Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
...a vodou 😀
😀
asi sa ja tiež vys....m na robotu, aj tak na mna počká...dnes sa cítim divne, ani najedene ani hladná.....idem niečo zjesť a ľahnúť si aspon kým prídu dievčatá zo školy 😉
Aj ja by som sa... ale musim si to tu odsediet ☹
stojdulka to je môj typický pocit týchto dní ani najedene ani hladná, jesť sa mi nechce, ale žalúdok ma stále na seba upozorňuje že ešte čosi chce, zdá sa mi že som najedená, ale on má väčšinou iný názor 🙂
je to začarovaný kruh, je mi zle od hladu, no ja mám pocit že som sa už najedla, ale zas keď mi je zle nechce sa mi jesť, a potom ma až nadrapuje 😝 Renatka závidím ti ten tvoj apetít 😀
ja už tiež na bruchu radšej nie, bojím sa, ale s tým vankúšom sa dá celkom dobre spať na boku a nebojím sa že sa príliš prevalím na brucho
baby mne sa v poslednom čase strašne často čikúta, či čká neviem ako sa to píše...a vtedy viem že mám niečo zjesť, inak vôbec nepociťujem hlad...ale zasa mi lezie na nervy ked sa mi aj 8-10 denne začne čkať...a stačí sa napiť vody a prejde 😉
Ahojte 🙂 hlásim sa po dlhšej dobe... cez víkendík som si celkom oddýchla, dnes ráno tu bolo hnusne ale už zase svieti slniečko, tak sa teším.
Zajtra idem do poradne, budú mi brať krv na tripple testy, tak držte palčeky... výsledky by som mala vedieť zhruba o týždeň. Sono robiť nebudú, až v máji... ale tak hádam mi doktor povie, či je všetko ok.
K tomu spánku... ja sa tiež v noci budím na cikanie, smadna som, ale vacsinou zaspim bez problemov, len sem-tam si neviem najst polohu. Na brusku nespavam tiez skoro od zaciatku, lebo mi vykuklo dost skoro tak som sa bala...
tak pekny dnik prajem
ked sme pri tych boliestkach a problemikoch, tak aj ja mam cosi... v poslednom case ma boli v prsnikoch, akoby ma tam niekolko minut tak tupo pichalo, potom to prejde, vzdy len v jednom ale strieda sa to, tak neviem co to je.. inak ma uz prsia tak nejak celkovo nebolia 🙂
ale jedlo mi uz take problemy nerobi, i ked nechuti mi stale.. jem len preto lebo musim
jáj baby spať na bruchu už pomali ani ja nemôžem lebo si aj kopčeky tlačím a tie stále bolia ako šlak.
dnes tlačím do seba len piškoty lebo prvýkrát mám riadne nevolnosti ale už sa to lepší.
ozaj a kde je lenok? nečítam každý den lebo je toho vela ale chýbajú mi tie jej hlody 🙂
dnes je tu celkovo nejako pusto
andrea tu pichavu bolest mavam aj ja, ked sa postavim ako keby mi niekto rozrezal brucho pilou alebo co...podla mna to bude v poriadku, ale ked sa bojis radsej chod k dokymu
baby a to vy chodite an testy inokedy ako na poradnu? Lebo ja idem vzdy raz a tam mi zoberu krv, spravi aj sono a vlastne vsetko v jednom raz za mesiac.....ja vlastne ani neviem co je poradna...
Kolegynka prave rozdavala taky super kolacik - pernik s cokoladovou polevou. Mnaaam bol. Cokoladu som mala aj za usami 😎
Ale problem je, ze teraz mam hroooozitansku chut na cokoladu! Po dlhom case, lebo co som tehu, uplne ma prestala tak lakat.
mne sladké vôbec nebere, skôr mám k sladkému odpor 😉
ale ostré to je iná káva....vlastne ani kávu nepijem 😀
čo sa spánku týka, tak u mňa otras, som hore každú hodinu, neviem si nájsť miesto, nijako mi nie je dobre (na bruchu nespávam odkedy viem že som tehu) a pomedzi to ešte idem zo 3x za noc cikať 😠 dnes ráno mi muž tak ustarane vravel že nejako som sa v noci stále prehadzovala. reku zlatko je u mňa normálne každú noc 😀 ale už chytám nervy z toho 🙄
tie bolesti presne tak mávam aj ja, akoby mi išlo vaječníky vytrhnúť niekedy. a inokedy len ako také menštruačné bolesti. tak ste ma trochu upokojili že je to ok 🙂
Magdi ja idem tento týždeň na poradňu (váženie, meranie tlaku, moč, prehliadka u lekára) a budúci týždeň na krvné testy.
My sme boli v meste, no otras, vidno že je pondelok, všetci ešte zaspatí asi po víkende 😀 Prišli sme na poštu, boli tam dva rady, tak som sa do jedného postavila. Predo mnou bola taká babka, zrazu si zmyslela že v druhom rade to asi ide rýchlejšie tak prešla tam. Ok... ale o chvíľu asi zistila že predsa to len rýchlejšie ide v tom našom rade tak sa vrátila späť. Pravdaže na svoje staré miesto, predo mňa 🙄 No a pri okienku bla bla bla pol hodinu. Ja už som dosť nechutne hrešila vtedy 😅 Nakoniec som sa postavila k druhému okienku, na koniec radu a bola som vybavená ešte skôr ako tam babka skončila 😠 Potom som išla do obchodíku s detskými vecičkami, chcela som kúpiť perinku pre bábo 😵 No len predavačke práve prišiel tovar a mala málo peňazí tak si išla zobrať domov. Takže sme nič nekúpili 😖 No a nakoniec do Lidla na nákup a keď som stála v rade pri pokladne, hádajte koho som videla na začiatku, práve posielať pokladníčku zháňať nejaký tovar??? Áno, našu starú známu babku z pošty 😠 😀 Takže zase čakať... no nervy, prišli sme na obed domov. Ešte že som varila cestoviny s nivovou omáčkou tak to bolo rýchlo a stihli sme to.
ja som niky nebola extremne na sladke, no teraz moozem, ... v sobotu som potrebovala trosku cukru doplnit, spravil to karamelovy puding s broskynami a slahackou 😅
amadora to je fakt na porazenie. Take dni sem-tam byvaju...ale aspon nam mas o com pisat 😀
No nic, vzdavam boj s chutovymi poharikmi. 😠 Idem si dolu kupit cokoladu.
Len dufam, ze to bude vsetko a nestretnem nic, comu by som neodolala 😅
amadora....kebyže som na tvojom mieste a stretnem tú babku ešte tretí krát niekde tak by ma asi porazilo, proste si mala den blbec aj také sú, vtedy si treba povedať že bude už iba lepšie 😉
inak baby dnes som akurát objednávala švagrinku na 4D na piatok bude už v 25+1 a sestrička mi povedala že to už je dosť neskoro, že najlepšie je dať si urobiť 4D v 20tt....tak neviem už ste uvažovali nad tým...inak nie je to lacná záležitosť 😉
magdalenocka no u nas je poradna vlastne ta navsteva lekara raz za mesiac. v ramci toho mi kontroluju moc, vahu, tlak a potom ako kedy co treba... aj sono, ale to mi robili len v 12. tydni a budu v 20., a na poradni mi brali aj krv a teraz znovu..
stojdulka, ja som citala ze az do 28tt sa da, mne doktor kazal v 25tt prist, ak teda budem chciet... a ano stoji to tych 50-60 euro, ale je to pamiatka 😉
stojdulka, u nas v ZV vraj kazdu objednavaju specialna na 26. tyzden... tak neviem ako to je. ale chystam sa tam zavolat uz asi buduci a spytam sa, kedy je najlepsie..
no vidíte to snád v každom regione majú ináč zariadené, dám vám vedieť v piatok, ked sa vrátime, lebo pôjdem s nou ja, ako to vyzerá
bamb...u nás to stojí 34ečok čo som si myslela že je dosť za pár záberov, no pozerám že my sme potom ešte "z lacného kraja", ked u vás skoro dvojnásobok
stojdulka, tak to je fakt celkom rozdiel.. no ale co uz narobime.. ale kto vie co vsetko to zahrna, myslim pocet zaberov, pripadne DVD,alebo ci dostanes aj iny termin ak mimi prave nema svoj idealny ukazovaci den ... tazko povedat
u nas to stoji 35 EUR a je to tak, ze ak sa nedari, nie su pekne zabery, tak sa zaplati len 10 EUR. no v tych 35 je aj DVD, aj fotky...
ahojte bambulky!
konecne som sa odtrhla od prace, dnes sialene nestiham. Akurat sa vytesujem, ze som si cez obed kupila cervenu stuzku na ruku, tak hadam ma uz tak smola opusti 😉
Co sa tyka toho 3d, u nas to tiez stoji cez 60 evri, co je dost a netusim, kedy sa mam objednat, lebo mna moj doki objednal do poradne a zaroven mi urobi aj morfologicky uzv az v 21. tyzdni, tak potom mam ist hned dalsi tyzden na 3d? To mi pride take cudne. Asi sa objednam az tak na 25. tyzden.
Inak, dnes mi je zle ako psovi... zasa... tak neviem, co to ma znamenat, uz to bolo uplne prec 😠
Baby, v sobotu sme konecne povedali svokrovcom o babatku, ja uplne s malou dusickou, kedze svokrovci sa k tejto teme vzdy stavali hrozne.... a stal sa zazrak, boli celkom v pohode 😀 ... len svokra si neodpustila poznamku, ze si myslela, ze my si budeme zivot uzivat, no ale co uz 😒 ... typicka ona, inak ale riesila, ze to dieta nauci to a to, co asi znamena, ze ho chce este niekedy uvidiet. Prijemne prekvapko 🙂
čo som sa pýtala tak s tým náhradným termínom je to aj u nás, neplatí sa nič ked sú snímky zlé alebo babo sa rozhodne že akurát sa nechce fotiť, a čo sa týka počtu snímkov tak mi povedali že urobia od 5 do 15 záberov a asi 15-20min. záznam a ešte mi tam spomínala nejaké merania...tak si myslím že to by malo stačiť 😉
inak baby, dnes ma nejako cudne pobolieva hlava, aj som priserne zle spala, tak mozno z toho. Navyse od vcera citim hrdlo a celkovo som taka slaba... Ja viem, ze sa to tu uz tisickrat riesilo, ale neviete nieco na hrdlo, prip. teplotu, co by som si mohla dat okrem cajiku s citronom?
andy ja mám vincentkové pastilky na hrdlo, keď sa mňa čosi lezie dávam homeopatikum oscilococinum alebo tak nejako sa to volá, môže sa aj v tehu, a jankaa radila calcium + vit.C šumivé tak teraz skúšam to, ja som dnes tiež doma, ale po vyupratovaní celého bytu a zbavení sa prachu to vyzerá skôr na alergiu, zajtra ešte posledujem uvidíme
andys na teplotu a bolest hlavy si mozes dat paralen, pytala som sa doktora, ale zas viem ze nizsiu teplotu ako 38 je paralenom zbytocne znizovat... ale ked ma boli hlava tak si zvyknem dat polku paralenu a lahnut do postielky, cely sa bojim, ked uz tak co najmenej si davam

svet, v robote ta za to platia, tak nebudes doma mrhat casom, no nie? 😀 😀 😀