň že?
retkvi ja cvicim ako netehotna, takze tehotenske cviky nejako nezhanam
ahojte bamubliatka...
tak ja sa pridávam do klubu ospalých... ráno som sa zobudila s takými opuchnutými nevyspatými očami, že som sa ani namalovať nemohla a to už nehovorím o tom, že som ani nič nevidela, kvôli takým veľkým opuchom...
pusinqa... som rada, že aj tebe sa pozdáva ten vankúšik... s tým skopnutím to poznám, ja ho niekedy nájdem aj na opačnej strane spálne 😀 a nočné pojedanie som už ani ja dávno nemala, ale za to pred spaním sa poriadne natlačím. včera polka slaniny s paprikou a troma krajcami chlebíka ma dokázala zasýtiť až do rána 🙂
ozaj baby, ktoré máte problém s pleťou v tehu.... čo proti tomu robíte? ja mám pocit, že už mi nič nepomáha a je to stále horšie... keď večer zhodím omietku, tak som jak dostrielaný vojak... hlavne v spodne časti tváre, na brade, na lícach a na krku... je to fakt hrozné a to nehovorím o tom, čo všetko mám na ramenách a chrbte... tam mám také vredové zapálené vyrážky, že ma to až bolí, keď si na tom ležím, niekedy ani spať nemôžem.... poraďte ☹
ja som predtym spining robila, ale uplne som sa prestla hybat, lebo jednak nevolnosti som mala a vobec som nemala energiu na cvicenia a duphaston sme brali..ale uz mi fajne zacina byt, tak rozmyslam..mam aj doma spinner, to budem slapkat...ale cviky pre tehulky ine, tak chcem skusit.
retkvička, ja od zajtra začínam chodiť na psychofyzickú prípravu na pôrod a od budúceho týždňa aj na cvičenia.... začala by som aj tento týždeň, ale nestíham... mám ho nejaký preplnený.
Ahojte.
Renatka, ja som minuly tyzden bojovala s takym podkozakom na lici, ze som ho citila, aj ked som rozpravala. A na druhom lici mam cele suhvezdia cervenych flakov. Celo a bradu nespominam. 😒
no, ja som mala doteraz uplne krasnu plet, az nezvycajne na mna...a predvcerom sa mi taky strasny drbal spravil na lici...normalne kalerab..a straasne bolel...

manee 😉 no teda ja ja by som sla 😉