Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Renatka, ja tiez nemam ziadne hodnoty PAPP A, iba ze odber...
ahá, tak potom je tu šanca, že mi to robili... a potom NT a v pondelok mi berú krvičku na vrodené vady...
Urcite ano - samotne NT nic neznamena... pozri si ten link, co mi poslala Andreaerdna. Ten mi celkom pomohol sa v tom zorientovat.
ahojte baby tak dnes som sa konecne objednala do Hlohovca na 3D ultrazvuk 30.5. mam termin,velmi mila sestricka so mnou rozpravala aj pan doktor.mam si vziat iba uterak a brusko s babom 😀 😀
pusinqa zevraj marhulky su pre tehulky zdrave, pretoze obsahuju zelezo a najviac v stave susenom 😉 inak ja sa ich neviem uz dockat ked budu mnam mnam 😵
a pecienky som uz aj ja zo dva razy jedla ved ich nejem kazdy den a v malom mnozstve urcite neuskodia
zajtra idem do poradne tak som zvedava co bude 😉 znovu premyslam ako sa mam rano vycikat do tej tenkej skumavky 😝 😅
a ten PAPP mam napisane 1,92 ale coho a co to znamena neviem 😨 doktorka povedala,ze je to vporiadku
svet.... tak teraz si ma veľmi upokojila 😉
spiruanka... tak to ti teda závidím (v dobrom). mne bude 4D doki robiť asi až v 22.tt, tak sa mi to zdá ešte strašne dlho...
renatka ved aj mne sa to zda,ze musim dlllho cakat ale co narobim,ale na dobre sa dlho caka 😵 ja budem vtedy v 21 tt
no mňa objednajú na 3D asi až okolo 25tt takže ešte to máte dobre 😉
tak ja asi pôjdem o týždeň neskôr... keď tak pozerám, tak máme rovnaký termín 🙂
amadora preco az vtedy?ale zevraj vtedy je babatko najkrajsie na 3D co som pocula od inych tehuliek co tam boli.ale ja by som to uz nevydrzala dovtedy 😅
renatka ano mame tusim rovnaky 🙂 ,len neviem dokedy lebo mne ho uz menili podla sona a myslim,ze mi ho este raz zmenia a aj tak mi to vyjde asi podla prveho terminu to je 13.10. ved sa uvidi 😉 na 3D
pri prvom tehu mi tiež tak povedal doktor že najlepšie je okolo 25, 26tt a tak som aj bola, takže teraz to asi bude tak isto 🙂
ja by som chcela vediet ci bude cikacik alebo cikanka 😀 zajtra mi to asi dr.este nebude vediet zistit ,tak nakoniec a tom 3D urcite preto sa neviem dockat 🙂
aj my sme sa pohlavie dozvedeli vtedy na 3D 🙂 a zajtra ideš na poradňu? aj ja idem 🙂
kurnik, kamoška ma poprosila o preklad jedného textu z nemčiny, že len zbežne o čom je obsah, ale som teda zistila že som už total mimo z nemčiny ako som na MD 😝 sa tu nad tým lámem a nikam som nepokročila a prestáva ma to baviť 🙄
baby, tak to vám zajtra držím palce... mne doki povedal, že mi to urobí medzi 22 - 25.tt, tak uvidím, že kedy ma objedná. ina povedal mi, že v 18.tt mi už povie, čo to bude, ak bude drobáčik správne otočený, tak snáď to zistíme už skôr než na 3D 🙂
ja by som taaaaaaaaak hrozne chcela aby mi zajtra robili sono 😅
Ja som tiez velmi zvedava, co to bude. Teraz su tipy 3:3 a moj pocit donedavna bol, ze to bude chlapec, ale posledny tyzden mam pochybnosti 😅
amadora a nebudú? mne zatiaľ na každej poradni robili....
svet... ja mám od začiatku tehu silný pocit, že to bude chlapec... a budúci tatinko zas naopak. tak som zvedavá, kto bude mať pravdu 🙂
ja som si istá že to bude dievčatko 😅 len dúfam že ma neprekvapí a nebude mať to dievčatko pipíka 😀
U mna teraz jednoznacne plati, ze je jedno, co to bude, hlavne nech je to zdrave... 😅
renatka neviem, rada by som keby áno, ale pri prvom mi robil posledné sono v 12tt a potom až v pôrodnici v 20tt, tak neviem... ale pri tomto tehu mi ešte vôbec nemeral ten spinálny kanál či ako sa to volá,ani nosovú kostičku, nič 😕
to u každého svet 😉
renatka dakujem za palce 😉 som veru zvedava co budu so mnou robit 🙂
amadora tak budem na teba mysliet,mne robi doktorka vzdy ked tam pridem sono ale nemyslim si,ze bude nieco vidiet
len dufam,ze mi nebudu zase brat krv bo uz mam normalne z toho traumu 😕 😝
Spiruanka ďakujem, aj ja ti budem držať palce aby ste niečo zazreli 😉
Dobru noc zelam!
amadora ak chces hod mi ten text a prelozim neni problem..... 😉
zajtra doktor...... 😵
ako sa tu mate...ale pisete jak besne.....ani nestiham...som tu uz dlho nebola tulam sa inde a kade-tade..... 🙂
dobré ránko
Kathi dalo by sa ti? Pošli mi do IP mail a prepošlem ti to. Nechcela to doslova, len obsah o čom to je, pár vetami. Bola by som ti vďačná 🙂
Ľudkovia tretia kamoška v priebehu týždňa zistila že je tehu, to je neuveriteľné, hrozne sa teším 😵
Dnes mi držte palce 😉
Dobre ranko.
Amadora, drzim palce 🙂
Ked uz tretia kamoska... nie je to nakazlive? 😀 😀 😀
no asi áno,príjemne 😀 a ďakujem

marion... ja budem čakať asi až dva týždne do ďalšej poradne, ale skúsim sa dohodnúť so sestričkou, či si nemôžem medzi tým zavolať o výsledky 😒
svet... ale v tehu knižke v kolónke PAPP nemám nič napísané ☹
pusinqa... nám akurát dnes o tom vitamíne A rozprávala tá pôrodná asistentka... vraj sa môže vyskytnúť aj toxikácia tohto vitamínu, ak ho máme veľa... ale čo sa týka pečienky (kuracej alebo bravčovej), tak tú si môžme dopriať, ale vraj musí byť čo najviac prevarená, aj keď vraj bude ako podrážka... a samozrejme nie moc často 🙂
lucinuška... H M, alebo Ma-ma, Pre deti... tie sú v Mlynoch v NR...
mata... nezúfaj, ja som mala prvé bublinkovanie a potom ďalšie až niekedy o 5 dní a až potom to začalo byť intenzívnejšie a častejšie... teraz sa drobec hlási každý deň aspoň raz 🙂