Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ahojte, tak to citam a vacsinou sa hnevame kvoli hovadinam, no nie? 🙂 My sme sa teda este nikdy nehadali, ze by sme zvysili hlas alebo tak, skor si vymenime nazory, ale to je normalna debatka. 😀 Mam super chlapa a on by sa so mnou ani nesiel hadat, len sa mi to niekedy snazi vysvetlit, ked mam iny nazor a nakoniec si aj tak kazdy myslime svoje. 🙂 Co sa tyka zariadnovania a vlastne aj celeho domu a okolia, tak sme sa na zaciatku stavania dohodli, ze kupime si len to, co sa nam bude pacit obom. A to plati. Ak by jeden mal vyhrady, tak to jednoducho doma mat nebudeme. No ale tiez som niekedy ako kazda ina zenska 😀, ukazkovy priklad z nedele:
Od stvrtku som sa tesila, ze pojdeme do hypermarketu, lebo som mala nejake zlavy, tak ze si kupim nejake oblecko.. a tak sme sli. Na parkovisku mm zaparkoval tak, ze sa postavil k autu, ktore stalo nalavo od nas a stalo cez ciary na parkovanie, tak mu vravim, nech sa da radsej k tomu napravo, ze ten stoji rovno. A on ze nie, ze ten stoji cez ciary, ze zostane takto, som sa kyslo pozrela, tak sa dal uplne inde a ten nalavo, ktory stal cez ciary sa posunul, asi si vsimol, ze stoji uplne mimo. No a mne to prislo luto, ze mm po mne tak vybafol, ze on stoji dobre, ze mi vybehli slzy a uz som mala po nakupnej nalade. Este ma do toho bolelo to podbrusko, tak mu vravim, ze nejdem nikam, ideme domov. Tak stal nado mnou dobrych 5min, ja som sedela v aute a... a som to predychala a sli sme do obchodu. No a ked sa na to pozriem teraz, tak cista trapka zo mna 😀 😀 😀 Ale co spravis. Nastastie taketo ma chyti tak raz za mesiac, tak dufam, ze to so mnou nema az take tazke 😝 😎
amadora nenosím ale tiež som už nad tým uvažovala, ale keď ja teraz nosím von také vystužené a tie tehotenské čo som mala pri malej boli nevystužené a s tým sa mi nechce chodiť von kým nemusím, nemusí mi z toho trčať čo nemá, tak to zatiaľ radšej "narvem" do tých starých kým sa nejako dá
nanu, s receptom na dobre manzelstvo plne suhlasim 🙂 A ja este verim tomu a teda tak aj robim, ze ked je nejaka blba tema, tak to neriesime doma, ze doma sa natahovat nebudeme, doma ma byt klud, tak vzdy niekde na prechadzke sa o tom porozpravame 😎
andrea....ahoooj...
no s tým zariadovaním a hádaním sa okolo toho...to sme sa nikdy nepohádali, ani raz...vždy sme sa vedeli dohodnúť, bud jeden ustupil alebo druhý....a zase, obaja sa snažíme rozhodovať o veciach okolo nás a bytu spoločne...ja nechcem rozhodovať sama o takých veciach čo sa týkajú nás oboch, lebo náhodou sa mu to nemusí páčiť, pozdávať....tak radšej mu zavolám, dohodneme sa, a hotovo...
a s tou včerajšou hádkou, to bolo aj pre mna čudné, že sa toľko nerozprával somnou
dala som nové fotky do albumu tak kuknite 😀
nanulik....noo krásny ste boli, ked ste boli malí 😀 😉
ros, ahooooj 🙂
nanu, zlati ste boli, fakt pekne fotecky 😎
andrea....ako, už lepšie?
bambulky, tak ja vás opúšťam, idem ja na tie cvičenia, držte palce, nech sa mi tam zapáči a nech ma tam celkom nezničia 🙂
papa 😵
renatka....tak ppaaaa a drž sa 😉
ja idem itež na chvílu od vás. idem si uvariť bryndzovú polievku, len pre seba lebo môj drahý ju nemusí a potom chcem robiť bolonské špagety 🙂
bože baby, ja som včera robila zapekané cestoviny, ale to bolo niečo...ja som zabudla dať soľ, vegetu a korenie 😀 ...no ja som z toho ešte nejedla, tak som zvedavá, aké to bude ked to doma ochutnám 😀
ros... no uz lepsie, ale ked sa postavim, tak stale citim take pnutie az bolest, ale do stvrtku vydrzim, to mam poradnu, tak som zvedava, co mi povie. Inak, neposolene cestoviny, to musi byt parada 😀 Moj muzik chce dnes navarit cestoviniek, ale neviem, vcera a dnes mame paradajkovu omacku s hovadzim maskom a cestovinami, tak skusim vymysliet nieco ine, ze by sme stale cestoviny nejedli, i ked nam chutia.
nanu - bryndzovu polievku som v zivote nejedla a ani si neviem predstavit... ako to chuti? co sa do toho dava?
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3462&order=1
ja robím takúto a bála som sa toho ale velmi mi chutí, už trikrát som ju robila 🙂
andrea....no tak to už máš len 2 dni aj s týmto....to prejde ako voda....a budeš vidieť malého... 😉 a neboj...to pichanie podľa mna nič nie je 🙂
ros, neosolene cestoviny, to je normalka v restike kam chodime obedovat... preto tam zjem vzdy asi tak polovicu 😉 😉 ...ale to si z toho nic nerob, to je tehotenska zabudlivost, bude aj horsie 😉
my sa pravidelne hadame kvoli tomu co kupit, moj muz to vzdy nechava na mna a ja nemam zmysel pre parky a salamy, takze ked uz je so mnou v obchode tak by som privitala keby sa vyjadril ci si v najblizsich dnoch bude nieco podobne priat, ale on mi povie ze mu je to jedno a potom hlada co by zjedol a mna to vytaca... a este je ohen na streche ked nahodou nieco neodhadneme kupit, mame vela a potom vyhadzujeme, .. no somariny, akoro ako uhorky alebo parkovanie na ciare 😉
mna najviac vytáča, ked máme ísť do obchodu nakupiť do chladničky a kuchyne, on je doma, ale on nevie čo v chladničke a čo nie je...ja musím myslieť na všetko....
alebo najlepšie je, a to sa rada na tom aj zasmejem...citujem: "Čo keby SME SI NAVARILI...? no a nakoniec ja všetko navarím...on vidí kuchynu až ked ide jesť 😀
ros, mne vzdy krici od futbalu v telke, uz ti idem pomoct hned som tam... to zopakuje tak 20krat a ja mu donesiem hotove jedlo, a on mi povie ze co som nepockala, ze ved nie som otrok on by mi pomohol 😉
nanu, diky za receptik, urcite skusim, vyzera to fajne 🙂
ros, sono nebude, to az o mesiac pocitam 😒
A je to veru sranda, s tymi nasimi chlapmi. Moj mi teda velmi pomaha, nejak sme si zvykli, ze sa o pracu delime rovnym dielom. To je ta vychova 😀, vie, ze keby som mala vsetko sama robit, tak by som bola k nemu protivna a davala by som mu najavo, ze nie som otrok. A tak sa naucil, ze by mu to za to nestalo, aby som robila ofuky kvoli somarinam a on to potom trpel 😀 😀 😀 Teda, takto si to vysvetlujem ja 😎
bamb, riflicky dosli?
ahojte bambulky 🙂
tak ja som sa konecne dostala z niekolko hodin trvajucej porady, hrozne mi bolo treba na malu a fakt sa nehodilo, aby som sa dvihla, tak som myslela, ze ma roztrhne 😀
Pozeram, ze kecate o tych nasich chlapoch... tak moj je od svokry tak vychovany, ze az prilis! Vsetko musi byt doma v poriadku, stale upratuje a celkovo sa stara o domacnost a aj o mna 🙂 ... a teraz, ked som tehu, tak vychadzame spolu uuuzasne (dufam, ze teraz som to nezakrikla). My sme vzdy boli taka tvrdohlava talianska domacnost, kde sme sa dokazali v sekunde totalne vyhadat a teraz, akoby utal!
Proste si teraz vychadzame, akurat ze dnes rano som mala hysak, lebo som si vecer nachystala veci na oblecenie do roboty a rano, ked som sa v tom videla, myslela som, ze ma vystrie 😝 ... asi stokrat som sa prezliekla, vsetko sa mi zdalo zle a vyhukala som sa na nho chudacika, ze to je preto, ze nemam ani jedny tehu nohavice alebo rifle, lebo so mnou nechce ist nakupovat.... pozeral ako puk, potom sme sa vo vytahu zmierili 😀 😀
andrea polievka je už hotová aj zdegustovaná 🙂 a je výborná, síce z tejto letnej bryndzy má takú jemnejšiu chuť ale je dobrá, juj plný tanier som zhltla 😀
a teraz idem na tie špagety
andys ja som raz dávnejšie mala úplný amok, chceli sme ísť von a nič som neobliekla a vyčítala som mu že je to preto lebo ma stále núka jedlom a ja neodolám, a že chce mať zo mna slona škaredého a tučného a že ma stále vykrmuje 😀
nanu, to sa mi paci, ked je jedlo navarene rychlo a je chutne 😎
andrea a to som ešte chvílu oddychovala na gauči lebo sa mi nejako krútila hlava, je to ozaj rýchla polievka
bamb...no môj sa radšej chytí do tzv. upratovania ale to je také upratovanie, že z obyvačky všetko nahádže do spálni a obývačka je uprataná 😀
andrea...a prečo ti nebude robiť sono? mne robí stále ked tam idem
nooo a volal mi mužík...ked mal prestávku....bol to rozhovor ako normálka...ako nič....a aj sa ma pýtal, že ako mi je, či ma ešte bolí hrdlo...bol zlatý 😉 už mi je lepšie 😉
ros, noooo teeeeda, vidis! 🙂 a mne sono nerobi na kazdej poradni. Pokial nie je rizikove, tak ze sa robi len na zaciatku a 12,20,30tt, takze cakaaaaam, hadam mi uz povie, kedy mam ist. Ale vydrzime, vsak dnes nam uz zacal 17tt a fakt ze to leti. Kočky, za chvilu rodime 😀
andrea...no mna by asi porazilo, keby mi nerobila sono na každej poradni 😀 ... ty chceš ísť na 3D?

Pusi tak isto je to presne aj u nás 😀