Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
takze nie som jedina. Otvaram tymto klub: kedy sa konecne pohne
pusinqa... super, len škoda, že nie u toho istého doktora 🙂
Ja uz na to cakam, ako na zazrak. Kazdy prd podozrievam, ze to uz je ono 😀
no ved ja uz krpca presviedcam, nech aj trochu zaboxuje, stucham donho, ze snad mi to vrati a on je taky ignorantik malinky
Juuuj, to ja donho tiez dost bucham - aj nechcene. Brusko uz mi zacina zavadzat, najcastejsie sa mi stava, ze ho zasiahnem laktom, ked nieco prekladam a musim sa pri tom aj otocit 😉
Svet, ja som si tiez minuly tyzden akoze poriadne uvedomila, ze ten pupek budem mat akoze vazne stale so sebou... pri umyvani riadu, na vecku... 😀 aj mne uz vykuka... betarisko jeden... uz ho neskovam 😀 😀 😀
hej kocky, a coraz lepsie to bude pri holeni 😀 😀
co pri umyvani riadu, na vecku, to je najmenej ale uz zavadzia aj pri ťuťu muťu
manee... co je to tutu-mutu? 😲 nemprovokuj, zeno! 😉
retkvicka... hej... uz aj tam badam nedostatky 😀 😉
hehe lenok, mate zaracha tutu mutu? panecku, to nezaaavidim!
Retkvicka.. hej.. mame 😖 ale co to sme uz porusili parkrat, i ked so strachom ale s o to vacsim chticom 😲 co uz... 😕
ja nic, ved ja som ticho, ani muk som nepovedala, neviem Lenok, co sa stazujes, inak klobuk dolu, ze to zvladate, fakt
manee tak som mozno prva ja uz citim asi tyzden....ze sa hybe...je to sranda...uz som naspät od dokiho zobral krv srdiecko bije vsetko je OK... povedal.... 😉
v 9 tt som mala 50,8 kg a teraz v 17tt mam 50,8 kg nijaka zmena....no nech uz sa teda hybe aj vase babo....
aj my sme na zaciatku mali zakaz, brali sme duphaston. ale tiez sme porusili. ale presne ako pioses, s citom 🙂 .
no tak čo sa týka toho holenia, tak s tým už ja začínam mať problém, mne totižto už bruško rastie aj tak zhora, najprv mi hlavne od spodu vykúkalo a terza začína už aj podprsiami rásť takým odskokom... a kvôli tomu sa nemôžem poriadne k holeniu zohnúť, bez zohnutia to zas nezvládnem, lebo si tam cez kotlík nevidím... 😖 no hruuuza, teraz budem oholená, len keď bude mangelík doma.. začínam byť na neho odkázaná.
a ťuťu muťu? my už konečne máme dovolené, ale zase môj drahý v poslednej dobe začal strečkovať, že sa bojí, že drobcovi nejako ublíži... 😒 takže tiež hruuuza... musím potom robiť len samé demoverzie 😀
lenok, ty si tusim tiez brala dupaston. doikedy? my sme skoncili v 14 tt. mala som kus stres z toho, ze uz ho neberiem.
renatka, ze demo 😀 😀 😀
kathi... viaceré tu už cítime drobčekov a je to fakt super 😉
Kathi... no, no... nepredbiehaj sa... 😉 😀 moje prve citelne zistenie bolo na Velky piatok.... asi som sa dost dobre objedla a drobec zapasil s mojimi vnutornostami 😀
retkvicka... niekto to tu raz tak nazval, tak sa to v našej spálni hneď udomácnilo 😎
aj ja sa pridávam do poradovníka... moje prvé bublinkovanie, šimranie, šteklenie, alebo ako to nazvať bolo 08.04., takže nejaký ten týždeň po lenočke 😀
aj my sme brali dufastoncek az do konca 16 tt, ale doki nam nic nezakazal a ja som sa radsej nepytala 😀
renatka, ze demo, no tak to mas fakt super, vyhra!
Manee... nemusim ti pisat.. je to hruuuza... strach, ale obrovska chut po dlhej absencii 😝
Retkvicka... este ho beriem 1x denne... uvidime, dokedy 😕 hej, je to taka mala istota, vsak?
Demo verzie je perfektne pomenovanie aj toho nasho vykonu... 😀
baby, dnes bez chlapa?
frcim, bo moja zanedbana domacnosti si vyzaduje moju pozornost
ja som mala pocit, ze dnes nad ranom som citila., som sa na to zobudila. lezala som bruskom pritlacena k manzelovmu chrbtu. a zobudil ma taky pocit, ako keby jemne pulzovanie v podbrusku. take zvlastne, prijemne to bolo 😵 . tak neviem, ci to uz bolo ono. co myslite?
mne ho dr uz kazala vysadit. brala som na zaciatku 3x denne a potom 2x. povedala, ze po 14 tt to uz ani nema velky vplyv. ale aj tak som jej hned povedala, ze budem panikarit asi 🙂 .
retkvička môže byť... mne sa drobec ozýva takým akoby bublinkovaním, šteklením, sem tam akoby takým jemný poštípaním zvnútra... niekedy ma to tak pošteklí, že mám pocit, že si musím poškriabať bruško, ale až potom si uvedomím, že to šteklenie ide zvnútra...
retkvicka, ked som ho citila prvykrat, nevedela som, ze je to ono... ale ked to bolo zas a zas, bola som o tom presvedcena... 😉
jaaaj,,závidím vám baby, že už máte takéto pocity a cítite malé....ja ešte vôbec nič...ale to je aj to, že je skoro a ja som zase trošku pri sebe, takže verím tomu, že ešte mesiac si počkám 🙂

ja idem 6. 5. ale sono mi robit nebude, to len kazdu druhu poradnu